Valborg



Nu är jag heeeelt slut! Gick i skolan till kl 12 idag, efter det åkte jag och köpte kött med mera till ikväll! Sen har jag dammsugit, fixat uteplatsen, städat mitt rum, duschat, bakat och lite annat! Som sagt, helt slut! Känner mig lite som en hemmafru! tihi.

Jag har bjudit hem kompisar för att grilla. Det kommer nog bli kanon! Dom kommer vid kl 17-18 och har lite till att fixa så måste sätta igång nu igen!

Hoppas att ni får en trevlig valborg allihop


Jorden Runt






Här är några av alla bilder från skivan, Kul hade vi! Så himla kul med alla studentskivor, synd bara att man inte kan gå på allas! Man måste verkligen tänka på vilka man umgås mest med och gå på deras, annars går hela lönen åt till skivorna! haha.

Outfit till studentskivan igår




Hann aldrig lägge upp några bilder igår på outfiten eftersom att jag va tvungen att gå till tåget. Temat var Jorden runt! Jag hade ingen aning om vad jag skulle klä ut mig till och hade inte hunnit köpa någon outfit så jag blev en sommartjej från något varmt land helt enkelt!

Lägger upp bilder från skivan imorgon


Min drog



Nytt idag! String från H&M och Väska från Cubus.


Saker som jag älskar och är heeelt besatt av:


Musik (hårdrock)
Underkläder
Parfymer
Hårprodukter
Nitar
Skor
Choklad
Väskor
Doftljus

Just nu kommer jag inte på mer saker.. Kände att jag var tvungen att göra en lista på de, såååå det så!



Mys i Kungsträdgården



Jag, Sofia, Matilda och Malin åkte in till stan imorse kl 10 och gick runt och shoppade i det mysiga väder innan vi skulle på studiebesök. Så skönt när solen tittar fram!

Hittade lite smått och gott.. Visar vad jag köpte senare:)


För slitna hårtoppar

Många av er har blivit glada av mina hårtips så skriver nu ännu fler!



Såhär ser en hårtopp ut i mikroskop när den är kluven.
Som du ser så går det inte att laga den när den är så trasig, men för att försöka få långt hår utan att håret går av eller klyvs så ska du:

- använda mycket hårinpackning. Minst 2 gånger i veckan enligt mig. Men helst varannan dag! Håret blir så lent och fint av det. Mina favorit inpackningar är Björn Axéns och Kérastase. Vill du ha mer budget så är Nivea Intense repair jätte bra också!

- Samma serie. Tänk på att använda shampo, balsam och inpackning i samma serie, de jobbar bäst ihop och ger bättre resultat då.

- Använd mycket leave in. Björn Axén är bäst där enligt mig! Luktar otroligt gott också.

- Sov med flätor. Då skyddar du håret från att delas och gå av genom att göra det mer kompakt. Att sova med knut eller utsläppt sliter på håret.

- Bredtandad kam är bättre än att använda borste för hårtopparna.

- Värmeskydd. Viktigt, viktigt, viktigt.. Om du måste använda hårfön, locktång, plattång så måste du använda värmeskydd! Det bästa jag har testat är från Kérastase.

- Klipp bort dom kluvna hårtopparna. Om du vill få långt hår så är inte det bästa att gå och klippa dig hos frisören hela tiden (jag gjorde det alltid förut). Håret kommer aldrig bli långt då om du hela tiden klipper av lika mycket av håret som har hunnit växa ut. Sitt istället med en vass sax i solljus och titta igenom hela ditt hår, klipp av en liten bit ovanför en sliten hårtopp om du hittar en kluven eller ett hårstrå som är på väg att gå av. Då klipper du endast av det som är nödvändigt och håret blir inte kortare. Gör detta en gång i månaden!


Vill du se alla hårtips jag har skrivit? Kolla in under katogorier på Tips!


In April



Jeans (slitit själv) & Väska - Gina
Tjocktröja - JC
Linne - MQ
Converse
Skinnjacka
- Jofama By Kenza
Ring - Lindex

Hemskt hur mycket det snörar just nu! Nu får det förbövelen vara nog.. Men man kanske inte ska vänta sig bättre väder i april då det går upp och ner hela tiden.

Så såg jag ut på hår- och modevisningen




Jätte dåliga bilder I know. Men har inga bättre just nu! Det var en fotograf där som fotade allt så jag lär få lite bättre bilder sen!

Men visst ser jag kul ut? haha. Skulle föreställa viking!

Sminket blev riktigt tufft och annorlunda, det var några tjejer som i vanliga fall jobbar på make up store som kom och fixade sminket! Sen fixade frisörerna hornen av mitt hår! Fick hela tiden höra att det var jobbigt att fixa för att jag hade för mycket hår hehe.


Måste dra igen..



Har lite bråttom just nu! Så kommer tyvärr inte hinna lägga ut hårtipsen om slitna hårtoppar idag, lovar att göra det imorgon istället!

Jag trodde inte att det skulle ta 15 timmar att vara där! Helt sjukt. Men grymt roligt har vi haft! Har gått på catwalk med över hundra stycken i publiken och gjort massa annat kul!

Nej som sagt, bråttom bråttom! Bilder kommer imorgon också! Puuuuuss❤

Modevisning imorgon



Ser förjävlig ut i håret just nu! Va hos frisörerna i min skola idag då dom skulle våffla hela mitt hår så det står åt alla håll och kanter just nu. Imorn är det modevisning i skolan, då ska jag vara en viking! haha. Dom ska göra två horn av mitt hår och sen ska jag ha en säckliknande klädsel. SNYGGT! eller ja, I dont know. Ska ta mycket bilder i alla fall så ni får se hur jag och alla andra modeller ser ut.


Mer hårtips!

Bra att tänka på för att få starkare, friskare och längre hår!



- Snoddar utan metall. Metallen på hårsnodden fungerar ungefär som en kniv mot håret, håret går av och lossnar. Köp hårsnoddar utan metall på bland annat Glitter.

- Inga vassa hårspännen. Även de sliter jätte mycket på håret! Använd bara mjuka hårsaker inget vasst!

- Shampo. Använd bara lite shampo vid hårbotten och lite länge ut, låt sedan shampot skölja igenom resten av håret.

- Använänd mycket balsam. Det gör det mycket enklare att fixa till håret efter duschen, använd bara balsam från öronen och neråt!

- Undvik hårspray. Hårspray och andra hårprodukter med hög koncentration av alkohol torkar ut håret extrem mycket! Jag använder aldrig hårpray bara för att det är så uttorkande.

- Svinborst. En borste av svinborst är inte alls lika skadligt för håret som en vanlig borste och den drar inte med sig lika mycket hår. Borta ditt hår försiktigt, det är jätte viktigt.

Imorgon ska jag skriva om slitna hårtoppar!


Inspiration


Bilder från Lookbook.

Nu när det börjar bli varmare tycker jag det är så fint med kjol/klänning/stor tröja och strumpbyxor. Och inga tråkiga vanliga strumpbyxor, nej strumpbyxor med udda och roliga mönster! Det kan verkligen göra en hel outfit.

Sen mycket detaljer!! Axelsmycken, stora örhängen, gigantiska ringar osv.

Killar är verkligen jätte dåliga på att använda accessoarer. Jag tycker verkligen att det är både hett och snyggt när killar har några guld eller silverkedjor som armband eller halsband, hål i örat osv! Accessoarer är inte bara till för tjejer!


Tips för längre och friskare hår

Jag har haft väldigt slitet hår efter att ha färgat det mycket i olika färger. Var tvungen att klippa av mig hälften av mitt hår förut eftersom att det var så slitet. Det är först nu mitt hår verkligen börjar bli långt, fint och friskt igen!


För att få långt hår snabbt!

- Ät Priorin! Det stärker håret inifrån och ger näring till hårröterna. Finns att köpa i olika hälsokost butiker! Kostar 399 kr.

- Kérastase Specifique Stimuliste. Det är en liten spray som du ska använda efter dusch nere vi hårrötterna. Den gör så att håret växer mycket fortare, gör det tjockare, minskar risken för håravfall, förlånger hårets livslängd, gör håret starkare. Mitt hår har växt dubbelt så fort med denna! Köps hos Kérastase frisörer. Kostar 500 kr.

- Kallt vatten. När du sköljer ut balsamet är det jätte bra att skölja bort det med kallt vatten! När du använder kallt vatten sätter du igång cirkulationen i hårbotten så att håret växer snabbare.

- Vitaminer. Det är jätte viktigt att få i sig mycket med vitaminer om du vill få långt hår!

- Fett. Bra fett som lax och avokado är super för hårväxten och om du vill ha glansigt hår.

Imorgon kommer mer hårtips!


Lite svar på tal..



Många har frågat vart mina strumpbyxor med hjärtan på kommer ifrån! De är från Lindex och kostar 79,50 kr om man ska vara exakt.

Har fått lite frågor om jag äter Priorin också! (det är piller som är bra för håret). Jag ska skriva ett inlägg imorgon om priorin och andra medel samt tips för håret! Så titta in då:)


Love at first sight





Lite roliga saker hittade jag! Blev lite allt möjligt som ni ser.. Armbandet var kärlek vid första ögonkastet, från Glitter och kostar 80 kr.

Dom extremt långa ögonfransarna kommer jag ha på min studentskiva! ni kommer inte att känna igen mig då kan jag säga, haha!

Hittade lite annat smått och gott också som basplagg osv. Behövs alltid!

Täby C




Ska åka in till Täby centrum och gå och titta lite i affärer nu. Har lite smått och gott jag behöver köpa! Ciao❤

Har hittat min studentklänning!



Den är mycket finare än vad bilden visar! Tight där uppe och stor nere med en underkjol! Jag är inte 100% säker på att jag ska behålla den, om jag behåller den ska jag sy om den lite och göra den lite mer till min egen.

Mer Outfitsbilder?



Halsduk & tjocktröja - Gina
Nitskärp - Lindex
Skinnjacka - Jofama By Kenza
Stövlar - Vagabond
Dataväska - Gina
Skinnleggins - Vero Moda

Har fått lite klagomål från olika personer om att jag ska visa mer outfits bilder. Så kanske borde börja mer med det? oftast har jag så bråttom på morgonen och hinner inte innan skola eller jobb. Aja, såhär såg jag ut efter plugget idag i alla fall! lite trött och glad.

Sol sol sol och ännu mera sooool❤


2 år gammal bild tror jag..

Har varit ledig 2 dagar från skolan då jag har pluggat, jobbat och självklart varit ute i den underbara solen! Tråkigt nog försvinner den till helgen då det skulle bli snö blandat regn. Så jag har passat på att sola lite nu innan och solen tar så jävla hårt! Har till och med bränt mig lite! Hoppas solen tittar fram nästa vecka igen!


Kryssning




En galet rolig kryssning! Fy fan va mycket otur vi hade hela tiden med allt men ändå så hade vi så sjukt kul!

Det va problem att ta sig in på kryssingen, den va 2 timmar försenad! när vi kom in till våran A-hytt va golvet helt blött och det luktade spya och kiss överallt samt fullt med öl som rann på väggarna. Alla hyttar va fulla så vi kunde inte byta hytt heller, sen fick vi böter för att vi rökte i hytten, Malins grejer försvann ett tag och sen hade vi jätte mycket problem med att oss hem. Men annars hade vi skit kul! haha! Träffade jätte mycket härliga människor!

Time to go!




Dags att tagga till! Väskan är packad med massa olika outfits.. kunde inte bestämma mig vad jag ska ha på mig! Snart ska jag gå ner till tåget sen ska jag, Matilda och Malin åka in till stan och käka något innan kryssningen!

Puss

Soool❤



Tjoho! Har solat idag ungefär en halvtimme och fick ganska mycket färg faktiskt! Fick märken efter byxorna på magen. Ska försöka sola lite imorgon också så kanske jag får ännu mer färg:)

Sen har jag gått en lång promenix idag med mamma! Riktigt skönt.

Imorgon ska jag på kryssning också! Det ska bli så jävla kul. Det är jag, Malin, Matilda och troligen Helene som ska åka. Tänkte packa redan ikväll så jag inte behöver stressa imorgon! Tänkte även sy en klänning som jag kanske ska ha imorn.. får se!


Bridge



Vi gick till The Bridge igår! Dansade hela natten och va hemma vid 5-6 på morgonen. Emelie hann sova en timme innan hon skulle upp!! Fy fan säger jag bara... Jag hann sova ganska mycket! Det var väldigt lugnt på jobbet så dom sa att jag skulle komma lite senare, skit bra!

Idag tog jag de bara lugnt! riktigt skönt efter en kväll som igår!

Utgång!




Ikväll
blir det utgång med Nelson, Sebbe, Maria och Emelie!❤ Ska bli sjukt kul!!

Ska jobba imorgon.. jag kommer absolut vara skit glad och pigg då..

Trött, sliten och tankspridd


Jag idag efter jag varit hos frisören, ska vara hårmodell i maj för klang & co :D

Jag borde nog gå och lägga mig snart känner jag! Imorn är det fredag och vill vara pigg då! Får sova hur länge jag vill imorgon eftersom att jag är ledig då.

Jag och 3 tjejer i min klass har bokat kryssning på söndag by the way! Ska bli grymt kul, är riktigt taggad. Mycket folk kommer de vara eftersom att det är lov också! Woho!!

Några av mina bästa köp!




Skinnjacka - Jofama By Kenza 1.995 kr

Kérastase Specifique - 500 kr hos utvalda frisörer.
Min frisör tipsade mig om den! Det är en liten sprayflaska som man ska spraya nere vid hårrötterna efter duschen. Den Gör så att håret växer mycket fortare, gör det tjockare, minskar risken för håravfall, förlånger hårets livslängd, gör håret starkare och massa annat! Den var lugnt värd pengarna.

Va i stan igår med Emelie! Köpte en riktigt snygg skinnjacka som jag blev förälskad i direkt. Sååå snygg!!! sen köpte jag lite annats smått och gott som lackleggins. Mitt 15e par? haha, Dom är ju bara snygga i början när dom är så blanka!

Har även köpt hårprudukter för 1.000 kr! Och var hos frisören idag för 1.000 kr.. Hjälp jag måste lugna ner mig med att shoppa! Kanske borde gå i terapi eller något?!

RSS 2.0