Has it all gone to waste? All the promises we made




Bild från idag efter att jag var hos frisören och färgade samt klippte håret. Är super nöjd. Hade ganska mycket utväxt förut så var skönt att bli av med den.

Nu är jag verkligen jäääätte trött och illamående efter att ha suttit länge på en buss som ersätter roslagsbanan. Så det blir snart nannatime för mig. God natt alla fina❤



The shadow of the day will embrace the world in grey




Väska - Flash
Stövlar - Duffy
Skinnjacka - Jofama By Kenza
Tröja + Leggins - Gina
Senilsnören - Gjort själv
Skärp - Lindex

Vart tog sommaren vägen?
Det känns som att den tog slut på tok för fort och nu är det kallt igen, usch! Inatt när jag åkte hem från krogen var det bara 6 grader. Inte ett dugg kul när vi fick stå och vänta på bussen en hel timme!

Förlåt för dålig uppdatering by the way, har inte direkt haft någon lust att skriva och sen har jag haft mycket för mig. Jag har bland annat kollat upp en resa till London den 13 september! Det kommer verkligen bli grymt. Det blir en riktig shoppingresa och sen såklart kolla på bland annat Big Ben och massa annat kul.

Juste! Några har frågat hur jag gör mina smycken som jag hade på mig i förra inlägget. Det är inte alls svårt, jätte bra att åka till Panduro och shoppa loss massa olika pysselgrejer som jag gjorde idag tex hehe:) Sen är det bara att testa sig fram och göra smycken efter sin egen stil!




We were the victims of ourselves





Outfit från igår när jag var på kräftskiva;
Tjocktröja - Gina
Jeans - Vero Moda
Armband - Glitter
Ringar - Random
Senilsnöre - Gjort själv
Örhängen - Gjort själv
Väska - Flash
Converse

Var på en mysig kräftskiva igår. Muuuuuuuums älskar kräftor! Varför äter man det så jävla sällan för? 

Idag har jag jobbat och tränat! Duschade nyss och ska precis klä på mig lite och sen möte upp Emelie, vi ska åka till stan och gå på bio. Tror det blir "Vampyrer suger". Den verkar så sjukt kul, älskar trailern.



He's a stranger to some and a vision to none



Ny höstjacka från lindex! Jag har gått runt och letat efter den länge efter att ha sett den i massa olika tidningar och äntligen hittade jag den.
Den kommer bli perfekt i höst eftersom att den är tjock och skön, me like!❤
Kostade bara 800 kr!



I've been roaming around, I was looking down at all I see





Lite random pics från när jag var ute i helgen påväg hem.

Har varit och köpt gymkort idag vilket var på tiden.. kändes otroligt skönt att träna! Jag har varit så lat och struntat i det ett bra tag nu. Älskar att träna, man mår så himla bra psykiskt när man tränar när man får ut lite ilska och slipper tänka på allt annat. Håller på att kolla runt på internet efter danskurser.. denna gång vill jag köra magdans! Det är något jag har velat lära mig super länge. Om jag hittar en bra kurs ska jag börja!


Party all night long!






Bilder från Tegel igår, bästa kvällen med tjejerna! Måste göras om snart. Nästa gång vill jag dock inte behöva gå upp tidigt och jobba (;


Now the story's played out like this




Väska - friis & company
Halsband & Bälte - Gina
Latexleggins - Vero Moda
Topp - MQ
Heels - Bianco

Outfit från igår, lägger upp party bilder senare eller imorgon!


Cause something changed




Ny älskling från friis & company! Jag har på tok för många väskor men kan inte låta bli. 700 kr gick den på.

Ikväll ska jag till Tegel med Emelie, Louise, Alex, Annika och Mikaela. Kommer bli grymt! måste dock gå tidigt eftersom jag jobbar tidigt imorgon.


Cause the way we are ain't the way we were





Klänning - Miss Ewing
Heels - Bianco
Väska - Åhlens
Ringar - Random

En outfit från i lördags då jag var ute med några kompisar från kopparberg som var i sthlm över helgen. Träffade även på massa gamla vänner från gymnasiet! kul!:)


Destiny silent, hear no sound as I wait forever.




Skinnjacka - Jofama By Kenza
Väska - Bianco
Topp & Kjol - Gina
Hårband - Lindex
Skärp - Veromoda

Kände mig lagom sliten idag! Borde dock inte vara det men det var jag. Emelie och jag åkte in till stan för att se på bio men det gick inte den filmen vi ville se så det blev ett par öl istället på ett ställe på drottninggatan och sen på Medusa. Nu ska jag snart gå och lägga mig, är det fint väder tänker jag dra till stranden imorgon!❤


Poledance

Det är många som hela tiden frågar om jag går på poledance eftersom att jag har en bild på när jag hänger upp och ner på en stång på headern.




Jag gick på poledance förut på
Sthlmpole. Jätte bra ställe och det ligger centralt på odenplan. Måste säga att det var så grymt kul!!! En av dom roligaste danserna jag har testat. Däremot är det svårare än vad jag trodde innan jag började. Grym träning är det också. Jag ska lätt börja igen!


Medusa




Klänning (ser vit ut men är ljusrosa) - H&M
Fakepäls - Oasis
Örhängen - Glitter
Heels - Din Sko

Vilken rolig kväll vi hade på rockbaren Medusa igår! Jag och Emelie träffade Simon och hans vänner där. Bra musik, sköna människor och öl.. kan de bli bättre?
Roligast var nog när Simon skulle ragga taxi med min Fakepäls och magtröja..haha!



RSS 2.0