God jul!En riktigt god jul på er alla! Äntligen är det julafton! Älskar det. Min julkänsla är på topp och jag mår allmänt jävla bra! Jag ska snart åka till morfar för att hjälpa honom att förbereda julen hemma hos honom. Hela tjocka släkten kommer komma dit sen och då blir det kalle anka, julmat, julgodis, julklappar och bara massa myyyys!

Ha en super god jul vänner
This is the first time I can remember
Ja, vad har jag mer gjort på senaste tiden förutom att jobba! Jag har haft så mycket att göra hela tiden, därför jag inte har kunnat ägna en tanke till bloggen.

Jag har bland annat varit på kryssning med Jenny, Jimmie, Micke och Daniel. Det var skit kul, det var så länge sen jag var på kryssning!
Sen har jag varit på en fotografering, festat endel osv osv. Ni ska få se bilder från den sen:) Det kändes knappt som att tiden inte räckte till. Men det är kul när det är mycket att göra så jag klagar inte!

Hoppas att ni har haft det grymt och nu har fått mycket julkänsla! Bara en vecka kvar nu:)


A million miles but I will find you
Idag ska jag och min syster ha en bakdag! Vi ska julbaka och göra så mycket goda saker. De kommer nog inte bli mycket kvar när jag är med, tihi.

Så fort hon kommer hit ska vi ta bilen och åka hem till henne och sätta igång, nu blir det julkänslor på hög nivå;) haha. Kisses❤Hould of known you was trouble from the first kiss


En av mina nya favoritlåtar, Bruno Mars - Grenade.

Hej på er finisar! Det var länge sen jag skrev här nu. Som sag sa i videobloggen i förra inlägget så har jag fått ett till jobb och har jobbat i stort sett varje dag sen jag fick det. Jag jobbar nu som kassörska och ska även jobba ibland som ekonomibiträde på BB-sthlm på danderyds sjukhus.

Helt otroligt fantastiskt jobb måste jag säga. Jag fick göra mycket olika saker! Har lärt mig massor där, mest av allt och bäst av allt har jag lärt mig att bli mycket mer självständig och tar lätt åt mig nya arbetsuppgifter.

Jag fick vara med på förlossningar när jag var där. Det var det vackraste, mest underbara, mest fantastiska jag har sett. Det går inte att beskriva hur fint det var. Jag blev helt rörd och började gråta flera gånger. Hur vackert som helst! Att se den nya bebisen komma ut i världen från att ha legat inne i mammans mage och sedan öppna sina ögon för första gången.. obeskrivligt.RSS 2.0