Lite nytt



Jag va med Emelie i täby i fredags och hittade lite nya saker! En fin glittrig halsduk och ett par höga skinnstövlar från Bianco. Jag har massa höga skinnstövlar så det kanske var liiiite onödigt haha. Men det går alltid åt! Skinnstövlarna kostade 2.500 kr och halsduken kostade 280 kr (tror jag).
Sen hittade jag ett par lite annorlunda lackleggings på Vero moda, de ser ut som dom sandy hade i grease.. höga, tajta och blanka! 200 kr kostade dom. Sen hittade jag 2 par sjuuuukt billiga jeans på Gina! Dom kostade bara 200 kr styck! Jag har nog aldrig köpt så billiga jeans innan:D

Sen gick jag och Emelie och såg Avatar!! Grym film måste jag säga! Jag tror faktiskt att jag har fått en ny favvofilm. Den ska jag lätt köpa såfort den kommer ut i butik!

Vad jag mer har gjort den här helgen när jag inte har skrivit något... Varit med Andres och jobbat massor! Så var den helgen slut;) Och nu är det lov på riktigt! yeey!!

Mår piss




Jag mår inte bra nu pga lite olika anledningar. Skriver imorgon istället.


Vårinspiration



Jag är så sugen på våren och vårkläder! I vår tänker jag satsa mycket på skinnjackan, skinnkjolen, skinnhandskar (inte samtidigt ofc!;) ). Sen tuffa linnen och t-shirts under med coola tryck samt mycket accessoarer med nitar. Höga klackar, jeansshortsen och mycket annat! åååh läääängtar!!!!
Bilderna har jag lånat från lookbook!

Bytt header



God morgon! Eller vad man nu ska säga, jag har vänt lite på dygnet tror jag. Jag är ju ledig idag och imorgon börjar jag inte försen halv 1. Sen ska jag jobba i helgen så måste försöka ställa tillbaka dygnsrytmen tror jag!

Jag fixade precis en ny header! den här kanske var lite mer personlig istället för mina ögon bara, hehe! Jag vet inte om jag ska göra om headern igen men den får nog se ut såhär ett tag i alla fall!

Dags för att börja plugga igen... bye❤

Nytt rum



Jag och Emelie var prexis ute på en promenix!
skönt men usch va kallt det var. 15 minus!! och om 4 dagar är det mars, vårmånad.. aja bara snön är borta tills studenten är jag nöjd x)

Imorgon är jag ledig! ska dock plugga mycket eftersom att jag har prov på fredag. Sen är det loooov!! då ska jag få ett nytt och lite större rum som jag ska fixa med under lovet, ska bli kul! älskar att indreda och fixa. Ska ju bli inredare sen:) mitt rum ska nog bli ganska likt det rummet på bilden! Så snyyyyyggt!


Home alone



Huvudvärken kom tillbaka vid kl 5 imorse, otroligt irriterande! kunde inte sova någonting så var hemma från skolan, då kan jag plugga i lugn och ro här hemma istället.

Just nu ligger jag och tittar på twiligt i min säng och käkar frukost.. klockan är snart 3 men what ever! :)

Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing



Sjukt mysig låt..

Vackert och glansigt hår



Känner mig lite duktig, jag har pluggat massor och fått jätte mycket saker gjorda även fast jag har haft grym huvudvärk. Men nu är det gjort! verkligen super skönt det känns som att en av många tegelstenar har har ramlat från axeln.

Nu kanske man ska ta en dusch och göra en hårinpackning som jag kan sova med, håret blir otroligt lent av det! När man sköljer ur inpackningen på morgonen känns det som att man har fått nytt, blankt och fräscht hår.

Obs, tänk på att använda en vit inpackning annars kan färgen på inpackningen färga av sig på håret om du sover med det en hel natt:)


Jag använder btw björn axéns inpackning! Super bra! Sen såklart shampo därifrån också. Använd samma serier dom är gjorda för att jobba tillsammans och ger bäst resultat när man använder produkter från samma märke!

Ont som fan


Bild från i höstas.


Jag håller på att sprängas av huvudvärk! Jag har precis tagit en alvedon och vilat lite samt druckit massor med vatten. Så hoppas att det går över.

Ska snart käka middag efter de har jag en uppsatts att skriva. Jag ska skriva om bland annat vad jag gör när jag är 25 och hur mitt liv ser ut då. Lite läskigt att tänka framåt tycker jag! det känns inte som att mitt liv kommer vara så annorlunda från vad det är nu. Det är bara 6 år kvar tills jag är 25 liksom. Aja, time for food now!

Sovmorgon imorgon:)

Fick precis höra att vi har sovmorgon imorgon! Sjukt skönt. Vi var ju i älvsjö och liljeholmen idag när vi egentligen bara hade kort dag i skolan så vi kan ta igen det imorgon. Awesome. Jag ska sova ända till kl 11 imorgon och sen börjar skolan kl 12.30.

Här är lite bilder från idag btw på mässan när vi fixar scendekorationerna. Jag tycker att dom blev helt okej men tyckte inte så mycket om deras idé vi skulle utgå ifrån!






Lite nytt




Efter en hel dag med pendlande fram och tillbaka till olika ställen mötte jag upp mamma i centrum och gick och köpte sushi samt En tjocktröja, en cool topp, ett nit armband, ett nitskärp och en bok som jag snart tänkte börja läsa när jag har hoppat i badet som jag håller på att hälla upp. Alla kläder och asseccoarerna är från lindex faktiskt!

Sl



Sl har gått ut med på nyheterna om att det är bäst att stanna hemma från jobb/skola idag pga vädret. Jag ska ändå till liljeholmen och sen vidare till älvsjö idag, passande!.. Jag och Malin ska försöka ta oss in i alla fall, så vi får se hur det går. Kanske ganska osmart.. för om vi kommer in dit lär vi ju knappast komma hem idag känns det som.

Bye



Min moster fyller år så ska åka och fira henne nu! Hade glömt bort att det var idag vi skulle fira henne, hon fyller ju år imorgon. Hörs senare när jag kommer hem❤

Mysdag


Jag som brunett förut!

God morgon god morgon!❤ Har legat i min säng och segat i mer än 2 timmar nu, riktigt skönt. Jag har faktiskt ingen aning o vad jag ska göra idag. Det var jätte länge sen jag vaknade på morgonen utan att veta vad som händer samma dag. Det känns typ lika konstigt som att inte veta vad man ska göra en lördagskväll..haha!

Funderar på att gå ner och gymma lite eller kanske sätta på en film och bara ligga i sängen och mysa ännu mer!

Vad gör man?



Jag har haft en super trevlig kväll med min baby! Sen hörde en kompis av sig som är i sthlm ikväll som annars aldrig är här och vill att jag ska med ut! Vilket inte går eftersom att bajståget är inställt. Skit trist med tanke på att han bara är här idag! Jeje.. det får väl bli någon annan gång! Så irriterande bara när det är tågen som hindrar en.

Sitter nu själv i mitt rum en lördag kväll, känns väldigt konstigt haha! har inte varit de på länge. Jag har liksom glömt bort vad man gör när man är själv på helgen? Man kanske bara ska ta det lugnt och se film själv? Usch va trist.. eller kanske spela riktigt hög musik så jag väcker mamma och pappa medans jag skuttar runt och dansar eller något... hmn..


På med myskläderna



Ska snart åka till centrum och möta upp Emelie. Vi ska ha myskväll med film! Som sagt, lika bra att stanna hemma när det är snöstorm! Hoppas ni får en trevlig kväll:) Pusspuss..❤


Jävla snö!!


Sommar skulle vara mer än skönt just nu..❤

Nu är jag så sjuuuukt trött på snön så att det inte är sant! Det är nästan en meter hög snö på tomten. Ikväll ska det bli snöstorm så jag vet inte riktigt om man kommer våga åka in till stan. Det kanske får bli hemmakväll ikväll med vänner! Mysigt:) Annars om man åker in till stan så vet man ju inte riktigt om man kommer komma hem..

Sen vill jag börja använda vårkläder snart! så jobbigt med vinterkläder. Min älskade skinnjacka väntar:D

Lite ändrade planer


Lite sjuka bilder från igår! Alla var så flummiga x)


Igår när jag och Emelie hoppade på tåget så stötte vi på Andres och Jonas! De skulle in till stan och fira att Andres har fyllt år med Sebastian och Nelson. Jag hann ju inte fira honom förut så både jag och Emelie kände att vi ville följa med dom! Det var så länge sen jag såg dom! Det är så sjukt kul att gå ut och dansa med dom för dom vågar dansa och kan dansa riktigt jävla bra! 
Så vi missade att se Subtopia. Skit synd! Hoppas de kommer fler tillfällen att se dom för dom är grymma.

Ha en trevlig kväll❤



Nu ska jag packa väskan med lite kläder och annat skit som jag behöver ikväll. Ska hem till Emelie och göra mig i ordning där och dricka öl och lyssna på rock. Veeery nice! Sen åker vi och tittar på Subtopia;) Puss puss❤

Subtopia



Ikväll ska jag och Emelie åka till sumpan och gå och se ett band som heter Subtopia! De är ett ganska nytt band men börjar blir mer och mer kända nu. Ska bli riktigt kul! Har köpt hem deras skriva av en leverantör som brukar komma dit jag jobbar. Fick skivan signerad! x) Det är btw rock musik för er som inte vet vilka Subtopia är!

Fiberwig Mascara




Jag har köpt nu mascara, jag va trött på min och provade fiberwig mascara. Den var riktigt bra! Jag har hört mycket om den men oftast brukar det bara vara bull shit. Den torkar väldigt fort och man får väldigt bra volym på ögonfransarna. Även väldigt lätt att skölja bort.

Det tar dock ett litet tag att vänja sig vid den men den är super! Testa den❤ 220 kr på kicks.


19 februari



Rosa skjorta( ser vit ut i camen) - Zara, Linne och nitbälte - Gina och sen lackleggins och höga skor till.

Det var sjukt skönt att sova ut idag, sov ända till kl 11! Känner mig mycket mer utvilad idag. Så nu slipper ni en trött Johanna;)

Håller på att somna..


Jag just nu!

Är så sjuuuukt trött. jag la mig i sängen vid datorn och höll på att somna direkt. Så satte på tven så att jag håller mig vaken. Egentligen kanske jag borde sova men är rädd att jag inte kan somna ikväll då! Imorgon har jag sovmorgon så kan sova ända till kl 11 då! Så nice!

Uppe med tuppen



Good morning sunshine! Jag har precis klätt på mig och sitter här på sängen som en zombie. Jag ska klunka i mig massa kaffe snart ska bli sååå gott. Vad skulle man göra utan kaffe? haha. Ska snart åka in till liljeholmen och kommer vara där nästan hela dagen, jag skriver när jag är hemma igen!

Ha en fin dag❤

Suck



2 bilder från nyår.

Nej nu måste jag sova, jag hade riktigt svårt att somna igår som jag hade natten innan de! Jag var helt slut idag så jag hoppas på att kunna somna bättre inatt.. jag ska åka ända till liljeholmen imorgon och göra några floristarbeten där fast jag egentligen är ledig på torsdagar, det suger lite menmen. Måste även gå upp tidigare än vanligt.

Sushi


Jag i skolan idag.

Har nyss gymmat och nu sitter jag och äter sushi! Så sjukt gott. Det är min favoriträtt just nu, och tacos ofc! Jag tänkte ta ett bad snart med tända ljus och göra en hårinpackning. Myyyyys❤

Förresten! Jag och två kompisar håller på med en blogg som projektarbete i skolan. Vi har precis kommit igång så kolla gärna in den:) http://blommorochkonst.blogg.se/

Home again



Har hunnit plugga lite efter en mysig promenad med Emelie! Nu är det dags för en lång och skön dusch och sedan hopp i säng! Jag har ätit en banan och druckit varm mjölk som ska vara jätte bra att äta och dricka innan man går och lägger sig om man vill somna bra. Jag kunde som jag sa förut inte somna igår pga stress så jag hoppas att detta lugnar ner mig ikväll lite! God natt❤


Riktigt mysig dag!



Jag, Sofia och Malin åkte in till stan efter skolan idag och gjorde lite av vårat projekt vi håller på med i skolan. Efter det gick vi och fikade och snackade i säkert flera timmar, super mysigt! Sofia och Malin är så härliga och söta:) Jag åt en as god macka med mozzarella, tomater, pesto, sallad, rödlök och lite annat, mums! Sen tog jag en latte och fick ett fint hjärta i den av killen som fixade den tihi.

Jag kom precis hem och ska snart gå ut och ta en promenad med Emelie! Sen måste jag plugga. Bye❤

Rörliga bilder


Jag, ett år gammal bild(er).

Kul med rörliga bilder! Laddade precis ner ett program som man gör såna med. Är klar i skolan med det vi håller på med så kan sitta och lata mig lite vid datorn. Skööönt. Snart rast och lunch. Efter lunchen är det form B på schemat.

God morgon!



Äntligen kommer jag in på bloggen.. blogg.se har strulat as mycket! Jätte irriterande. Jag kunde knappt sova inatt och ville skriva massa nattinlägg men det gick inge vidare. Nu är jag inne i alla fall! Sitter i skolan och har floristteknik så ska engagera mig lite i det;) Puss!


Grattis Andres



Andres, en av mina bästa kompisar fyller år idag! Jag hann dock inte följa med och fira honom lite idag pga allt pluggande, men jag ska gottgöra honom! tihi❤ Och då jävlar ska han supas under bordet:)

Energy





Så, äntligen hemma! Jag har varit och tränat och sen varit och handlat lite, jag blev rätt pigg av de så nu ska jag sätta igång att plugga! Jag skulle behöva städa mitt rum också men får se om jag orkar de efter allt pluggande!


I skolan



Sitter på lektion och gör pappersblommor! Ganska kul för dom blir så himla fina. Vi ska göra stora träd som vi ska sätta dom i. Det ska vara till en mässa som är snart:)

Bättre sent än aldrig


me!


Pappa, mamma och halva jag!


Moster Heidi!


En av tulpandekorationerna som jag gjorde









Gud så mycket bilder vi tog. Fast det är ju så det ska vara, massor med minnen:)


On my way



Nu ska jag fräscha till mig lite och sen åka hem till my baby!(Emelie). Som sagt, bilderna kommer upp senare under dagen:) Skriver senare. Kisses❤


Alla Hjärtans Dag!



Jag vaknade väldigt sent av att min mobil lät, då hade jag fått massa alla hjärtans dag sms av nära och kära❤

Enligt mig är alla hjärtans dag lite överskattat! Istället för att visa extra mycket kärlek på en dag ska man visa det hela tiden! Eller när personen i fråga förtjänar det minst.

När jag var yngre, typ 15- 16 år dumpade jag en kille på alla hjärtans dag! Haha sån var jag, väldigt okänslig mot killar. Tur att det har förändrats lite x)

Well, well... nu ska jag fortsätta äta mina goda gelehjärtan jag fick av mamma och pappa! Sen lite senare såfort jag har fått bilderna från igår av min syster så lägger jag ut dom här:) Pussss.

Nu är det dags att gå!



Leggins med diamanter på - Gina, Volanglinne - H&M, Skor - Bianco, Skinnjacka - H&M, Smycken - från massa olika ställen! Haha.

Dags att börja göra sig i ordning!



Halloj!❤ Dags att börja göra sig i ordning för överaskningsfesten ikväll! Jag måste börja redan nu eftersom jag ska dit ganska tidigt och fixa fint i lokalen. Vi började med det igår men det är fortfarande lite som måste fixas!

Nu ska jag börja med att

❤ Duscha
❤ Peela huden
❤ Raka benen
❤ Rengöra piercingen
❤ Använda brun utan sol
❤ Fixa håret
❤ Sminka mig
❤ Klä på mig
❤ Måla naglarna

Och sen lite annat smått och gott!


Mysigt slut på dagen


Jag, mammi, pappi, Elina och Mattias har käkat god fredags middag, spelat tv-spel och kollat på snuten i varuhuset. Sjuuukt rolig film! Vi skrattade nästan hela tiden.

Jag tänkte sova redan nu! Det var länge sen jag gick och la mig såhär tidigt en fredag men jag måste spara krafter tills imorgon! Även imorgon kommer bli en stressig dag med förhoppningsvis bra slut på dagen då med:)

Natti sötisar❤

Grym låt, grym artist, grym video


Marilyn Manson - The Beautiful People

Right now


Jag just nu.

Jag har Precis varit och handlat blommor för nästan 1.000 kr, Har förberett allt men vill göra dekorationerna imorgon så att dom håller sig bättre! Jag ska göra flera "tulpanbollar" som ska ligga på borden. Tulpaner brukar växa ganska fort i höjd så därför väntar jag med att göra dom tills imorgon.

Nu fick jag lite tid över eftersom att jag inte ska göra dekorationerna idag! Skönt. Jag kanske ska passa på att kolla vad jag ska ha på mig imorgon! Lika bra så slipper jag bli stressad för det imorgon. Jag måste sen åka och hämta mitt smink hos Emelie som jag glömde kvar där..

Mycket att göra på en dag



God morgon❤ Idag har jag såååå mycket grejer jag måste få avklarat. Först ska jag gå till skolan och göra det där jävla provet, direkt efter skolan måste jag möta upp pappa och få pengar av honom till alla blomdekorationer som jag ska göra sen. Sen måste jag till täby och köpa allt material, det kommer vara mycket att bära så jag ska försöka få någon att hämta mig i täby! Sen vid kl 6 ska jag, Heidi och pappa åka till en festlokal där vi ska ha en överaskningsfest för mamma imorgon. Där ska vi göra fint och fixa massor. Efter det måste jag hem och göra alla blomdekorationer som ska stå på borden, jag kommer med andra ord vara helt slut ikväll!


Börjar bli trött


Jag just nu! osminkad och har precis smörjt in ansiktet med en fet kräm. Super skönt!

Har pluggat klart nu för idag känner jag, jag orkar inte mer nu och det känns ganska onödigt att fortsätta för jag tror inte att jag får in mer i mitt huvud nu. Jag får gå och skriva provet imorgon och bara se hur det går helt enkelt! Det värsta som kan hända är att jag får ig och sen får jag skriva om det.. inget farligt med andra ord!

God natt❤


Plugga och plugga


Jenny och jag.

Jag hatar verkligen att plugga! Har pluggat i stort sett hela dagen, inte kul! Ibland har jag tittat lite på min studentmössa bara för att bli mer taggad! haha. Men det hjälper faktiskt kan jag säga. Det är ju inte alls långt kvar nu! Jag läääängtar!!❤

Pics!




Finally!! Nu är bilderna uppe, det tog sin tid! Jag har också hunnit gå och köpa pizza, så nu ska jag smälla i mig den och plugga samtidigt! Jag har prov i samhällskunskap imorgon. Usch det är verkligen världens tråkigaste ämne!

Yesterday

Jag sov riktigt länge idag! Jag kollade på klockan vid halv 1 och trodde den var 8-9. Så jag stuttsade upp ur sängen (det gör jag alltid när klockan blir för mycket..) och sminkade av mig allt smink som satt fast över hela ansiktet. Har suttit ganska länge nu och försökt ladda upp bilder på bloggen men det verkar inte funka! Jag får helt enkelt lägga upp bilderna från igår sen istället.

Vi hade det grymt kul igår by the way! Vi dansade som vanligt mest och drack lite däremellan. Som sagt så får ni se bilder sen om jag lyckas få upp dom det vill säga.

Nu är jag otroligt sugen på pizza! Jag brukar inte vara sugen på fet mat efter att jag har festat men idag är jag det! Annars brukar jag bara vilja ha fräsch mat som sallad. Får se om jag orkar gå ner o köpa en pizza:P


Tegel ikväll!


Emelie och jag.

Emelie övertalade mig, ikväll blir det party! Jag brukar aldrig hålla på och vela men idag var jag så jävla trött! Ska snart åka hem till Emelie och göra mig i ordning och föra lite, sen möter vi upp dom andra lite senare. Vi hörs när jag kommer hem eller i morgon❤


Bianco



Jag älskar bianco! De har så otroligt snygga skor och accessoarer. Me like big time! Jag är sugen på att köpa allt på bilden. Allt är från bianco:) Några av dessa godbitar ska jag se till att få hem i garderoben..

Sex and the City



Jag sitter i soffan och kollar på Sex änd the City! Ganska skönt program ibland. Håller också på att fundera på om jag ska med Emelie och några andra brudar ut ikväll. Jag har endel att plugga så vet inte om jag hinner men jag är så jävla sugen på att dra ut! Vilka problem jag har;) höhö.


STUDENTMÖSSAN HAR KOMMIT!!!


Yeey!!


Sofia och jag med mössorna på!


Söta Louise


Jag


Me again! Så snyggt haha


Datorn funkar för tillfället



"Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste man vara i rörelse" -Einstein

Skola, skola, skola... plugg, plugg, plugg.. jobb, jobb, jobb..träna, träna, träna.. festa, festa, festa.. umgänge, umgänge, umgänge.
Sen alla små saker däremellan. Jag måste ha ganska bra balans i mitt liv.


Time for school again


Jag just nu, cambild.

Har nyss klätt på mig och sitter med en macka med makrill på. Skit gott! Min dator har fått för sig att sluta fungera så jag sitter vid mammas laptop. Jag ska försöka fixa datorn idag, jag blir galen om jag inte kan gå in på datorn;) haha! illa.

Jag vet inte hur mycket jag kan skriva idag men ska försöka att uppdatera lite:) Puss❤

I love Purses



Jag har gått hela dagen med mammis och varit smakråd till henne i täby! Det gick riktigt bra vi hittade as snygga kläder till henne. Jag köpte bara en väska och ett par skor. Som jag har sagt förut; jag ääälskar nitar och dragkedjor:) Det kanske syns på det jag har köpt? Väskan kostade bara 400 kr på Flash och skorna kostade 300 kr från Primo Piano.

Täby efter plugget


Bild från i somras.

Jag slutar halv 4 efter de ska jag till täby med mamsen och vara smakråd åt henne, ta en latte och lite annat mys.
Jag blir såå sugen på sommar nu.. och det snöar ute! it sucks. Det kommer säkert vara snö kvar när jag fyller år i mars. Det suger ännu mer.


Florist



Jag har floristteknik just nu! Ganska skönt att bara stå och göra fina saker hela förmiddagen. Efter lunchen är det form B. Så jag har bara praktiska lektioner idag! I like. Det är fördelen med floristlinjen:)

Så här trött ser jag ungefär ut att vara idag..



Usch va trött jag är! Ont i halsen börjar jag få också, jävla skit. Jag ska knarka vitaminer och inte träna på ett litet tag nu så får vi se om de blir bättre. Jag måste nog se till att få mer sömn också.

Jag är otaggad på skola som vanligt men det är väl bara att gå dit och vara glad I guess. Nu ska jag rengöra piercingen o klä på mig! see you later❤


Älskar dig mamma!


Mätt



Nu är jag mätt som jag vet inte vad.. jag har käkat både pastasallad och tårta. Egentligen borde jag pluggat men jag orkar verkligen inte! Jag går sista året på gymnasiet, det är kanske 3½ månad kvar till studenten och jag orkar inte med slutspurten med allt pluggande. Jag vill bara sluta nu!


Jag vill ha från Gina Tricot!



Två små godingar som jag funderar på att köpa! Jag älskar svart, nitar, kedjor och silver... det kan aldrig gå fel!

Nu blir det tårta!



Mamma fyller 50 år idag! inte för att det syns på henne.. både mamma och pappa ser väldigt unga ut för sin ålder. Hon har fått en skit snygg dator och massa annat kul, liiite avensjuk blir jag allt..

Inte så Farligt långt kvar till min födelsedag! lite mer än en månad bara. Då är det sista gången jag fyller tonåring. Sen året efter blir jag 20 och då är det både systemet och "vuxenlivet" som väntar.

 


In my head





För en gång skull är detta en blogg jag har testat mig fram och gjort helt själv. Jag har haft/har två bloggar innan och de har jag fått hjälp med att göra. Designen på den här bloggen är inte så himla avancerad kanske men på denna blogg ska designen vara enkel:) thats it.

Jag är inte en bra bloggare, det kan jag säga rakt ut. Jag bloggar endast när jag känner för det och det kan variera hur mycket jag bloggar i olika perioder. Jag gillar helt enkelt att ha en fräsch blogg där jag kan skriva ner lite skit ibland. Välkommen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0