Trögt



Japp,
nu går det lite trögt med bloggen som ni märker, men när jag har så mycket för mig så blir det inte alltid lätt att gå in och skriva ett inlägg!


Tiden går så himla fort! på tisdag fyller jag 19 år. Det känns som att jag nyss fyllde 18? Lite läskigt vad tiden springer iväg, snart kommer jag vara 30 utan att jag knappt har märkt det.. haha. Nej men ärligt det känns lite så. Jaja nu ska man inte deppa:)

Jag höll på att glömma att ställa fram tiden en timme! var nära att ställa tillbaka den en timme istället, haha!

Nu
ska jag se på tv lite och ta det lugnt och sen ut på en promenad! Så skönt nu när det inte är så mycket snö kvar:)

Skiva igår! Bond(e)





Konstig men för det mesta rolig kväll igår! Det blev dock för mycket dricka så jag har haft dunkande huvudevärk idag, not good not good. Temat på skivan var Bond, man fick tolka det hur man ville så många klädde ut sig till bonde också. SJälv var jag en bondbrud! Jag fick reda på att skivan var igår ganska sent så fick ta en klänning jag hade hemma, men det funkade det med!

High heels




High heels från Din Sko, 500 kr.

Jobbade till klockan 14 idag! Efter det åkte jag och shoppade lite med mamma, hon ville veta lite vad jag önskar mig när jag fyller år, bara 10 dagar kvar! Jag hade inte ens börjat tänka på det.. 19 är inte så speciellt att fylla.

Lite kuliga saker hittade jag! ett par skor som är sååå snygga och väldigt sköna som jag inte kunde motstå. Sen fick lösögonfransar och en ny ögonfransböjare följa med hem, ska på skiva nu på måndag då jag ska vara bondbrud så tänkte ha lösögonfransarna då!

Sen köpte mamma New Moon till mig! Som en liten för tidig födelsedagspresent:) Den ska jag se ikväll!!

Lookbook



Så snyggt! Jag älskar att gå in på lookbook och kolla runt på olika outfits. Man får så mycket inspiration! Allt detta är verkligen min stil, djurmönster, nitar, black, leggins osv. Jag älskar Stay ups! Så snyggt att man kan använda de eller högre stumpor lite till vardags.. När det blir lite varmare får man börja med det:)

Va på tegel igår


Paljettväst - H&M
Skinnleggins - Vero Moda
Svart linne - Gina
Skor - Din Sko

Det var en ganska tråkig kväll med lite folk och knappt någon musik(?). Men Emelie och jag hade det super mys i alla fall när vi satt ute ett tag och drack lite öl. Vi åkte hem kl 12 ungefär så blev en tidig kväll, men mysig som sagt!:)

Longe time no see



Tjingeling! Nu var det ett tag sen jag skrev. Jag har helt enkelt haft jävligt fullt upp. Jobb, skola, pluggande, vänner och ännu mer jobb har varit mycket den senaste tiden. Känner mig nästan helt slut! Att jobba samtidigt som man går sista året i gymnasiet är ganska jobbigt. Att få tid med vänner och nöjen är inte helt lätt. Som tur är, är det nu sista året i gymnasiet och jag går snart ut. Efter att ha haft skola i 13 år(eller hur många år det nu är) och jobbat i flera år så känns det så sjukt skönt att skolan närmar sig sitt slut! Förut hade jag även 2 jobb plus skola... jag förstår inte hur jag orkade!


Tysk film om blommor..


Pappa och jag, Julafton.

Sitter i skolan och kolla på en blomfilm på tyska! superkul.. tur dock att jag förstår tyska eftersom att det inte är någon text. Ingen annan verkar fatta någonting, hehe. Inte så konstigt kanske. Tyska är väl inte världens lättaste språk plus att det låter rätt fult x)

Jag gick och la mig skit sent igår så ville verkligen stanna hemma idag men gick till skolan i alla fall! Duktig Johanna:) Har snart rast som tur är då ska jag gå och köpa ❤kaffe❤


Ääääälskar skor!!!




Har varit i skolan på en onödig lektion då vi inte gjorde ett skit! Sen gick jag och mammi till centrum då jag hittade att par as snygga sommarskor!! dom är mycket snyggare på foten än på bilderna. Sen köpte jag lite påskliljor och en ny bok! :)

Skorna kommer från Sthlm DG och kostade 329 kr.

I love you Phillip Morris!



Hemma efter en super mysig kväll!! Vi såg på I love you Phillip Morris. Den var riktigt bra! Trodde dock att den skulle vara roligare men den var ändå kul:) Den var lite mer känslomässig än vad Jim Carrey annars brukar spela i för filmer. Helt klart sevärd:)

När ungefär halva filmen hade gått så började folk gå ut ur biosalongen, hälften av alla som satt där inne var bara kvar. Vi fattade ingenting varför alla gick ut sen började folk prata om att det var någon gas som hade läckt ut i rummet. Det hade inte gjort det som tur va fick vi reda på sen och alla på bion fick en varsin biobiljett till valfri film. Så det var ju inte helt fel:D

Budgettips!



Sunsilk Passionate Waves & Curls är faktiskt super bra! Jag har använt det nu i en vecka och håret blir jätte lent varje gång! Jag använder det alltid efter att jag har tvättat håret, då håret är ganska blött och fuktigt. Jag tar det i längderna och "duttar" på lite närmare huvudet.

Annars brukar jag alltid köpa ganska dyra hårprodukter för att jag är rädd att de billiga inte funkar lika bra, men denna sak är skit braaaaaaa:)

Lovely morning!



God morgon! Gu va härligt det är ute nu! jag blir så jävla glad när man ser att våren börjar närma sig. Då kanske jag slipper ta studenten i snö;)

Under dagen nu ska jag bara ta det lugnt och plugga lite! Sen ikväll ska jag på bio. Vet inte än vad vi ska se men något blir det iaf x)

Sista dagen på lovet nu så håller på att skämma bort mig själv lite med ansiktsmask, hårinpackning och annat kul:)

Härlig morgon!



Så himla mysigt väder ute! Jag vaknade vid 11 och klädde på mig direkt och gick en promenad fram tills nu. Hur skönt som helst!

Ikväll ska jag till upplands väsby där min syrra och hennes kille bor. Vi ska köpa mat och sen mysa framför en film! Ska bli supermys!

Nu måste jag gå och duscha, jag blev ganska svettig av att gå en promenad i solen! gick ganska fort också så kanske därför:)

Heartkiller



Him - Heartkiller.

Såhär ser jag ut idag! Jag skulle försöka ta en outfit bild men jag skakade så jävla mycket så bilden blev helt suddig, ingen aning om varför! men iaf, jag tycker att bilden blev lite tuff:D

2 små godbitar




Jag och Sofia hann med lite shopping också efter frukosten! Riktigt mysigt var det. Både kjolen och väskan kommer från gina, kjolen var billig och kostade bara 99 kr och väskan kostade 249 kr!

Nu får gärna våren komma så jag kan använda alla vårkläder jag köper..

Frukost i täby



God morgon! Nu ska jag in till täby och käka frulle med Sofia! Ska bli skit mysigt. Sen kommer vi nämligen inte träffas på ganska länge så känns bra att ta en fika innan hon åker bort. Efter frukosten ska jag kanske möta upp en annan kompis så får se hur mycket jag hinner skriva nu på dagen❤

Äntligen "klart"


Jag är så duktig på att måla! haha.





Ja, eller nästan klart iaf! jag har inte fått in alla kläder i mitt nya rum och jag behöver en eller två små byråer till. Men nu är i alla fall grovjobbet klart! Nu har jag spaklat, filat, målat tak, väggar och runt ena dörren samt fått in alla möbler! Det har tagit väldigt lång tid, därför jag inte har skrivit på ett tag! När jag väl börjar med något vill jag slutföra det innan jag börjar med något annat!:)

Dunkar musik och är i full gång!





Jag ska byta rum nu under lovet till ett lite större rum så nu är jag i full gång med att rensa kläder och annat skit. Jag har 7 sora säckar med kläder som jag har packat ner, ändå är garderoben nästan full!! Jag visste inte att jag hade såhär mycket kläder! haha. Det finns massa kläder som fortfarande har kvar sin prislapp.
Än så länge har jag rensat bort en hel säck med kläder som jag ska slänga! Känns duktigt x)

När mamma kommer hem ska vi åka ner och kolla på färg så att jag kan börja måla imorgon! Tur att jag har lov nu annars hade det här tagit 3 år känns det som.

RSS 2.0