Find a place where i belong



haha snygg stillbild. Jag kände att det var dags för en videoblogg, det är andra gången jag gör det och känner mig lika töntig denna gång:) haha.


Somebody shake me. Cause I, I must be sleeping




Kom precis hem från jobbet. Jag hade gjort ett tidsinställt inlägg som skulle upp medans jag var på jobbet men det verkar inte funka längre. Dumt!

Nu är det skönt att vara hemma från jobbet såhär tidigt. Då har man halva dagen kvar! Sen ikväll blir det nog bio, vet inte vilken film det blir än men vi får se:)




Like walking into a dream, so unlike what you've seen





Parfym - Flowerbomb. Viktor & Rolf
Örhängen - River Island
Leopardring - Asos
Blå Väska - Asos
Stövletter - Scorett
Silvrig Ring - Style By Tyra
Brun väska - Asos
Kofta - H&M

Jag vill ha ALLT! Det finns så himla mycket snygga kläder, skor och asseccoarer ute nu. Precis lagom till julafton;)
Det jag ska skriva högst upp på min önskelista är parfymen Flowerbomb. Den är underbar! Dock väldigt dyr.


No, I don't wanna fall in love





Har inte haft så stor inspiration till att blogga på senaste. Jag har haft saker att göra hela tiden, men när man tänker tillbaka på vad man har gjort så känns det inte som att man har gjort någonting.

Har haft huvudvärk hela dagen så nu ska jag nog snart nanna. Först blir det läsning i min bok True Blood.


Would you swear that you'll always be mine




Så här såg det ut hos mig imorse, nu är det mycket mer snö än så! Det ser väldigt juligt och fint ut. Dock väääldigt kallt.
Det stormade så mycket förut idag att det nästan kändes som att någon piskade en i ansiktet när man gick och det snöade haha. 

Idag efter att jag hade tränat åkte jag och mammi till täby centrum för att handla present till min kusse, vi kom även hem med massa julpynt! Åhlens har så himla mycket fina julsaker nu. Köpte även lite smycken. Smycken kan en tjej aldrig ha för mycket av;)

 

Playin' in the street gonna be a big man some day



Klädsel från igår

Skinnjacka - Only
Pälshalsduk (fake) - H&M
Örhängen - Gjort själv
Vantar - Lindex
Jeans (slitit själv) - Gina
Väska - Åhlens
Stövlar - Din sko

Jag var nyss ute på en iiiiiskall promenix. Nu börjar verkligen vintern komma. Det ska tydligen bli snöstorm imorgon också. Den fina hösten försvann så fort!! Dom säger ju att det här vintern ska bli mycket kallare än förra. Usch usch usch...


I want these words to make things right, but it's the wrongs that make the words come to life.




Bilder från igår när vi passade fina Scrappy! Nu är han hemma igen hos min moster med familj. Så söt! När jag flyttar och om jag får mer tid över ska jag skaffa hund. Jag har alltid velat ha det men kan inte ha det så länge jag bor hemma.


I don't know if I like your perfect style, I don't think that I call on Monday





Halsband - Ur & Penn
Väska - Present
Jeans och Linne - Gina
Skor - H&M
Kofta - Lindex

Gud vilken härlig dag det är idag, inte så jätte kallt och solen skiner. Det känns allmänt som en jävligt bra dag idag. Dont know why.

När solen börjar gå ner ska jag och mina föräldrar åka till kyrkogården och tända ljus på mormors och farfars gravar. Jag saknar mormor så himla mycket, det känns inte som att det var 5 år sedan hon gick bort, snarare en vecka. Farfar fick jag aldrig chansen att träffa eftersom han gick bort innan jag föddes.

❤ ❤ ❤



When it all was over we had to find another place




Jag har varit dålig på att blogga på dom senaste dagarna, jag vet. Har gjort mycket annat istället. Varit ute med Jenny på tegel, gymmat massor, har varit hundvakt med mera!

Nu ska jag snart sova tror jag. Är ganska trött, råkade somna i soffan idag när jag och min syrra och hennes kille spelade PS3.
Vill vara pigg imorgon också! Kanske ska på en halloweenfest på kvällen. Men får se om jag orkar det, har faktiskt tröttnat på att festa. Tycker inte alls att det är lika kul längre.

Dröm sött sötisar❤


Harrods





Jag tänkte testa att göra ett tidsinställt inlägg! Jag ligger säkert och sover när det här visas, tihi.

Bilder från Harrods i London på julavdelningen! Där är det jul året om. Det var såååå fint där! Överallt var det iförsig fint på Harrods men jag har alltid varit galen i julen så det var heaven för mig där inne. Jag köpte med mig lite roliga saker hem till min familj, vissa av sakerna gick dock sönder under resan hem.  

Harrods är verkligen häftigt. Det fanns en super stor djuravdelning också, man ska tydligen kunna beställa vad som helst därifrån. Vill du ha en apa med glasögon så ska dom kunna fixa det! haha. Dom viger även djur och mycket annat.

Jag ska nog inte nämna hur mycket märkeskläder och väskor det finns där.. Verkligen ALLT finns på Harrods.




Each day's a gift and not a given right



Klänning - H&M
Halsband - Ur & Penn

Nu har jag likadana klänningar fast i tre olika färger. Ljusrosa, röd och svart. Undra om jag tycker om den här typen av klänning? I think so.
Halsbanden kunde jag bara inte gå förbi utan att köpa. Älskar ormen som slingrar sig runt korset på ena halsbandet!

Igår blev jag dagens blogg hos den här söta tjejen! Klicka in er HÄR och titta på hennes blogg:)


I need some action so give me satisfaction





Efter gymmet idag åkte jag in till stan och shoppade julklappar med Emelie. Jag vet att det bara är första november och kanske lite tidigt för det men jag är hellre ute i god tid istället för att stressa med alla andra dagarna innan julafton.
Självklart hittade jag lite smått och gott till mig själv också, kan visa imorgon!

Nu senare på kvällen blev det mys ute i kylan med Jenny och en stor kopp te, riktigt mysigt!


Could you be the only one. Well I beg you to come home. Dance forever my only one



Ny månad, ny vecka, ny morgon nu ska jag till gymmet! Det var ett tag sen eftersom jag var sjuk så länge förut och förra veckan hann jag aldrig dit.
Jag och Jenny har planerat att börja gå och simma 3 dagar i veckan, det ska bli riktigt kul! Start nästa vecka troligen.

Hörs senare


RSS 2.0