I’m everything you can’t control
Ligger i sängen med en kopp kaffe och njuter av en lång sovmorgon, börjar jobba först kl 14.
Ikväll direkt efter jobbet ska jag hem och byta om snabbt sen ska jag och mamma iväg med våra vänner och käka middag inne i stan, vardagsmys.


There's no one like the otherKom för någon timme sen hem från grönan. Kan säga att det var en väldigt nöjd tjej som kom hem med en stor Geisha choklad. Har aldrig vunnit något förut (om man bortser från lotterier med vinst varje gång). Ekis vann massa annat godis och sen en nalle till mig efter massa tjat från mig att jag ville ha ett gosedjur. Haha jag bleir verkligen 5 år igen när jag åker karuseller. Som ett barn på julafton!


Trapped between this life and the light


Bara några få dagar kvar till den första höstmånaden, även om det redan känns som att hösten har kommit. Alla underbara kläder gör så att det är lättare att ta in att sommaren är slut, haha. Ne men skämt och sido, det har kommit så himla mycket fina kläder så jag blir galen. Jag som försöker vara så duktig, att inte shoppa så mycket, det är inte lätt ^^


What are words if you really don't mean them when you say them. What are words if they're only for good times


Älskar den här låten.. Chris Medina - What Are Words . Den blir extra fin när man vet bakgrunden till texten. Killar som han växer inte på träd.


Topp - H&M Underklädesavdelningen
Jeansshorts - H&M
Heels - H&M
Väska - Mischa Barton
Senilsnören - Gjort själv
Halsring - Pärlgrossisten
Ringar - Style By Tyra
Klocka - Moretime


Dreaming about the day when you wake up and find that what you're looking for has been here the whole time
Ligger i min säng, förskyld. Har jobbat hela eftermiddagen och sen myst framför en bra film med mami. Tänkte sova nu väldigt snart, känner hur ögonlocken börjar stänga för. Ska sova länge imorgon, har ingen tid att passa och det är sååå skönt. Puss❤


I'm closer to the clouds up hereLivet rullar och livet går bakåt för mig just nu. Har börjat läsa ett ämne på komvux så de är skit kul, så himla mycket sköna människor där och läraren är grym. Läser Enegelska B, fick aldrig plats för det i gymnasiet eftersom att jag redan läste för många ämnen än vad man fick göra.
Nu ligger jag i soffan och snorar. Är förskyld och har sovit ca 2 timmar varje natt den här veckan så är helt slut. Men har ändå lyckats få mycket gjort så det känns bra! Har även varit hos frissan och färgat håret. Älskar att gå till frisören! Man känner sig alltid så fin efter ett besök där förutom möjligtvis idag, svullna rödsprängda ögon och röd näsa, sexigt. Men ja, håret är fint i alla fall...

I let my guard down and you caught me by surprise

Har återhämtat mig efter denna helg med fest fredag och lördag med en egen spadag här hemma. Älskar att göra det på söndagar och ladda batterierna inför kommande vecka. Jag känner mig så äcklig när jag har varit ute på krogen och då är det hur skönt som helst att ta hand om sig själv och skämma bort sig lite och även få lite egentid:)Late at night I pretend we are dancing in the dark
Transparent Skjorta - Zara
Clutch - H&M
Skor - H&M
Klocka - Moretime
Armband - Thomas Sabo
Ringar - JFR
Halsband - Snö of Sweden
Jeans - Zara

Sliten efter en hård dag på jobbet.. Nu blir det soffmys med The Killing med snygga Joel Kinnaman!


When you gave me that kiss it was something like this it made me go ooh ohh

Lite bilder som lovat. Inte mycket bilder av allt jag har gjort dock:) men som jag sa förut så är jag dålig på att ta med kameran när jag är dålig på att blogga.
Har gått endel på bio, sett på fotboll med papsen, klippt håret (dags att färga håret snart också), haft många myskvällar och även många utekvällar! Hehe jag är sämst på att komma ihåg i efterhand vad jag har gjort. Men strunt samma!

Helgen som kommer nu kommer att bli grym. Kräftskiva på fredag samt utgång, på lördag blir det utgång också med kära Emelie. Söndag blir det gokart! can't wait!

Piece me back together when I fall apartLong time, no see. Dags för ett inlägg här kanske. Har varit så slö så har inte bloggat på två veckor nu tror jag?

Lite svårt att berätta allt jag har gjort på senaste tiden så tänkte att jag skulle lägga upp en "bildbomb" senare så får ni se istället. Vet inte hur mycket bilder jag har, när jag är dålig på att blogga är jag också dålig på att ta med kameran;)


RSS 2.0