Happy new year sweeties!



Sista inlägget för i år då.. känns lite konstigt att 2011 redan bär mot sitt slut.
Har precis duschat, sitter och torkar håret och lyssnar på Rammstein. Ska sen åka till Väsby och fira in det nya året där! Kommer bli så himla kul och jag lovar att försöka ta många bilder.

Gott nytt år på er söta ni! hoppas alla får en underbar kväll


Christmas eve❤






Lite bilder från julafton❤ Vi hade en jätte trevlig och mysig jul. Det finns inget jag inte älskar med julen.
Det blev Kalle Anka, massa god mat och godis, tomte och klappar, Karl Bertil Jonsson och så vidare. Är jätte nöjd med hela dagen.

Hoppas ni alla också hade en jätte mysig jul




GOD JUL!❤



Vill bara önska er alla en jätte jätte jätte god jul! ❤

Puss❤




Julen är här







Klädde min rosa gran här om dagen och julpyntade hela mitt rum. Julkänsla! Älskar julen. Allt glitter, doftljusen, pyntet, julmusiken.. I love.


Let it snow let it snow let it snow



SNÖÖÖ! Finally! Mysigt det var att dra upp rullgardinerna och se att det var helt vitt ute. Hoppas bara att det håller sig 5 dagar, snö på julafton vill man ju ha. Alla håller tummarna!

Nu är det plugget som gäller och efter det jobb. ❤


Hear the angel voices






Lite bilder från julbaket igår hemma hos syrran. Vi bakade i ungefär 8 - 9 timmar. Ni anar inte hur trött man blir på att baka sen, haha. Men vi hann med vädligt mycket, kommer inte ens ihåg allt vi gjorde. Brända mandlar, massa olika typer av chokladpraliner, knäck, ibes kakor, Snickerskakor, kokosgodis, wienernougat, rocky road... och så vidare. 

Nu måste jag åka och handla julklappar, är så stressad över att jag inte är klar än! Idag ska jag bli klar banne mig. 


Puss❤



 


Bling bling


Excuse Moi! Så heter mitt nya favvo naglack från O.P.I (150 kr). Bilden gör dock inte resultatet så rättvist, det är mycket finare i verkligheten. Har fått väldigt många komplimanger för det:)
Sen att mina naglar ser ut som skit behöver vi ju inte prata om.. har en sådan period då dom bara går av hela tiden.


I need some company







Efter jobbet idag åkte jag direkt in till stan för att möta upp några härliga tjejer från gymnasiet. Det var sååå länge sen jag träffade dom. Vi käkade trerätters på Jensens Bofhus och hade skit trevligt!

Nu måste jag verkligen lägga mig i sängen, ska upp tidigt imorgon och julbaka hela dagen hemma hos syrran.
Puss


Making spirits bright



En fartfylld dag senare ligger jag i sängen och tittar igenom två nya Plaza tidningar. Snart dags för Criminal Minds!

Har gått massa ärenden idag, varit hos frisören och handlat julklappar - till mig själv. Det var inte direkt meningen att det skulle bli så.


Think of all the boys I haven't kissed




Utan mitt läppstift känner jag mig naken, rädd, exposed..
Har letat länge och nu äntligen hittat en ny favorit. haha. Mitt nya läppstift kommer från Make up Store och heter "Pretty Baby". Är galen i läppstift och är väldigt kräsen med det också. Matta rosa läppstift är finast tycker jag! Kostar 170 kr.


This year, to save me from tears, I'll give it to someone special





Tänk att det bara är 11 dagar kvar till julafton. Jag har så himla mycket att hinna med innan dess! Det är alltid mycket på jobbet före jul så kommer nog bli endel jobb, ska avsluta kursen på komvux, i helgen ska jag och syster julbaka massa gott, måste handla klart alla julklappar osv osv. Har lovat att hjälpa till mycket hemma också då vi ska ha julafton här och hela tjocka släkten kommer hit. Ska göra i ordning blomarrangemang och så, får se om kunskaperna sitter kvar sen jag gick loristlinjen:)
Har varit sjuk i en vecka, därför jag har hamnat efter så himla mycket med allt. Men det ska nog lösa sig, det gör det alltid!❤


I see the world through diamond eyes



Här är två nya måsten för mig när jag fixar i ordning mig för en utgång. Båda kommer från The Body Shop! Det första är en body lotion som heter Cranberry Joy (165 kr). Den doftar jätte gott och ger ett jätte fint skimmer på hela kroppen. Det andra är en flaska full med massa underbart glitter i olika storlekar som heter The Sparkler Enchanting Gold (255 kr), som även finns i rosa glitter. Lätt att använda men det kommer ganska mycket glitter, vilket är perfekt när man ska ut eller en dag som denna, Lucia❤



Snowin' and blowin' up bushels of fun. Now the jingle hop has begun



Julen börjar närma sig så jag har spanat in massa fina kläder och skor som andas jul. Röd klänning med guldiga heels - åååh. Vill ha nu.

1. Klänning - BY ZOE 2195kr.
2. Väska - URBAN EXPRESSION 729kr.
3. Klänning - FILIPPA K 1495kr.
4. Klänning - NELLY TREND 299kr.
5. Nattlinne - CALVIN KLEIN 649kr.
6. Morgonrock - CALVIN KLEIN 799kr.
7. Väska - TIGER OF SWEDEN 995kr.
8. Väska - PIECES 299kr.
9. Klänning - THREE LITTLE WORDS 379kr.
10. Heels - NELLY SHOES 349kr.
11. Ring - JOHANNA N 349kr.
12. Heels - JEFFREY CAMPBELL  1295kr.
13. Väska - FRIIS & COMPANY 349kr.
14. Ring - PEARLS FOR GIRLS 229kr.
15. Väska - URBAN EXPRESSION 679kr.
16. Heels - NELLY SHOES 299kr.



RSS 2.0