Feelings that filled me left me cold




Är du som jag och inte vill sola solarium men ändå inte vill vara likblek så fort det blir vinter? då borde du testa dessa två produkter; Loreals Sublime Bronze Deep tan för kroppen och Loreals Sublime Bronze För ansiktet.
Det är verkligen kanon! jätte bra om man gillar att gå osminkad som jag gör och ändå se fräsch ut. Finns att köpa på Kicks!



50 thousand tears I've cried




Usch usch uuusch vilken dag. Jag vaknade upp med ögoninflammation imorse. Jag har haft ont bakom ögonen ett tag men nu bröt det ut. Skit jobbigt verkligen.

Jag har en extrem ögonfobi och har aldrig haft ögoninflammation förut. Jag vet inte riktigt hur det här ska gå.. hur fan ska jag kunna behandla det här när jag inte vill ha något nära mina ögon? Det kommer sluta med att jag sitter i ett hörn och hyperventilerar.



She had a diamond eye, beauty all her own



Har haft fullt upp med jobb men har även hunnit med endel kul senaste dagarna:) Igår var jag på en examensmiddag vilket var skit trevligt! och nu ska jag precis slänga i mig lite mat och sedan möta upp Emelie så ska vi gå på en sen bio i stan. Vi får se vilken film det blir, jag vet inte riktigt vad det är för filmer som går lite senare på kvällen. Men någon bra blir det säkert!

Trevlig kväll! Kisses❤



Glittering in the dark


Jag ääälskar min nya väska från Scorett!


Idag har jag haft en super mysig dag med Sofia! Vi gick och tog en tidig fika i täby och gick sedan runt och shoppade endel fina grejer.
Vi hade inte träffats sen i augusti, helt sjukt! Vi gick i samma klass på gymnasiet och hängde alltid med varandra då. För ett litet tag sen fick jag reda på att hon var gravid så vi pratade massor om det:) Hon har en så söt bula på magen! Det ska bli grymt kul att gå på hennes baby shower som vi ska ordna.

Sen resten av dagen har jag varit med Jenny och gått en promenix. En riktigt lugn och skön ledig dag har det varit❤


Whatever life brings, I've been through everything




Tunika - Vila
Boots - H&M
Leggins, Väska - Gina
Halsband - Guldfynd, Glitter
Ringar - Style By Tyra
Jacka - Jofama By Kenza

Idag har det varit full rulle hela dagen! Började jobba tidigt, efter jobbet åkte jag och mammi till Täby Centrum för jag skulle bland annat köpa sl-kort och mamma ville kolla runt lite i butikerna. Som vanligt hittar jag mer kläder och accessoarer än vad jag behöver. Sen åkte jag hem till Emelie för att kolla på utbildningar och sedan var det träning som vanligt! Hela dagen har gått otroligt fort.

Nu ska jag ta ett bad (som jag gör nästan varje kväll sen vi fick nytt badrum), tända lite ljus och sedan sova

 

We'll keep on fighting till the end





Bilder från nyår! haha vilken rolig kväll det var.. alla flummade på och var fulla. Det var allt annat än en lugn kväll. Först lagade jag och Jenny middag vilket blev katastrof. Ett tag innan 12-slaget så drog jätte många på en annan fest men jag och några till stannade kvar hemma hos Tobias och hade så jäkla kul. Jag är verkligen super nöjd med min start på 2011:)


I hear you call my name and it feels like home




Tjingeling! Sist jag bloggade var på julafton så jag måste väl säga gott nytt år i efterskott! Hoppas att ni alla fick ett roligt nyår! Mitt nyårsfirande var minst sagt kul. Jag får ta och lägga upp bilder så ni får se!

Varför jag inte har bloggat något sen julafton är för att jag inte har haft någon dator, den är på lagning. Jag köpte en ny HP dator igår som jag sitter och skrivier ifrån nu. Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva just nu känner mig lite ovan på att blogga haha. Så vi hörs:)


RSS 2.0