Are you thinking like me of the laughing times of all the sad and loving times



Så var denna vecka nära sitt slut. Tiden går så himla fort och imorgon är det måndag och ny vecka igen. Jag känner mig lite trött idag efter en rolig kväll igår på Café Opera med Ekis, Björne och en till som jag aldrig kom ihåg namnet på hehe.

Har jobbat hela dagen och imorgon är det dags igen för en ny vecka med jobb:) Puss❤


Your so fine that i lose myself tonight




Topp - H&M
Jeans - Only
Heels - Bianco
örhängen - Gjort själv
Väska - Cubus



Get on your high heels, give me a heart attack




Dessa 5 godbitar från H&M MÅSTE jag ha. Kärlek vid första ögonkastet. Den här våren har jag varit så galen i jätte mycket kläder från H&M, det har jag aldrig varit förut. Halva min garderob måste väl snart bestå av H&Mkläder? haha.


In defense of our dreams




Heels och Klänning från H&M.

Det har varit en underbart fin sommardag idag, har även ätit min första glass för i år. Det blev den nya twistern. Den var dock inte alls lika god som den gamla twistern som är min favvoglass. Tycker mest om när det bara är isglass och den här hade lite gräddglass i sig också, ingen höjdare enligt mig:)

Har ni testat någon av alla nya glassar som har kommit i år?



On my face



Dessa hudprodukter är jag helt beroende av och använder allt dagligen förutom ansiktsmasken, allt kommer från The Body Shop!

1. Aloe Gentle Facial Wash, 145 kr. "Ett milt, tvålfritt rengöringsskum som varsamt tvättar ansiktet rent från makeup och smuts. Rengör milt men ändå effektivt så att huden känns mjuk och len efter rengöringen. Känns skönt lenande och svalkande på känslig hud"

2. Aloe Calming Toner, 135 kr. "Ett fuktighetsbevarande ansiktsvatten som hjälper till att fräscha upp, svalka och lena huden. Tar bort de sista spåren av rengörare och smuts och förbereder huden för att bättre kunna absorbera fuktighetsbevararen. Perfekt på känslig hud!"

3. Aloe Protective Serum, 215 kr. "Ett skönt serum som ger en extra fuktighetsbevarande effekt på ansiktet. Skyddar och vårdar huden och hjälper till att göra huden mjuk och smidig. Passar perfekt på känslig hud!"

4. Nutriganics™ Smoothing Eye Cream, 195 kr. "En skönt mild ögonkräm för att vårda och mjukgöra den ömtåliga huden runt ögonen. Hjälper till att minska intrycket av fina linjer"

5. Aloe Soothing Day Cream, 189 kr. "En skön fuktighetsbevarare som absorberas lätt och gör huden mjuk och len. Skyddande och vårdande, och passar perfekt för känslig hud"

6. Aloe Soothing Night Cream, 219 kr. "En skönt krämig fuktighetsbevarare för natten som vårdar och mjukgör huden under tiden du sover. Gör huden skönt mjuk och smidig. Passar perfekt för känslig hud"

7. Nutriganics™ Smoothing Mask, 225 kr. "En skönt djuprengörande mask som gör huden mjuk och smidig och hjälper till att ta fram dess lyster"

8. Vitamin C Energizing Face Spritz, 205 kr. "En direkt uppfriskande och fuktighetsbevarande spray - den är supersmidig att ta med och använda precis när du behöver under dagen, för att friska upp huden eller för att fixera makeup"

// hehe många verkar tycka att det är väldigt många produkter jag använder för hyn men det är inte så många egentligen om man tänker efter, ögonkräm, natt-och dagkräm, sminkborttagning, ansiktsvatten osv. Sen känner jag att jag gärna "investerar" i min egen hy med bra produkter så att den kanske fortfarande är fin sen på äldre dagar om man tar hand om den bra redan nu:)



This is the end of the rainbow



Tunika - Saint Tropez
Skinnjacka - H&M
Jeans - Vila
Heels - Graceland
Ringar - H&M, Glitter

Efter jobbet idag åkte jag och mamma till täby centrum för att leta presenter till min syster som fyller 23 år nästa onsdag. Jag hittade massa fint som jag tror hon kommer bli glad över! Sen köpte jag lite smått och gott till mig själv också.

Tänkte ta ett sent bad nu, börjar kl 14 imorgon så hinner sova ut länge. Puss


If you want more love, Why don't you say so?





Kjol - Från London
Kavaj, Heels - H&M
Väska - Lindex
Halsring - Pärlgrossisten

Outfit från igår. Jag och Emelie har bott själva hos hennes moster hela helgen och passat två små jätte söta kattungar! Dom var hur guliga som helst.
Sen blev det utgång igår också, inte så jätte smart när man fortfarande inte är frisk. Däremot börjar jag tro att det är en allergi mycket av det. Måste gå till läkaren och kolla upp det.

Nu ska jag bara ligga och vila resten av dagen.. en hel vecka med jobb börjar imorgon.



The visions left inside me are slowly fading



Här är två av mina bästa hårprodukter som ger jätte fin glans till håret!

Kerastase Elixir Ultime är ett skönhetselexir som passar alla hårtyper. Den innehåller 4 oljor som skyddar håret, ger glans och näring till håret. Den ger verkligen otrolig glans och håret ser jätte fint ut när du har tagit lite i längderna. Man ska aldrig använda såna här typer av hårprodukter nära hårbotten eftersom att håret lätt ser väldigt "fettigt" ut då.
Kostar ca 325 sek, säljs endast hos rådgivande Kérastase frisörer.

Björn Axén Urban Sparkle Explosion Shine Spray är en glansspray som ger snabb glans utan att tynga ner. Glansen förhöjer din egen hårfärg på ett jätte bra sätt. Förutom att den ger jätte fin glans så doftar den så otroligt gott! Den innehåller även UV-skydd för att bevara hårets färg och kvalité.
Kostar 110 kr (har jag för mig) på Kicks.



Why'd you have to wait to find me





Sjukt mycket snygga badkläder från River Island. Vill klicka hem allt från deras hemsida eller kanske åka till London igen och storshoppa i butiken..

Allt kommer från River Island förutom skorna som kommer från H&M!


I will find something more, someone I am made for





Usch fy och blää... orkar inte vara sjuk men det har jag blivit. Började känna mig sjuk igår sen hade jag feber hela natten och sen var det dags att gå upp och jobba. Orkade dock inte vara kvar så länge eftersom jag mår så dåligt. Ska bara ligga i sängen hela dagen och försöka bli frisk.


En liten video på "magdansös outfiten" till skivan!


Haha försöker visa hur kjolen låter när man dansar lite;p

Jag och Emelie sitter och förar och nu ska vi snart åka till Rose på östermalm där skivan är. Kommer bli grymt!


If it's true then tell me how it got this way


Jag och Emma.

Är hemma och fixar i ordning mig lite smått för ikväll då Emmas skiva är! Ska jobba hela dagen så kommer knappt hinna fixa mig sen så får göra iordning mig så gott det går nu. Som jag sa förut så ska jag vara en magdansös från Aladin, inte det första man tänker på när det är disneytema direkt men det blir nog bra. Kom inte på något annat jag ville vara förutom Tingeling men det var jag på en skiva för 2 år sen.


Take back all that he took from you




Heels - XIT
Jumpsuit - H&M
Ringar & Väska - H&M
Armring - Indiska
Halsring - Pärlgrossisten
Glajjor - Åhlens

Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan och satte direkt på mig mysiga sommarkläder och gick ut, vilken värme det har varit idag! härligt!

Nu ska jag åka och handla lite och sen ska Helen och jag träna. Puss❤


So you finally know, what you really want. Maybe then, I'll be gone forever



Blogg.se verkar ha varit helt knas igår, jag skrev ett inlägg igår på eftermiddagen som inte vill komma fram. Aja hoppas att det funkar bättre nu i alla fall!

Såhär såg jag ut i lördags när Jenny fyllde år. Klänningen kommer från H&M och skärpet från Gina.  Ska visa lite mer bilder  från i lördags i nästa inlägg!
Men det får bli sen för nu ska jag gå till jobbet, tråkigt att jobba en så här fin dag.




I don't know why, I can't keep my eyes off of you



Jag hade en riktigt trevlig dag och kväll igår med Jenny. Först var vi hemma hos henne med hennes släkt och åt gott. Senare på kvällen gick vi ut till massa olika ställen och mötte upp olika personer. Sen tog vi en taxi hem vid 3 tiden ch var minst sagt trötta efter att ha hållit igång hela dagen.

Är super trött idag så funderar på att hyra en film och bara slappa hela dagen.


Grattis Jenny ❤


Idag fyller min fina vän Jenny 20 år ❤ 

Vi ska nu snart iväg till systemet och sen måste jag hem och göra mig i ordning för öppet hus hos Jenny. Ska bli riktigt trevligt! Sen ikväll blir det utgång:) 

Jag ska fota hela dagen så får ni se massa bilder imorgon. Puss❤

 

Woop woop!







Lite fler bilder från min och Jennys 20års fest från min syrras kamera


Everytime I think of you I always catch my breath




Idag har jag haft en trevlig dag på stan med Emelie och shoppat och käkat lunch. Har bland annat köpt en kjol till min kompis Emmas skiva, då ska jag och Emelie vara magdansöser. Det är Disney tema så då tänkte vi på att det finns ju magdansöser i filmen Aladin. Kjolen var så jävla cool så kunde inte låta bli att köpa den.


Valborg






Lite bilder från början av kvällen på valborg. Först grillade vi i hagsätra sen åkte vi vidare till någon annan och sen blev det ut på Lobby senare på kvällen. Jag hade skit kul och jätte trevligt hela kvällen:) Väldigt mycket sköna människor!

Har ni haft en bra valborg?


RSS 2.0