I saw you there last night. Standing in the dark
Efter jobbet idag åkte jag till IKEA med hela familjen. Hittade lite smått och gott! Bland annat lite ljus, belysning, en kudde - nu har jag 8 sovkuddar i min säng plus massor av prydnadskuddar! Mys.

Hade förresten en väldigt bra helg, såg som sagt Melissa Horn. Tycker hon var väldigt bra. Hon skriver otroligt bra texter och jag kände igen mig i nästan alla. Efter konserten blev det utgång vilket också var grymt kul!


Watching you fly away

Hej sötisar. veckan har rullat på fort. Har jobbat mycket, pluggat endel och sen tränat. Fullt upp! Imorgon har jag tagit ledigt från jobbet för att åka till Jönköping. Rickard har bjudit mig på en konsert. Vi ska se Melissa Horn, har dock typ aldrig hört någon av hennes låtar eftersom att jag mest lyssnar på rock. Har ni någon favvolåt som jag borde höra med Melissa Horn? Sen ska vi bo hos Rickards föräldrar där nere. De kommer nog bli riktigt skoj!
Love wasn't much of a friend of mine
Är nu för tiden väldigt dålig på att uppdatera så det blir mycket bildcollage på vad jag har gjort hela tiden känns det som. Och här har ni ett till! haha.
Denna helg blev det inget festande, bara myskvällar. Har jobbat endel och igår var jag i Sollentuna centrum och shoppade med syrran, Mattias, mamma och pappa.
Just nu ligger jag helt död på sängen och vill bara sova, men det är lite för tidigt för det så det får vänta. Sätter på en film som jag kan mysa framför istället❤
Too many bad notes playing in our symphonyBörjade min lediga dag med ett långt skönt bad. Ska senare åka in till stan och julhandla med Emelie. Lika bra att börja i tid med julklapparna, plus att det är väldigt kul att köpa det tycker jag:)

Hade by the way en jätte mysig kväll igår med Malin, har inte träffat henne på 1½ år så det var så himla kul att träffa henne igen. Vi satte oss på Drottninghof och drack lite rött. Super trevligt!


Life's such a treat and it's time you taste it
Lite bilder från denna helg och för en och två veckor sen.

Hoppas ni har haft en fin helg! Min helg har varit lugn och skön. I fredags var jag på bio och såg In Time. Riktigt bra film! Ni borde verkligen se den om ni inte har sett den än.
Igår var jag hemma hos Emelie och vi hade en mysig filmkväll med massa gott till. Och sen idag har jag jobbat och firat pappa förstås:) ❤


When I close my eyes tonight


Älskar mina nya rosa mysisar från UGG Australia, 2300 kr. Dom kommer användas mycket i vinter

Ni anar inte vad skönt det var att sova ut idag. Sov riktigt länge! Ska troligen hålla mig hemma hela dagen och storstäda, rensa och göra massor med andra måsten som jag inte har haft tid för. Det lär ta sin tid.
Everything has been said before. There's nothing left to say anymore. When it's all the same


Bilder från Harrods förra året.

Efter jobbet idag åkte jag med mami till täby centrum för att handla lite. Vi köpte massvis med julsaker! Köpte som vanligt lite roligare julkulor bland annat. Samlar på lite annorlunda julkulor så har ett gäng nu efter flera år av samlande.
Alla fina julkulor ute i butik påminner mig om när jag och Emelie var i London för ett år sen och var inne på Harrods julavdelning. Heaven❤All the liquid do the colours

Lite Halloween pics från i helgen! Jag är vampyr och Emelie är en zombie barbie. Jag tycker de är så grymt roligt att klä ut sig, skulle gärna göra det oftare.
Hoppas ni hade en fin Halloween fina!


RSS 2.0