When september ends



Jag och min syster Elina för en vecka sen på 360.

Det blev en lugn fredag för mig ikväll. Hade en så jobbig dag på jobbet då allt krånglade och sen är jag sjukt trött så det blev en filmkväll hemma. Såg filmen Thor, bra film!

Hoppas ni har haft en fin fredag




There's nothing like the warmth of the one who has put in the time and you know he's gonna be there



Såna här dagar gör att man bara måste älska hösten. När löven faller och solen lyser igenom dom och glittrar i vattnet.


Time run, we haven't changed at all



Blev väldigt stressad när jag vaknade idag, vaknade nämligen kl 13:30! Har inte sovit så länge på väldigt, väldigt länge (borträknat då man har varit ute kvällen innan). Men det var första gången på länge jag kände mig helt utvilad. Har som jag skrivit tidigare gått och dragit på något skit i kroppen som har gjort mig skit trött.
Nu känns det så skönt att vara pigg. Ska ut och gå en promenix i det finfina vädret, få lite färg på kinderna och njuta av solen.




If you see me in your dreams, Would you still believe all that you see



Som sagt, inget gym för mig idag! Istället ligger jag i sängen med Plaza och mörk choklad. Inte fel det inte!



Take me to heaven above




Efter jobbet idag åkte jag med mamma och shoppade lite! Hittade massa fina saker. Köpte bland annat på mig lite parfym. Köpte min favvo Escada Taj Sunset och Laila Bagges Rock Romance. Båda doftar så gott! Har så himla mycket olika parfymer så nu klarar jag mig nog för ett tag..tihi.
Idag blir det ingen träning, börjar känna mig förskyld så ska försöka bota det innan det bryter ut med massa vitaminer och vila.



You can't judge a book looking at the cover. You can't love someone while messing with another



Outfit från i fredags:
Lårhöga Stövlar - Donna Girl
Kjol - Från London
Clutch - Gina
Fakepäls - Vila

Härligt med lång sovmorgon idag. Börjar klockan 14 på jobbet! har suttit och tagit det lugnt hela morgonen med min havregrynsgröt. Det är ett bra sätt att starta dagen på tycker jag. Efter jobbet ikväll åker jag till gymmet direkt:)




I've been looking under rocks and breaking locks, Just tryna find ya




Har inte bloggat på ca en vecka, har haft så himla mycket för mig så det har inte funnits så mycket tid för det. Så kan det gå!

Helgen har varit super bra! I fredags blev det utgång på 360 som förra helgen. Jag och min syster Elina åkte dit för några drinkar. Sen mötte vi Ekis och några andra där!

Lördagen spenderades på Elinas soffa till en början med god mat. Sen på kvällen åkte jag och Ekis till Heron city och såg på bio. Det blev Jägarna 2. Bra film men ganska förutsägbar.


Someday I’ll learn to love these scars. Still fresh from the red-hot blade of your words



Kavaj - Vero Moda Exklusiv
Väska - H&M
Halsband - H&M
Ringar - Style By Tyra
Skinnbyxor - Vero Moda
Skor - Nilson

Sitter i soffan med min havregrynsgröt med äpple och kanel. Snart dags att gå till jobbet och efter det ska jag träna ikväll. Ha en fin dag ❤



If you wanna run away I can give you a ride, I'm a one way ticket to the darker side


 


Bilder från i fredags som jag har lovat. Först var jag och Malin på Drottninghof och åt god middag. Plankstek och mousserande. Det var så himla trevligt att sitta och prata om allt som hänt sen vi sågs sist.
Senare på kvällen gick vi till 360! Hehe bjuder på dom sista bilderna.. man blir inte så fin efter endel alkohol och mycket dans.

They callin’ out my name



Det blev en kväll med Malin igår! Blev så glad över att hon kom ner till sthlm från Norrland. Sist vi sågs var när vi tog studenten så har saknat henne massor. Vi gick först ut och åt god mat och sen gick vi ut och dansade. Visar bilder i nästa inlägg.

Ikväll blir det filmkväll med Andres och kanske mamma och pappa. Skönt med en lugn kväll. Är verkligen inte sugen på att gå ut idag.


What good is a life, with no one to share


Bild från i somras.

Efter jobbet idag gick jag till gymmet och gymmade med min vän Andres. Så skönt att komma igång igen! Vi har planerat att gymma 4 dagar i veckan. Jag blir så glad av träning så jag förstår inte varför jag har varit så omotiverad till det på senare tid.
Nu ska jag käka lite frukt och sen ta en skön dusch!



Pierce right through me



Vilket höstväder det är ute nu. Kallt, regnigt, mörkt och blåsigt. Många klagar på vädret men jag tycker det är mysigt. Klart man bli tröttare än vanligt av det men tycker ändå det är ganska härligt med friska vindar som tar tag i håret när man är ute och går. En varm kopp te och en massa tända ljus inne på kvällen. Höstmys!❤


Praying for something to open my eyes



Hej på er! Jag har precis varit på komvux, har snabbt kastat i mig lite mat och ska nu gå till jobbet. Slutar kl 19 och efter det ska jag nog försöka plugga lite.
Hoppas att ni har en super bra dag❤



Are you sick of everyone around? With their big fake smiles and stupid lies




Som jag har sagt förut är oftast söndagar min egen hemmaspa dag. Tycker om att fräscha upp mig inför nya veckan som väntar.

Först skrubbar jag hela kroppen, sen häller jag upp ett varmt bad med Babyolja i, hyn blir så len av det! Bäddar också in håret med en hårinpackning.
Efter en lång stund i badet med bra rockmusik skrubbar jag mitt ansikte och använder sen ansiktsmask.
När jag är klar smörjer jag in hela kroppen med Cocoa Butter Body Lotion. Kakao är känt för att göra hyn mjuk och smidig.

Nu sitter jag nere i soffan med en kopp teoch ser The Big Bang Theory. Ska snart plugga lite av det sista jag har kvar till komvux imorgon:)


Never played by the rules I never really cared



Vilken mysig helg jag har haft! Nästan hela dagen igår var jag med en av mina bästa vänner Andres, vi lekte med hans underbart söta lilla 1 åring Ellie. Lekte med henne i lekparken och gjorde massa annat kul. Så himla roligt med barn, dom gör så att man aldrig blir uttråkad:)


I don't wanna wake up one day and find out it's too late to do all the things I wanna do




Jaa, så här såg min och Emelies dag ut igår. Två bra skräckisar och ansiktsmask och hårinpackning och massvis av frukt! Man är inte så snygg när man håller på med det men efter var vi lena som bebisrumpor och doftade gott.
Om ni gillar skräckfilmer måste jag rekommendera dessa två, Devil och I Spit On Your Grave. Särskilt I Spit On your Grave var grym!


I was alone in the dark and the fear was my truth



Bild från när jag, min syrra, Mattias och mami var på IKEA igår. Blir typ alltid köttbullar med potatias när jag käkar där, gottigott gott. Hittade endel kul som jag köpte med mig hem. Sen hittade jag en stor matta som jag skulle kunna dö för... herregud va fin den va. Ganska dyr dock. Får tänka på saken!

Ligger helt utslagen på sängen efter en hård början på veckan. Har haft så himla mycket att göra. Imorgon är jag dock ledig, ska spendera hela dagen med Emelie! ❤

 


Rain falls angry on the tin roof as we lie awake in my bed



Åh va trött jag bir på mig själv. Råkade ta bort massa kommentarer från förra inlägget. Är så trött så tänker inte riktigt på vad jag gör.
Gick upp tidigt imorse och åkte iväg till komvux, sen jobb direkt efter de. Nu kom jag precis hem och måste börja plugga.

Imorgon blir det först jobb och sen en sväng till IKEA:) behöver mer förvaring till kläder och skor.

Blev btw en av dagens roser hos Kaffehörnan, Tack för de:)

Wild Rose


Är helt förälskad i doften av min nya handkräm från The Body Shop. Den doftar verkligen som en bukett med rosor.
Sen är det inte helt dumt att den är riktigt bra också. Förut har jag använt Hemp Hand Protector. Den är superbra men doftar inte så gott vilket jag alltid har tyckt varit synd. Nej jag säger bara, ni måste gå in och dofta på den här. MUMS.
Den innehåller även solskyddsfaktor 15 för att skydda dina händer mot solen.

Den 15/9 kommer även fler produkter i den här serien!


This world will never be what I expected



Äntligen klar.. Har legat i min säng och pluggat hela dagen fram till nu. Är riktigt nöjd med det jag gjort! och nu har jag hela eftermiddagen att göra vad jag vill.

Ikväll ska jag ha en lugn myskväll hemma. Käka gott och se bra filmer! Vi har precis köpt hemmabiopaket och blu ray (bättre sent än aldrig) och lite nya filmer så det kommer bli mys. Känner inte alls att jag behöver gå ut och festa bara för att det är lördag. Tycker det är väldigt skönt att ta det lugnt. Igår blev också en ganska lugn kväll. Åkte in till stan med min vän Niklas och käka på kungshallen och tog sen ett par öl på Drottninghof.


Getting good at starting over every time that I return



Försa höstdagen har kommit! Tiden rinner iväg som smör i solsken.
Har precis fixat endel här hemma, tänkte snart åka in till täby och kika in på The Body Shop. Dom har fått in lite nya grejer jag vill kika på och sen är det kundklubbsdag så jag kommer nog fynda endel. Ciao❤


RSS 2.0