Being with you has opened my eyes


1. 199kr // 2. 99kr // 3. 39,50kr // 4. 299kr // 5. 299kr // 6. 99kr // 7. 149kr // 8. 199kr // 9. 149kr

Allt är från H&M.
Är jätte sugen på att klicka hem massor av fina kläder, accessoarer och skor jag har hittat, men nu är det bara en vecka kvar till Rom och där lär jag shoppa endel! För typ första gången i mitt liv kan jag också säga att jag är värd att shoppa där, har faktiskt varit riktigt duktig med mitt beroende för shopping. Förut handlade jag kläder, skor, smycken, väskor osv varje dag. Och nej, jag överdriver inte när jag säger varje dag. Jag och min syster jämförde för några månader sen våra utgifter, vi kom fram till att det hon shoppar kläder för på ett år, shoppar jag på 1-2 månader. Sen är det ju lite "fusk" med tanke på att hon har andra intressen som hon lägger pengar på, kläder är ett av mina stora intressen. Men i alla fall! Inga ursäkter. Jag är glad att jag har bättrat mig, nu shoppar jag långt ifrån ofta. Därför kan jag säga att jag faktiskt äntligen är värd lite shopping i den vackra staden Rom:)


Maybe I know somewhere, deep in my soul. That love never lasts. And we've got to find other ways to make it alone.



Bokade uppkörning och teoriprovet här om dagen. Så nu måste jag verkligen plugga riktigt mycket! Det är några veckor kvar så förhoppningsvis kan jag plugga i lugn och ro utan att bli stressad. Jag ville ju dock bli lite stressad med körkortet, därför jag bokade in uppkörningen. Annars är det nog lätt att det aldrig blir av, i alla fall för mig. Jag måste ha ett mål.
Det är inte helt säkert att jag får tiden jag har bokat in om några veckor, jag råkade nämligen skicka in mina dyslexi papper lite sent. Så om dom inte hinner med att kolla igenom allt får jag skjuta på det några veckor till. Så vi får se hur det blir! Körkort ska jag ha i alla fall;)


How Cute!!




Hur söta är inte Escada Collector's Editions små parfymer? Nästan lite för små och söta men väldigt perfekta att ha med sig i partyväskan.

Jag älskar Escadas dofter, i alla fall på dom jag har doftat på! Taj Sunset, Sexy Graffiti och Marine Groove är dom jag kommer ihåg mest som doftar underbart.

Har ni någon favorit?

Kostar 399 kr på Kicks.

Through the storm, we reach the shore




Kavaj - H&M
Skjorta - Greenhouse
Jeans - Vero Moda
Väska - Mischa Barton
Heels - Graceland
Halsring - Gina
Vit stor ring - H&M
Klackring - JFR
Ring Rosa Sten - Cocoo

Några outfitbilder för några dagar sen som jag inte visat.


I said maybe baby




Var hos frisören tidigare idag. Färgade utväxten och klippte håret. Egentligen vill jag verkligen inte klippa mig då jag sparar till långt hår ner till midjan som jag hade förut, innan jag var tvungen att klippa av nästan allt hår efter för många färgningar och avfärgningar. Men men, vill ju att håret ska vara långt och friskt och då måste man klippa ibland.

Myskväll med påskägg och sova hyfsat tidigt är hur min kväll ser ut. Imorgon blir det jobb. Puss❤


Happy Easter!



Vill bara önska alla en jätte glad påsk! Hoppas ni har en trevlig påskhelg och att ni fått massa godis av påskharen



This is just a dream






Har haft födelsedagsfika med släkten idag. Åt massor av rosa prinsesstårta som jag fortfarande håller mig mätt på, haha. Fick jätte mycket fina presenter idag också, känner mig så bortskämd!:)

Nu är jag trött efter en händelserik helg. Ska bli skönt med vanlig vardag imorgon så jag kan ta tag i alla måsten och jobba.


When nothing can go wrong



Ja, ni ser hur min lördag är just nu:) Kom hem ganska sent från ett jobb jag har haft vid sidan av mitt andra jobb den här veckan, har jobbat som värdinna vilket har varit jätte roligt och givande. Inget jag testat på förut eller vet hur det gick till så har lärt mig väldigt mycket. Det var ett par som kom och frågade för ett tag sen om jag ville ha det jobbet när jag satt på mitt jobb, bara för att de tyckte att jag var trevlig och hade lätt för att prata med folk. Kändes väldigt smickrande!

Ne men så nu ligger jag i min säng med pyjamasbyxor och ska snart sova ❤


RSS 2.0