Welcome to the land of fame excess. Am I gonna fit in?

 
Har precis skaffat Instagram, bättre sent än aldrig:) Joohanna91 heter jag där. Skriv gärna ner vad ni heter där så kan jag titta in er också! ❤
Uppdateringen är inte den bästa på bloggen då jag har sååå mycket för mig med universitetet, det kommer vara lättare då att uppdatera på Instagram när jag inte har tid att sätta mig här.
 
 

Braced myself for the goodbye 'Cause that's all I've ever known. Then you took me by surprise

Topp - 365 Sunshine / MQ
Poncho - Åhlens
Jeans - Gina Tricot
Heels - Donna Girl
Väska - Mischa Barton
 

I took your words and walked away

 
Pizza och en lugn kväll hemma med hela familjen följt av ett efterlängtat bad.
 

I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile.

 
 

I'm wide awake. Yeah, I am born again

 
Nästan en hel outfit från H&M. Förutom vissa accessoarer; Ring från Cocoo, glajjor från Ray Ban och väska från Italien.
 
Nyfärgat och nyklippt hår. Känns så lent och fint. Jag hatar dock att klippa mig eftersom jag vill spara till längre hår, men ibland behövs det verkligen hur bra man än sköter håret. Klippte även lite snelugg! Super nöjd
 
 

I'm not blind anymore

 
 

I do believe in magic

 
Hej underbara ni! Jag har verkligen saknat bloggen. Kände dock att jag var tvungen att lägga tiden på körkortet, mina fina vänner och bara köra på med allt kul som väntar! Det är ju sommar, då ska man inte sitta inne vid datorn varje dag. 
 
Och det lönade sig verkligen, jag har körkort nu och har hunnit med så himla mycket roliga saker! Är så glad över körkortet, även om jag kanske inte riktigt har fattat det. Jag fick 58 av 65 poäng på teoriprovet och klarade uppkörningen på andra försöket. Gud vad hemskt det var första uppkörningen, bilen var helt knäpp! Fick motorstopp hela tiden, jag förstod ingenting. Sen fick jag reda på att det inte bara var jag utan att bilen ÄR knäpp. Till och med min körlärare kunde inte köra den bilen. Menmen, fick en annan bil nästa gång jag skulle köra upp så då gick det jätte bra!
 
Jag fick även reda på för några dagar sen att jag har kommit in på Stockholms Universitet i höst, ska läsa Modevetenskap! Det är både väldigt nervöst och roligt!
 
Annars så har jag mest njutit av tiden. Varit väldigt mycket med mina vänner, festat en del, varit i Uppsala, badat lite, varit på Grönan, kräftskiva och så vidare.
 
Livet rullar på bra just nu och jag njuter av det i fulla drag. Det går bra nu! ❤
 
 
 

RSS 2.0