We kill all the caterpillars and complain that there are no butterflies



Man kan aldrig få för mycket bling blingÄlskar mina nya örhängen från Style By Tyra, 349 kr.




I see right through you any hour


Lite bilder från i lördags!

Just nu ligger jag i min säng och är så trött. Jobb + utgång i helgen är ingen bra kombo. Men man får väl skylla sig själv.
Tänkte rengöra mina sminkborstar och sen sätta på en film innan jag somnar❤



The most beautiful makeup of a woman is passion. But cosmetics are easier to buy



Det var egentligen meningen att jag skulle lägga upp den här videobloggen igår men fick inte tid till det sen så lägger upp den nu i efterhand:) Dålig bild också eftersom jag använde webbkameran.

Inte ofta jag gör videobloggar, känner mig alltid lika dum när jag sitter och pratar med en kamera! Men det kanske är något ni vill se mer av?



Takin' Out My Freak Tonight



Har börjat fixa mig i ordning lite för ikväll då det blir utgång. Snart kommer en av mina bästa vänner Andres hit så ska vi börja dricka lite.

Ha det så trevligt ikväll fina ni





All I want is here and now but it's already been and gone



Klockan är inte mycket men jag har redan fått massa saker gjorda idag. Känns väldigt skönt. Klockan 14 börjar jag jobba idag så ska bara ta det lugnt fram tills dess.
Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Känns som att jag kommer somna ganska tidigt❤



Natural Beauty



Man behöver egentligen inte åka och köpa massa dyra hårprodukter när man har allt man behöver i köket.

Är du tunnhårig? Då är en till två teskedar svarta sesamfrön dagligen under en längre period jätte bra. Det tar ca ett år att återfå hårväxten.

Tunt och slitet hår? För att göra det fylligare kan man använda äggulor som innehåller mycket proteiner som tunt och slitet hår mår bra av. Ta ett par äggulor i håret och sätt plast över, ha det i ca 20 minuter och skölj sedan ur.

Något som säkert ingen har missat är att olivolja är väldigt bra för håret. Det är också super bra för slitet hår. Massera in det i hårlängderna och hårbotten. Det är jätte bra att massera mycket med det i hårbotten då det stimulerar hårsäckarna och ökar genomblödningen. Det lösgör även hudflagor, smuts och fett på ett skonsamt sätt.
 
Få ditt hår mjukare och blankare med hjälp av sesamoljainpackning. Ha i det i 20 minuter och tvätta sedan ur det noggrant.

Den bästa dunderkuren du kan göra är att använda äkta majonnäs. Majonnäs innehåller olja, ägg och vinäger och tillför därför volym, näring och glans. Ta det i torrt hår och låt sitta i, i 20 minuter. Tvätta sedan håret.

Ett annat tips för mer glans i håret är att skölja håret med vatten blandat med äppelcidervinäger. Det tar även bort det gula i blekt hår.
Kamomillte är även bra för blonda och salviate för mörka hårfärger. Ställ en hink med det under håret och skölj några gånger.

❤ ❤ ❤


Shine like stars




1. H&M - 199kr
2. H&M - 149kr
3. Michael Kors - 2700kr
4. JFR - 99kr
5. Nelly Shoes - 349kr
6. Nelly Trend - 599kr
7. Karen Millen - 1728kr
8. Te Amo - 549kr
9. ASOS - 100kr
10. TE Amo - 499kr


The dreams I wanted


Emelie och jag i somras.

Har varit ute och gått med min fina bästa vän Emelie. Så länge sen sist. Ligger i sängen och försöker få tillbaka värmen i kroppen, så kallt ute.
Snart dags för Sex And The City som jag tittar på varje kväll. En av dom bästa serierna helt klart.


Oh how she rocks



Önskar jag kunde säga att detta var min första semla för i år men har redan ätit hur många som helst. Är helt galen i semlor. Skulle utan problem kunna äta det varje dag:)
Johanna❤Semlor


Light at the end of the world



En av mina favorit hårprodukter som jag inte kan leva utan är Kerastase Elixir Ultime. Den ger vacker glans och vårdar ditt hår med fyra olika oljor;

"Pracaxiolja: Känd för sina närande och stärkande egenskaper. Arganolja: Känd för sina skyddande och närande egenskaper. Majssolja: Ger näring och glans till håret. Kameliaolja: Innehåller viktiga fettsyror samt vitamin E som är skyddande och ger mjukhet till håret."

Du kan använda den som vård före schamponering eller använda den som vård utan att skölja ur.
Jag brukar ta "2 klick" i hårlängderna efter duschen. Ibland kan jag ta lite på torrt hår så det ser finare ut, dock lätt att det kan se "fettigt" ut om man tar för mycket.
Kostar ca 349kr beroende på vart du köper den.



Just a kiss goodnight





I can't stop loving you. No I can't stop loving you. No I won't stop loving you. Why should I



Blev en väldigt lugn kväll med Pizza och film hemma idag. Förstår inte hur man kan vara så trött jämt.
Imorgon ska jag upp och jobba, slutar ganska tidigt så då ska jag åka och shoppa lite grejer som jag behöver.

Good night sweethearts




Chocomania


När jag var på eventet igår kunde jag köpa Serien Chocomania hos The Body Shop lite tidigare, i butik kommer den ut den 25:e januari. Lagom till alla hjärtans dag! Och tro mig, detta är en perfekt present. Finns i fina hjärtaskar att köpa.

Jag gillar den här nya serien riktigt mycket. Den doftar choklad på ett bra sätt, nästan lite nogat. Man blir som en mjuk och len chokladpralin efter;)

Chocomania Body Scrub (195kr) gör huden otroligt len. Den innehåller ekologiskt Community Fair Trade-producerat råsocker från Paraguay. En delad första plats för mig hamnar den på tillsammans med Sweet Lemon Body Scrub som jag skrev om några inlägg ner.

Chocomania Body Butter (175kr) håller i upp till 48 timmar. Återfuktar super bra och gör huden len som sammet. Perfekt för vinterhyn! Och innehåller hela 13 Community Fair Trade-producerade ingredienser. 45% är Community Fair Trade-producerade ingredienser, mest hittills!

Chocomania Shower Cream (80kr). Ja vad säger man... MUMS! Känns som att man häller chokladsås på sig som gör en super len. Ser både ut och doftar som chokladsås. I love

I serien Finns även Lip Butter, Body Lotion och tvål.


The Body Shop Event



Goodiebag: Bath Gloves, Test på Nutriganics Smoothing Day Cream, Test på Maca Root Energetic Face Protector For Men, Carbon Brown Eye Definer, Earth Lovers Shower Gel Apricot & Basil, Test på Rainforest Moisture Hair Butter, Test på den nya Drops Of Youth Nutriganics, Body Butter Duo, Chokladpraliner från Chokladfabriken, 20% på en valfri produkt, Parfym White Musk Libertine.

Vilket toppen Event det var igår. Riktigt Påkostat och underbart.
Body Shop hade hyrt Biografen Skandia. När vi kom in fick vi hänga av oss, ta lite bubbel och en macka om man ville ha. Sedan gick vi runt och doftade och provade på den nya serien Chocomania samt åt chokladpraliner.
Sedan gick vi in och satte oss i en biosal. Först höll dom föredrag om Body Shop och Chocomania. Sedan blev det film, Chocolat. Matchande till temat:)
Sedan fick man shoppa från den nya serien om man ville och innan vi gick fick vi en underbar goodiebag.

Berättar om super serien Chocomania i nästa inlägg



Wear it, Love it but don't eat it


Ikväll ska jag på en VIP-kväll hos The Body Shop. De ska presentera deras nya serie Chocomania. Jag älskar alla Body Shops produkter och tycker det ska bli spännande att dofta på de här nya produkterna som ska dofta underbar choklad! Mums❤
Lovar att berätta lite om produkterna sen!



Dior Garden Party




1. Dior Garden Clutch, 02 Granville Garden 760 kr.
2. Diorskin Rosy Glow 460 kr.
3. 5 Colour Eyeshadow, 841 Garden Roses 595 kr.

Hur underbara är inte dessa produkter från Dior Garden Party.. Speciellt Clutchen med 3 ögonskuggor, en Lip-Maximizer och ett läppglans.
Det är perfekta färger till våren och jag älskar temat med rosorna.. Vill köpa alla produkter. Ska dock försöka hålla mig och inte göra det..:)


I'm pulling your strings



Jacka - Vila
Halsduk - Love Forever
Väska - Mischa Barton
Vantar - Svensk
Uggs


Efter en dag på jobbet åkte jag och mami och shoppade lite, blev inte så mycket för min del, mest lite träningskläder och 2 par byxor.
Nu tänkte jag försöka ta tag i att städa eftersom att någon har släppt en bomb i mitt rum- som det ser ut. Sedan ska jag försöka ta tag i en grej som jag inte vill skriva om än!❤


Morning comes and life moves on



Min favorit bland The Body Shops Body Scrub! Sweet Lemon Body Scrub (195kr). Den gör hyn jätte len genom att den först tar bort döda hudceller och sen lämnar den kvar en återfuktande olja som bara är så mysig för hyn:) Helt klart min favorit som sagt och ändå är i stort sett alla Body Scrub bra från The Body Shop!

"Få en hud med fräsch lyster med den här skönt milda skrubben som bland annat innehåller fuktighetsbevarande citronkärnolja och citronskal. Lämplig för normal till torr hud."


What you feel is what you are



Lite bilder från i helgen som jag har varit seg med att lägga ut. I fredags var det jobb hela dagen och sen utgång till Soft med Andres, Nelson och Neno. Blev en lyckad och dimmig kväll, vilket syns på bilderna.

Lördagen var ganska lugn. Vilket behövdes. Och söndagen jobbelijobb. Roligare än så har inte min helg varit! 

Har legat och försökt att somna eftersom jag ska upp tidigt imorgon men nopp... Det går sådär. Har legat och kollat på Sex and the City och nu tänkte jag försöka tvinga mig att somna på riktigt. Natti❤



Walk out the party with a hottie or two




Gårdagskvällens outfit.

Klänning - Lipsy
Clutch - Accessorize
Armband - Våga och Snö of Sweden
Klocka - Moretime
Ringar - Guldfynd
Heels - XIT


Today was a fairytale. Can you feel this magic in the air?




Har precis tittat på Once Upon a Time. Någon annan som också såg det? Det var verkligen min typ av serie. Jag är helt galen i Disney och andra sagor, hehe kanske lite töntigt men tröttnar inte på det. Kan i stort sätt alla repliker haha. Om ni gillar Disney lika mycket som mig borde ni verkligen titta på denna serie i alla fall;) ❤



Fearing you... loving you



Aussie Take the heat är en jätte bra serie om du använder mycket värmeverktyg då den återfuktar håret jätte bra och ger skydd mot värme.
Jag använder inte värmeverktyg så ofta men använder ändå schampot och inpackningen, håret blir så lent och mjukt. Det står att man bara ska använda inpackningen en gång i veckan men jag använder den varje gång jag tvättar håret. Inpackningen ska endast sitta i, i 3 minuter. Vilket är jätte skönt att det går så fort när man inte har så mycket tid över. De dagar jag har mer tid så använder jag en av Björn axéns inpackning som jag låter sitta i riktigt länge.

Aussie Take the heat Schampo kostar 105kr och inpackningen kostar 125kr på Kicks. 


Something new


Min gamla header.

Kände att det var på tiden att jag byter header. Det var ganska länge sen sist jag ändrade. Så varför inte passa på när det precis blivit nytt år! Nytt år - ny header, eller något.

Jag har varit ganska dålig på att blogga, har jobbat otroligt mycket och haft väldigt mycket för mig. Tror allt lugnar ner sig nu så kommer få tid att ägna mig mer åt bloggen igen❤


I got an empty cup, Pour me some more






Lite bilder från nyår. Det blev en grym kväll med super bra sällskap! Goda drinkar, god mat, sköna människor.. vad mer önskar man sig på nyår:)


Such a beautiful lie to believe in


Nyårsoutfit. Det blev väldigt dåliga bilder, menmen!

God fortsättning hörrni! Hoppas alla hade en jätte bra nyårsafton och har fått en bra start på nya året! Året då världen ska gå under.. dags att leva fullt ut kanske?
Nej men världen kan väl gå under när som helst och livet kan ta slut när som helst. Vet inte riktigt om jag tror på att det kommer hända ett visst datum. Vad tror ni?:)

Mitt nyår var i alla fall väldigt mysigt och kul! Det blev ganska lugnt. Vi var sex personer som åt god middag, spelade tv-spel och körde charader bland annat. Självklart så gick vi ut vid tolvslaget:) drack och hade kul!❤


RSS 2.0