You chewed me up and spit me out like I was poison in your mouth

 
Bilder från gårdagen då jag och min snygga vän Emelie var på väg ut. Vi gick först till Snaps men det regnade helt plötsligt så himla mycket så vi satte oss på en pub där vi kunde sitta inne efter ett tag. Sedan gick vi till Sommar. Det var ett helt år sen jag var där sist. Men det var skoj! Träffade på lite vänner jag inte sett på länge. Det blev en bra kväll ute helt enkelt:) ❤
 
 

When it's black. Take a little time to hold yourself

 
Bloggandet kan vara lite dåligt nu ett par veckor. Jag kommer att uppdatera då och då men vet inte hur mycket jag kommer hinna med. Nu närmar sig körkortet så jag försöker lägga mycket tid på det när jag inte jobbar.
Jag övningskörde imorse och sedan har jag pluggat på körskolan fram tills nu. Dom är så himla roliga och trevliga på Kerstins trafikskola där jag kör. Dom har till och med ett smeknamn på mig fick jag veta idag, Ängeln kallar dom mig, pga mitt "änglahår" haha.
 
Ska fortsätta plugga lite nu tänkte jag, sedan väntar jobb resten av helgen. Även utgång imorgon! ❤
 
 

I like my money right where I can see it... hanging in my closet

 
Man måste ju bara älska Sex and the City.
 
På tal om mycket kläder och en full garderob.. Jag måste försöka hitta ett mer praktiskt sett att ha mina kläder, skor och accessoarer på. Just nu tar det upp all plats. Ändå var det inte alls länge sen jag rensade i min garderob.
 
 

I wake up. I'm alive

 
 
Ledig fram tills på onsdag och jag njuter för fullt. I lördags var jag ute med min fina bästa Emelie och igår var jag med söta Helen som jag kännt sedan vi var små och dejtade då hon kröp fram och pussade mig när jag var för liten för att krypa.
Just nu sitter jag ute i en solstol på altanen och läser en bok. Inte för att det är strålande sol hela tiden men då och då kommer solen fram. Lite senare tänkte jag gå till gymmet också. Underbar dag :)
 
 

All that time never even knowing. Just how blind I've been

 
Lite bilder från igår. Första dagen med bikini på för i år. Önskar att det kunde vara lika fint väder idag när jag är ledig! Så skönt att ligga ute i solen och fixa naglarna och äta jordgubbar.
Köpte två naglack från OPI här om dagen, ett från New York City Ballet-kollektionen som heter Pirouette My Whistle som är silvrigt och med massor av glitterflingor i. Och ett från Vintage Minnie Mouse-kollektionen som heter nothin' mousie 'bout it som har massa små söta hjärtpaljetter i. Har testat båda nu och tycker jätte mycket om dom! Så kul med lite "roligare" naglack. ❤
 
 Bikinin är från River Island
 
 

How can the world want me to change, They’re the ones that stay the same

 
Idag var första dagen på länge som jag var ledig. Jag hade gärna legat ute i solen och fått lite färg eftersom jag inte har solat alls i år. Känns lite konstigt att vara såhär blek när det är juli! Jag som brukar vara en pepparkaka då, haha. Men det var inget "solarväder" så jag och mammi åkte in till stan och hade en helmysig dag. Drack cappuccino, åt god mat och drack några glas vin. Lite shopping blev det också!
 
 

RSS 2.0