What it takes to come alive

 
Det blev en super trevlig och sjukt rolig kväll igår! Jag åkte först hem till min storasyster Elina och hennes pojkvän Mattias där vi gjorde oss i ordning och drack vin. Sedan mötte vi upp massa andra trevliga personer inne i stan och började kvällen på Melanders uteservering. Efter några glas gick vi vidare till Göta Källare där vi dansade hela kvällen och hade riktigt roligt!
 
Nu har jag en lugn kväll i min mjukisdress och ska precis sätta på en film
 
 

Love me all night long

 
In case of doubt..... Overdress!
 
 

I never knew I could feel that much

 
The Body Shop har 8 olika dofter av underbara Beautifying Oil. Shea, Coconut, Moringa, Olive, Mango, Sweet Lemon, Satsuma och Chocomania.
 
Jag fick en flaska med Coconut som jag har använt ett bra tag nu. Kokosdofter har aldrig varit något för mig, men den här doftade till min förvåning väldigt gott! Jag har varit och doftat på dom andra också och alla andra doftade riktigt gott dom med.
 
Beautifying Oil är en lättapplicerad olja som du kan använda på kroppen, ansiktet och även i håret. Jag älskar produkter som man kan använda till flera olika områden. Det är jätte bra när man åker bort, så sparar man plats i väskan genom att bara ta med en produkt istället för att fylla väskan med flera olika. Man sparar även pengar på det:)
 
Jag brukar smörja in hela kroppen med Beautifying Oil. Skillnaden med Beautifying Oil och andra kroppsoljor är att den här snabbt absorberas av huden och man känner sig inte "oljig" efter. 
I håret kan man ta lite i topparna för att få det att se glansigt och fräscht ut. Eller använda det som en intensivkur för håret och ta i mer olja i håret och även i hårbotten. Det är jätte bra att massera oljan i hårbotten, det stimulerar och återfuktar. Tvätta sedan håret som vanligt.
 
Kostar 155 kr på The Body Shop.
 
 

You appear just like a dream to me

 
Lite fler bilder från Rom som jag inte har lagt upp tidigare. Tänk att det var ca 2 månader sedan jag och Jenny var där. Det känns som att tiden både går fort och långsamt. Skulle gärna åka dit igen. En så vacker stad som jag inte får nog av. ❤
 
 

We can make some magic

 
Idag kör jag på lite hemmaspa när jag är ledig. Sov med hårinpackning och smorde in mig med Beautifying oil från Body shop så min hy är jätte len och håret mjukt och glansigt. Ska gå till gymmet nu och sedan fortsätta med min lilla spa dag. Fixa fötterna, naglarna och så vidare.
När vädret är mulet och man är ledig finns det nästan inget bättre än att vara inne och skämma bort sig själv lite.
 
 

Keep your eyes open

 
Life isn't about finding yourself, life's about creating yourself

Fontana di Trevi❤

 
 
Lyckad video när jag glömmer bort vad fontänen heter som jag alltid har drömt om att besöka;)
Om ni undrar varför jag verkade otrevlig mot en kille som kom fram så är det bara för att han var verkligen så jobbig hela tiden. Frågade om han kunde fota oss och massa andra grejer hela tiden, det var verkligen jätte irriterande. Sen var det väldigt svårt att stå där och prata för alla gick verkligen på varandra. Men det var verkligen värt att tränga sig fram och se Fontana di Trevi och kasta en peng i och önska sig något❤
 
 

The beauty you are, when you open your heart

Midsommar outfit.
 
Kavaj - Zoul Denim
Kjol - Från London
Väska - Lindex
Skor - H&M
Armband - H&M
Ring - Cocoo
 

Summer of 12

Lite bilder från midsommar.
 
Gud vad jag känner att jag "ligger efter" med bloggen. Finns så mycket jag vill skriva och visa men ändå så har jag inte orken för det. Att dom sen har gjort om blogg.se så att den har blivit helt knas enligt mig hjälper inte till för att få tillbaka bloggsuget, haha.
 
Ne, men jag har lovat att ge er bland annat videos från när jag var i Rom som jag fortfarande inte lagt ut. Det kommer! lovar.
 
 

Something about you is so addictive


Dagen började med ett besök hos min frisör. Så skönt att gå dit och få ordning och reda på håret. Det var i försig inte så länge jag var hos frisören, var hos frissan i Rom för ca en månad sen. Men finns nästan inget bättre! Håret är mitt allt...haha nästan i alla fall.

Jag fick en utmaning av en söt tjej som bloggar som också heter Johanna. Så here we go!
1.  Dricker du whiskey?
Ibland så, när jag blir bjuden på det.
2.  Hur många väskor äger du?
Herrejösses. Räknade nu och har 61 stycken i detta rum. Har fler där nere.
3. Finns det något du är allergisk mot?
Ja, bromsar. Inte alls kul på sommaren.
4. Om du fick välja mellan hoppa fallskärm och bungyjump, vilket blir det då?
Vill hoppa fallskärm!.. Tror jag..
5. Tror du på utomjordingar?
Vet inte riktigt, tror att det kan finnas liv någonstans där ute:)
6. Vilken är den sämsta film du sett?
Har svårt att komma ihåg filmnamn, men har sett många dåliga skräckisar som jag har blivit besviken på.
7.  Har du en Ipad?
Ne, lägger hellre pengar på kläder än teknik.
8.  Vilken svordom använder du mest?
Haha vet inte, satan och fan kanske.
9. Vilka tre bloggar du inte skulle klara dig utan?
Kollar in många bloggar när jag har tid. Tycker om bloggar med mycket bilder och inspiration. Som Lisas, Idas och Natalies.
10. Har du en nära relation till dina föräldrar?
Ja det har jag!❤I know that you see what you're doing to me. Tell me, why?

Bilder från överraskningsfesten för min syster i lördags.

I lördags hade vi en överraskningsfest för min storasyster som fyllde 24 år och även tog examen! Så himla kul och jag är så stolt över henne. Festen blev riktigt lyckad även om vädret kunde varit bättre när vi grillade. Men det gick det med!
Igår var jag på en studentmottagning hos Alexander, en barndomskompis. Det blev också en riktigt lyckad kväll. Det var så trevligt att träffa personer jag inte sett på länge och alla andra såklart. Efter mottagningen blev det utgång!
Så det har blivit mycket fester för mig på senare tid känns det som. Innan hade jag inte festat på ganska länge. Väldigt skoj men nu behöver jag vila lite från det igen^^RSS 2.0