Oh girls, Just wanna have fun





Lite bilder från tjejmiddagen igår hemma hos Jenny som hon ordnat för mig! Så söt!
Jag hade en super rolig kväll med god mat och maaaassor med vin. Tjejsnack som var allt från hur vi blev av med oskulden till snack om pensionen. Haha, ja så ni kan ju tänka er att det var snack om allt mellan himmel och jord.
Tack för en fin kväll mina fina tjejer Ellan, Emelie, Jenny och söta vovven Emma❤


Och tack för alla fina gratulationer!! Känner mig helt bortskämd med så många gratulationer här på bloggen och på facebook:)


My Birthday



Ja, idag fyller jag 21 år! Jag har alltid hatat åldern 21 men jag har bestämt mig för att ändra på det. 21 ska helt enkelt bli den bästa åldern. Detta år ska bli det bästa året, året då jag hela tiden testar nya saker och vägrar att vara rädd. Så har året redan börjat för mig och så ska jag se till att det fortsätter.

Jag har precis blivit grattad med frukost på sängen och massa fina paket❤ Ska skynda mig nu och fixa mig till jobbet, när jag har jobbat klart sen ska jag hem och duscha och sen hem till Jenny, där ska vi ha en tjejmiddag ikväll och sen utgång! ❤

Make me heal



Jag älskar smoothies, det är så himla gott och enkelt då jag bara brukar ta det jag har hemma och mixa ihop det. I de här smoothien har jag frysta bär och frukter som mango, ananas, physalis, hallon, vindruor och blåbär. Sen tog jag även i en skvätt mjölk och lite linfrön.

Magno är bra för synen, skelettet, huden, slemhinnorna, immunförsvaret, blodkärl och tänderna m.m.
Ananas är bra för blodtrycket, bindväven, på att bryta ner proteiner vilket är bra för matsmältningen m.m.
Physalis innehåller massor av vitamin A och C och är därför bra för som tex mango för synen, hud, slemhinnor, resistensen mot infektioner, förgiftningar och allergiska reaktioner m.m.
Hallon innehåller massor av sunda antioxidanter som både skyddar mot cancer och stärker immunförsvaret och mycket annat. Hallon är även jätte bra om du vill få ett tjockare och finare hår!
Vindruvor innehåller ungefär 20 kända antioxiderande ämnen. De är som rikats i skalet och kärnorna. Du kan se hur mycket en druva ungefär innehåller genom att titta på färgen. Ju kraftigare färg desto mer antioxidanter.
Blåbär är bra för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar och har används mot synproblem och hudproblem.
Linfrön måste man vara försiktig med så man inte äter för mycket av det, max 1-2 matskedar. Linfrön är bra för magen då det sätter lite fart på magen! Det innehåller även nyttiga fettsyror som omega 3. 

Lite kort bara om lite vad jag får i mig just nu, skrev inte ner allt vad det är bra för eller gör för kroppen för det är väldigt mycket! Smooties är hur gott som helst och hur nyttigt som helst. Kan det bli bättre:)


Totally black




Kavaj - H&M
Glittrig Topp - Vila
Glansiga Jeans - Vila
Heels - XIT
Clutch - Zoul
Halsring - Gina
Ringar - H&M, Guldfynd
Klocka - Moretime

Inte lätt att se glad ut idag. Ska nu åka iväg på min farmors begravning. Sen ikväll ska jag till plugget. Ni får ha en fin dag ❤ Puss
 

Shine and glow



Nu när sommaren snart är här vill man ju verkligen att hyn ska vara på topp. Att få din hy att se fin ut med all sin lyster och hålla bränan fin är inte så svårt. Skrubba är ordet för fin hy.

Jag använder olika typer av skrubb. Ibland skrubbhandskar, skrubbar eller Body Polish.

När du har skrubbat huden med skrubbhandskar och duschcréme är det super härligt att smörja in sig med babyolja. Du får verkligen babylen hud då! Sen skölja bort och smörja in dig med din favorit lotion.
Tänk på att vara försiktig med skrubbningen på de partier där huden är lite tunnare.

Att skrubba kroppen avlägsnar döda hudceller och ökar blodcirkulationen. Du kan även skrubba bort celluliterna genom att massera kraftigt någon minut på problemområdena.

Tänk på att:

- Använd aldrig skrubbhandskar i ansiktet. Det är många som säger att man kan göra det men handskarna är på tock för grova för att användas på den känsliga och tunna hyn i ansiktet. I ansiktet ska man använda särskilda peelingprodukter som är gjorda för att användas i ansiktet som är mycket mildare. Man ska bara massera peelingen lite lätt och inte gnugga i ansiktet!

- Tönk på att smörja in dig med lotion när du är handdukstorkad, inte heltorr. När huden är heltorr tar den inte in och det blir helt onödigt att smörja in sig.


Chanel





Lika mycket som jag älskade Louis Vuittons Spring/summer 2012 kollektion, älskar jag Chanles Spring/summer 2012 kollektion av Karl Lagerfeld.
Det är så vackert med alla pärlor och pasteller, för att inte prata om dom gudomliga snäckskal väskorna. Vill ha!
Älskar även undervattens temat. Som att modellerna går på havets botten.

Om ni vill kika på hela visningen klicka här


Yellow diamonds in the light



Var uppe med tuppen imorse och nu sitter jag i soffan med en blåbär och hallon smoothie och tar det lugnt innan jobbet. Tittar i Sofis Mode och hittade ett uppslag om Rom! Väldigt passande eftersom jag åker dit om lite mindre än en månad.

Jag tänkte fråga om någon har varit i Rom och har några bra tips på vart den bästa shoppingen är, bästa nattlivet och så vidare. Skulle vara väldigt kul att höra era tips!


All the things she said



Nutriganics™ Drops of Youth är min nya lilla älskling. Huden blir otroligt mjuk och len av den. I en undersökning visar det att 8 av 10 kvinnor tycker att dom får mjukare och lenare hy av att använda den.

Jag använder den ungefär varannan morgon eller mer sällan, hade jag varit äldre hade jag använt den varje dag då den används för att ersätta gamla hudceller av nya.

-Först tar jag ansiktsvatten.
-Sen tar jag ca 3 droppar av Nutriganics™ Drops of Youth och smörjer in i hela ansiktet och även halsen (många glömmer att ta hand om och smörja in sin hals).
-Sedan väntar jag ett litet tag så att det får sjunka in i huden.
-Sedan tar man serum, ögonkräm och sist men inte minst ansiktskrämen.

"Eftersom Nutriganics™ Drops of Youth ingår i vår serie Nutriganics består hela 98 procent av innehållet av naturliga ingredienser. Nutriganic™-produkterna är dessutom fria från silikoner och parabener samt innehåller 20 % ekologiska ingredienser – de ger kort sagt skönhet den naturliga vägen."

375kr på The Body Shop.



The speed's the key




Igår efter jobbet hade jag en jätte mysig kväll med Jenny! Vi åt gott, drack vin och pratade hela kvällen. Sen bokade vi även en resa till Rom om en månad!! Det ska verkligen bli så skoj, har adrig varit där förut så längtar sjukt mycket!
Sen planerade vi även min födelsedag som är på fredag:)

Idag har jag jobbat hela dagen, därav ingen uppdatering. ❤


Snowwhite


Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Åh jag är så himla glad just nu! Jag har precis vunnit världens finaste tavla från den HÄR bloggen som drivs av 2 så söta och vackra tvillingar som är otroligt duktiga och begåvade. Deras konst är så unikt fin och jag blir alltid förälskad i deras konstverk när jag kikar in på deras blogg. Ni måste bara kika in och titta på deras underbara konst. Man kan beställa tavlor från deras blogg vad jag förstår och dom håller även på att göra en fin Webbshop:)

Jag vet exakt vart jag ska ha tavlan sen, har en vägg som är helt blank utan någonting på, har bara väntat på att hitta något riktigt fint att sätta upp där:)

Tack fina underbara tjejer


When I think of you and I wonder if you ever think of me





Skinnjacka - Jofama By Kenza
Vitt Linne - Gina
Bälte - Nelly Trend
Väska - Gina
Kjol - H&M
Ringar med kedjor - Style By Tyra
Ring Stor Diamant - Guldfynd
Tvåfingerring med Diamanter - Från London

Det är så fint väder ute! Det är verkligen vår nu.
Jag ska strax gå och jobba. Sen ikväll blir det en lugn kväll, hehe ingen crazy utgång som förra fredagen. Ska bli så skönt! Pusspuss



Staring blankly ahead. Just making my way



Snacka om att det var på tiden att jag går in på bloggen. Har inte bloggat på 6 dagar nu, varje dag har jag haft fullt upp + noll energi = inga inlägg.
Jag tror jag börjar bli gammal, som jag skrev i fredags så var jag ute och kom hem vid halv 8 på morgonen. Det har tagit hårt på mig!! Känns inte som att jag har fått tillbaka energin än, illa!!
Men ja, vad har jag gjort sen sist då.. Varit på IKEA och köpt mer klädförvaring (var i stort behov av det), jag har pluggat massor, haft en lång shoppingdag med mamma och syrran, jobbat, haft körlektioner, stylat och varit på en plåtning, varit på kalas osv:) Idag var första dagen på länge då jag tog det mest lugnt och bara pluggade lite grann.
Hoppas att ni alla har haft det bra!


Don't test me boy




Ikväll blir det utgång! Även fast klockan inte är så mycket känner jag mig redan taggad. Har känt mig duktig dom senaste dagarna då jag verkligen har fått väldigt mycket saker gjorda. Så efter jag jobbat klart ikväll blir det utgång! Det blir troligen till Patricia.

Kommer inte hinna uppdatera något efter jobbet då jag bara kommer hinna byta om och sen åka. Så ha en super bra fredag så hörs vi imorgon❤



Do you have the time



Kom hem för en stund sen och är jätte trött. Har haft en väldigt produktiv dag.
Satt ute i solen halva dagen och pluggade massor, har städat lite, pluggat lite till, sen var jag på stylistkursen hela kvällen och efter det följde jag med Andres och Nelson på en öl, jag drack dock vatten.

Som sagt så är jag jätte trött så ska sova nu, tänker se till att få mycket gjort imorgon också som träning och massa plugg så det är bäst att jag är pigg:) Sweet dreams beauties


Be curious not judgemental


3 bra handkrämer som jag alltid bär med mig i min väska.

Hemp - "Den krämiga konsistensen består bland annat av Community Fair Trade-producerad hampfröolja och bivax, kända för sina vårdande och fuktighetsbevarande egenskaper. Fuktighetsbevarande i upp till 12 timmar."

Wild Rose - "Denna skönt fuktighetsbevarande kräm absorberas snabbt och lätt av huden. Handkrämen skyddar dessutom mot solens ultravioletta strålar med solskyddsfaktor 15.
Innehåller fantastiskt mjukgörande paranötsolja från Peru, ekologiskt odlad sojaolja från Brasilien och shiasmör från Ghana."

Almond Hand & Nail - " Skönt fuktighetsbevarande kräm för händer och naglar. Krämen vårdar och mjukgör händer, naglar och nagelband. Innehåller mandelolja som absorberas snabbt av huden, panthenol som stärker naglar och vårdande Community Fair Trade-producerat shiasmör från Ghana, ekologiskt producerad sojaolja från Brasilien och paranötsolja från Peru."


I am lost, so far away



1. Marc By Marc Jacobs 1852kr.
2. Asos 679kr.
3. Mango 139kr.
4. Asos 185kr.
5. Asos 185kr.
6. Cocoo 145kr.
7. H&M 149kr.
8. ASOS 926kr.



Louis Vuitton





Hur förälskad blir man inte i Marc Jacobs kollektion för Louis Vuitton. Det är som en dröm, kan inte sluta titta. Har sett det i tidningar många gånger och blir helt fastklistrad.

Skulle göra nästan vad som helst för alla kläderna, accessoarerna, väskorna och skorna. Jag älskar verkligen pasteller och har alltid gjort det. Det är verkligen min stil på modet nu ❤

Titta in den här videon om du gillar Louis Vuitton Spring/Summer 2012 ❤


An everlasting piece of art



En produkt jag har glömt att tipsa om är den här, Camomile Gentle Eye Make Up Remover.

När man har sminkat sig hårt runt ögonen med mascara, kajal, och ögonskugga kan det vara knepigt att få bort sminket sen på kvällen. Oftast så är man ofta lite svart runt ögonen även fast man har tvättat sig flera gånger med sminkborttagning.

Det är inget problem med Camomile Gentle Eye Make Up Remover. Ta lite på en bomullspad och dra försiktigt runt ögat så är allt smink borta. Den är verkligen grymt bra! Du behöver inte gnugga och hålla på. Det är ju inte alls bra för den tunna huden runt ögonen att gnugga på den!

Den är väldigt len att jobba med och jag älskar den. Den använder jag alltså endast runt ögonen.

"En mild lotion som effektivt tar bort ögonmakeup samtidigt som den är mild och mjuk mot området kring ögonen och ögonfransarna. Lämplig för alla hudtyper"

Från The Body Shop 110 kr.



It’s a mystery why I can’t stop thinking of you. Mystery, how everything circles around you


Har precis börjat titta på melodifestivalen. Såg bara första deltävlingen där Dead By April bland annat var med. Vill så jävla gärna att dom ska vinna och har röstat på dom nu som jag gjorde förut i deltävlingen men tror att Loreen kommer ta hem det här. Hon är också grym så det gör inte så mycket men Dead By April är bääääst.  

Dags att plocka fram choklad och titta vidare


Följ min blogg med Bloglovin

I am a dreamer



Hej på er! Jag hann aldrig uppdatera igår så berättar nu istället, körde på Gillinge igår och fy fan va roligt det var! Vill göra det igen!
Ett steg närmare körkortet, nu gäller det "bara" att lära sig all teori för att köra bil är inga problem.
Efter Gillinge jobbade jag så var helt slut på kvällen sen. Har även jobbat hela dagen idag så är väldigt trött idag också, kanske har järnbrist
. Puss



Each morning we are born again, what we do today is what matters most


Tänkte berätta vad jag använder för ansiktsprodukter då många har varit intresserade av det. Jag använder många produkter ur serien Aloe från The Body Shop och sen några ur serien Nutriganics.

Jag är väldigt noga med min hy. För mig är den viktig och jag vet att det är viktigt att börja i god tid för att hålla den fin sen när man blir äldre. Många kanske tycker att jag är lite väl noga men man ser på äldre vilka som har skött sin hy och vilka som inte har gjort det. Använder man "tvål och vatten" med att rengöra hyn tex så får man oftast en väldig grå färg på hyn när man blir äldre. Är man duktig med bra produkter så behåller man mer av lystern som man har när man är ung.

Jag börjar på morgonen att använda ansiktsvatten från serien Aloe (135kr)
. Ansiktsvatten är bra för att fräscha upp, svalka och lena huden. Den tar bort de sista spåren av rengörare och smuts och förbereder huden för att bättre kunna absorbera fuktighetsbevararen.

Sedan tar jag Nutriganics Drops of Youth (375kr). Den har jag ganska nyligen börjat använda och jag kan säga att det är ren kärlek jag har till den. Hyn blir otroligt mjuk och len. Gamla hudceller ersätts av nya och ger en hy som är mjukare och fräschare, med en frisk lyster. Jag tar 2-3 droppar av den som jag masserar in. Sen väntar jag ett litet tag innan "nästa steg".

Nästa steg är ett serum från serien Aloe (215kr). Ta lite på fingertopparna och massera ut. Serum är väldigt bra att använda då den ger fukt på djupet eftersom att dom inte innehåller olja. Dag- och nattkräm kommer inte lika långt ner i hudens lager som serum gör och serum hjälper även huden att ta upp dag- och nattkrämen bättre.

Ögonkräm är ett måste eftersom att hyn är så tunn och känslig runt ögonen, jag använder Aloe Eye Defence (175kr). Ett litet tips är att när du smörjer in ögonkrämen runt ögonen så tar du fingret under ögonbrynet och smörjer mot näsan längs ögat och går runt i den riktningen runt ögat med fingret ett par varv. När du drar lätt med fingret så motverkar du att få rynkor runt ögonen.

Sedan är det dags för Ansiktskrämen! Jag använder en ansiktskräm med SPF 15 från Serien Aloe (Har för mig att den kostar runt 200kr, kommer inte ihåg). Vi alla vet ju att man ska akta sig för solen och skydda hyn mot den, därför använder jag alltid ansiktskräm med solskyddsfaktor i. Och såklart högre än 15 på sommaren!

Det var min morgonsrutin det. Plus det här så skrubbar jag ansiktet ca 1 gång i veckan med Aloe Gentle Exfoliator (145kr) och använder ansiktsmask, Nutriganics Smoothing Mask (225kr) 1 gång i veckan eller 1 gång varannan vecka.

The Body Shops produkter är super bra enligt mig. Jag har aldrig direkt haft problem med min hy, får sällan finnar och så. Men många som har lätt att få finnar eller har en väldigt torr hy brukar klara av deras produkter väldigt bra också då dom är väldigt naturliga. Det finns många olika serier, så det är bra att gå och fråga vilken serie som passar din hy! Ofta använder man helt fel.



Shut up. I wear heels bigger than your dick



Nelly Shoes 449kr.

Det växer ett stort jag-vill-ha-begär i mig när jag ser dessa skor. Vill ha alla fyra paren och vill bara att det ska bli varmt ute så jag kan gå i dom med en fin vårig klädsel


Welcome to today. Another day, another chance, feel free to change



Har gett tips förut på dom här men det var länge sen och dom är verkligen så bra så dom förtjänar det en gång till!

L'oreal Paris Sublime Bronze Self-Tanning Dry Spray Deep Tan och L'oreal Paris Sublime Bronze Self-Tanning Dry Mist For Face.

Jag älskar att använda brun utan sol som är i spray form eftersom att det kladdar mycket mindre. man får även lättare ett jämnare lager.
Jag är lite smått beroende av den lilla flaskan med brun utan sol för ansiktet. Speciellt på vintern då man är så himla blek. Man får verkligen jätte fin färg av den. Inte den där "gula" färgen som man får av många andra. Jag har testat att använda väldigt mycket av den också och även då får man ett naturligt resultat.

Så innan ni är emot dom här produkterna så måste ni testa dom, för jag lovar att ni inte kommer vara det sen;)

L'oreal Paris Sublime Bronze Self-Tanning Dry Spray Deep Tan kostar 179kr på Kicks
L'oreal Paris Sublime Bronze Self-Tanning Dry Mist For Face kostar 129kr på Kicks.

Everything I am and hope to be



Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat på första lektionen av en stylistkurs. Det var så himla roligt och intressant och människorna där var toppen. Längtar tills jag ska dit igen. Har fått läxor som jag ska ta itu med imorgon tänkte jag.
Och även kanske hinna plugga mer teori till körkortet, det är ju bara såå tråkigt att plugga teorin. Därför jag aldrig blir klar tror jag. Ska till Gillinge på fredag och köra halkbanan. Dags att boka in uppkörning och teoriprovet snart tror jag, så jag blir mer stressad och pluggar mer:)


Love Isn't Complicated



När jag ändå pratar om hårinpackningar så ska jag berätta lite grundligare eftersom att det blev lite frågor i förra inlägget.

Hur du sover med en hårinpackning.

Tvätta håret på kvällen med schampo. Torka håret genom att knyta en handduk runt håret, gnugga inte handduken mot håret när du torkar det, det sliter på håret.

När håret bara är lite fuktigt lägger du i hårinpackningen. (Kom ihåg att hårinpackningen inte får vara färgad i någon färg, det kan färga av sig på ditt hår, använd en vit hårinpackning). Jag brukar ta ganska mycket hårinpackning i längderna. Ta en bredtandad kam för att fördela inpackningen bättre i håret. Sätt sedan upp håret i en bulle mitt på huvudet.

Lägg en handduk på kudden du sover på. Det är bäst om handduken är i microfiber eftersom att dom är mjuka och fina för håret. Om du inte vill ha en handduk på kudden kan du ha en tight mössa på dig när du sover. Det är även bra för då blir det lite varmare för hårinpackningen med mössa och det gör att den verkar bättre. 
Samt att det är bra med mössa om ni är rädda för att få hårinpackningen i ansiktet.

När du sen på morgonen går upp så är det bara att skölja ur inpackningen med helst lite kallare vatten. Det chockar hårrötterna och gör så att håret växer fortare. Du får även mer glansigt hår när du sköljer ut inpackningen eller balsamet med kallt vatten.

Jag använder som jag skrev i förra inlägget Björn Axén Deep Conditioner Repair som kostar 150 kr på Kicks.


My hair is my life



Min favorit hårinpackning är Björn Axén Deep Conditioner Repair. Har testat endel andra men jag går alltid tillbaka till den här. Doften och resultatet är fantastiskt.

Den gör håret otroligt mjukt och lent, det känns som att man har fått nytt hår när man har använt den. Jag använder alltid hårinpackning längre än vad det står på förpackningen. Som i detta fall står det 5-20 minuter. Jag använder min så länge jag bara kan, gärna flera timmar och helst under natten när jag sover. Det ger stor skillnad när man har i den längre än vad som står. Och eftersom att denna är vit så behöver man inte vara orolig för att den ska färga av sig när man har i den länge.

Om du har väldigt risigt och torrt hår så tycker jag att du ska testa att sova med den 2 nätter i rad. Det brukar jag göra då håret känns risigt och trist.
Om du tycker att håret blir väldigt tungt och om du har svårt att få volym så använd det bara i längderna!

"Lyxig inpackning som gör underverk på skadat, torrt eller kemiskt behandlat hår. Denna dryga och koncentrerade inpackning innehåller vårdande mineraler och proteiner som bygger upp ett skadat hår på djupet. Återfuktar hår och hårbotten samt ökar elasticitet och glans."

Kostar 150 kr på Kicks. Just nu är det dock 20% rabatt så passa på att testa:)


There's a whole universe inside each and every one of us



Hej sötisar! Vill bara säga tack för alla era fina kommentarer i förra inlägget. Det betyder mycket! ni är så fina och underbara!!

Jag kom nyss hem från jobbet och känner mig helt slut. Energin är som borta. Så ska bara ta det lugnt och sedan gå och lägga mig i tid.
Jag tänkte fixa ihop ett inlägg om hur jag gjorde den HÄR frisyren några inlägg ner för många verkade intresserade av hur jag hade gjort den. Ska även skriva lite hårtips för det verkar som att många vill ha det!:) ❤

 

There's a lady who's sure all that glitters is gold



Har haft en jätte bra helg! Först utgången i fredags som var grymt kul och sen var jag i Uppsala igår och idag. Något som verkligen drog ner mig var att när jag kom hem från Uppsala idag fick jag veta att min farmor har dött. Stämningen är väldigt låg här hemma och det är hemskt att se pappa må så dåligt.
Vi hörs imorgon



Live by the sun, love by the moon


Jag har lite bråttom nu, ska iväg till Uppsala strax. Vaknade senare än vad jag hade tänkt mig så det har varit väldigt stressigt hela dagen. Var ute igår och gick och la mig klockan 6 på morgonen så är ganska trött idag haha.

Berättar mer imorgon! Ha nu en super fin lördag


A night you won't forget




Det är freeedag! Jag börjar på jobbet kl 14 så hann sova ut länge. Sov med hårinpackning så mitt hår är super lent nu. De är ett bra tips om ni inte har tid för att göra hårinpackningar, att ni sätter i den på kvällen och sover med den med en handduk på kudden, tänk bara på att hårinpackningen får inte vara färgad i tex rosa, den måste vara vit annars kan du vakna upp med lite rosa hår dagen efter;)



I miss the colours of the world

 
Jag älskar Depend Dip-In Remover, bara för att jag tycker att det är så tråkigt att ta bort naglacket varje gång jag vill fixa naglarna.
Med Depend Dip-In Remover går det snabbt och enkelt. Det är en skumgummisvamp indränkt i remover med ett hål i mitten där du ska sticka ner fingret, hålla kvar och gnugga lite mot svampen och sen är naglacket borta! Super enkelt och bra om man har bråttom. Den håller väldigt länge vilket är ett plus. Den innehåller inte aceton, olja eller parfym som kan skada nageln.
Man kan dock bli lite torr om fingrarna av att använda den så det är viktigt att smörja in fingrarna med en nagelolja efter!

Kostar ca 60 kr på Åhléns.

 


Damn baby, You frustrate me


Bild på mig från i somras.

Åh det är första vårdagen idag! Första mars! Synd att det inte var mer sol ute, jag som är ledig och allt.
Menmen! Just nu sitter jag med mitt kaffe och fixar mig lite, ska iväg till täby centrum för att handla lite sen ska jag iväg till körskolan och plugga där.

Love


Goodbye Winter, Hello Spring! ❤


1. Juicy Couture 740kr.
2. D&G 2284kr.
3. Rare Fashion 499kr.
4. Denim and Supply By Ralph Lauren 399kr.
5. Aldo 988kr.
6. Aldo 926kr.
7. Asos 185kr
8. H&M 49,50kr.
9. Asos 395kr.




RSS 2.0