I need you like a heartbeat



Jag fick förut en fråga om L'oreal Paris Sublime Bronze Self-Tanning Dry Mist för ansiktet, om man får finnar av den. Jag har aldrig fått en finne av den här produkten, tycker den är kanon. Sen är det ju svårt att veta om någon annan skulle få det, jag har aldrig haft problem med min hy. Men tycker verkligen att ni ska testa den, man får verkligen fin färg och den är lätt att använda.
Kostar 129 kr på Kicks.


Efter en härlig shoppingdag åkte jag och Emelie och köpte nytt gymkort och tränade. Snacka om att det kändes.. Sist jag tränade låg det snö på marken. Haha. Nu ska jag ta en lång och skön dusch och sedan ta lite brun utan sol! Puss❤


I took a chance, I took a shot. And you might think I'm bulletproof but I'm not



I förra inllägget la jag upp en bild på bland annat den här sminkpaletten från Yves Saint Laurent, många trodde att det var ett iPhone fodral, hehe och ja, det är ju ganska likt kanske, hade inte varit helt fel att ha ett sådant fodral^^
Älskar dock alla färger på den här sminkpaletten! Mina favoritfärger i smink.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams



Kom nyss hem från en körlektion, gick jätte bra och vill verkligen ha körkortet nu. Egentligen hade jag haft uppkörning nu men det blev aldrig av på grund av att trafikverket inte hunnit med mina dyslexi papper så att jag ska få längre tid på teoriprovet. Jätte irriterande! Så jag tänker strunta i dyslexin och köra på i alla fall, nu gäller det bara att få en ny tid inbokad väldigt snart. Vilket inte är det lättaste när det är så fullbokat. Inge kul alls att gå och vänta, men har inte så mycket till val.


Dreaming dreams with happy endings






                                                                                                                              


Keep calm and sparkle



1. Forever Unique 3895kr. // 2. Elise Ryan 479kr. // 3. Forever Unique 3395kr.

3 underbara klänningar som jag gärna vill ha i min garderob. Jag älskar klänningar och äger för många egentligen, lite därför jag inte har klickat hem någon av dessa underbara glittrande klänningarna. Klänning nr 3 hade jag definitivt köpt om jag skulle på bal.


I don't know where i'm going from here but i promise it won't be boring






Mer bilder från Rom


Every lesson forms a new scar. They never thought you'd make it this far



Yves Saint Laurent Rouge Voulpté nr 27 Rose Paris är en ny favorit i min sminkväska. Den kommer passa så himla bra när jag får lite mer färg! Är helt kär i Yves Saint Laurents läppstift, riktigt ögongodis.

Sen är det inte helt fel att de har SPF 15! Kostar 325 kr ❤


Summertime!



Detta är några sommarmåsten för mig. Finns många fler produkter och grejer som är "måsten" för mig  på sommaren men det här får helt enkelt bli del 1 så får jag göra fler inlägg om det sen:)

Body Butters i söta dofter!
Så härligt att smörja in sig med efter en dusch eller ett bad efter en dag på stranden. Älskar nästan alla deras dofter. Just nu är jag lite kär i Satsuma Body Butter från Body Shop. Doftar verkligen satsumas! Kostar 175 kr.

Solskyddsfaktor till ansiktet!
Det är nog ingen som har undgått att rynkor främst kommer från solens strålar. Att det är jätte viktigt att använda solskyddsfaktor. På sommaren använder jag en solskyddsfaktor till ansiktet från Body Shop som har SPF 30. Många tycker det är mycket men det är det definitivt inte. Man blir brun i alla fall! man bränner sig bara inte. Den är jätte fräsch och doftar citrus. Vitamin C Daily Moisturiser SPF30 kostar 315 kr på Body Shop.

Fina fötter!
Jag använder Peppermint Intensive Foot Rescue från Body Shop. Den fuktighetsbevarar och mjukgör spruckna och torra hälar. Smörj in dig och sätt sedan på dig ett par mysiga strumpor innan läggdags så kommer du vakna med lena och mjuka fötter! Kostar 125 kr.

Glitter och bronzing!
Jag använder 2 produkter från Body Shop som inte finns kvar längre, deras produkter är verkligen dryga så dom räcker väldigt länge! jag vet att dom har andra nya produkter som ger glittrig och bronzig hy, hur fint är inte det en sommarkväll när man redan har fått lite färg från solen och sedan tar bronzing på. Sjukt fint om ni frågar mig.
Något jag tänker köpa mig i år är Honey Bronze Shimmering Dry Oil från Body Shop som kostar 245 kr.

Skrubba!
Det är jätte bra att skrubba kroppen, speciellt om du vill ha en fin, jämn bränna som håller längre. Jag älskar min Sweet Lemon Body Scrub från Body Shop. Den Har en härlig citronkärnolja som återfuktar huden jätte bra och "sockerkorn" (som det känns som) som skrubbar bort all död hud och ger ny fin lyster. Kostar 195 kr.

Spa Fit!
Spa Fit är en nyhet från Body Shop som är en av mina nya favoriter. Den jämnar verkligen ut huden. Jag testade att smörja in min ena hand och jämförde sedan mina händer. Det var riktigt stor skillnad. Du kan alltså använda den var som helst på kroppen där du känner att du vill ha jämnare hud. Ni borde definitivt gå in på Body Shop och testa den. Jag har för mig att den kostade 350 kr. Ganska dyr men värd det!


Shower Gel!
Earth Lovers™ Apricot & Basil Shower Gel är nog den bästa shower gelen som finns, den är 100% nedbrytbar, den innehåller inte tvål alls. Funkar jätte bra och doftar super gott. Den är perfekt att ha med sig till ett landställe tex om man ska skölja av sig ute eftersom det bara är biologiska lätt nedbrytbara ämnen i den.
Aprikosen innehåller enzymer som piggar upp trött och glåmig hy, Basilika doftar gott och hjälper även huden att bli len och mjuk. Kostar 95 kr på Body Shop.

BUS!
Brun utan sol tycker jag om att använda och förstärka färgen jag får i solen. Jag har skrivit mycket om en brun utan sol spray som jag hade förut men nu har jag hittat en ny favorit som doftar mycket godare än den förra, det är Garnier Ambre Solaire intense Natural bronzer. Finns att köpa på bland annat H&M. I ansiktet använder jag L'oreal Paris Sublime bronze. Finns att köpa på Kicks! Kommer dock inte  ihåg vad dessa kostar.


You'll be the prince and I'll be the princess. It's a love story baby just say yes





Några få bilder av alla bilder som togs i Rom. Ni hade nog blivit ganska trötta på att titta igenom alla bilder om jag la upp alla direkt så jag lägger ut lite bilder då och då istället:)
Rom är verkligen en vacker stad, kändes som kärlekens stad. Såg fin kärlek överallt när vi gick runt.
Mer bilder kommer som sagt, låter dom tala för sig själva❤


This is your one life



Hej på er! Det var inte igår.. nej det var mer än en månad sen! Varför jag inte har varit inne här och uppdaterat är för att jag känner att mitt liv har varit så rörigt och stressigt. När jag väl har haft lite tid över så har jag inte orkat sätta mig och vara kreativ vid datorn.

Det har hänt endel sen sist, har bland annat blivit klar med stylistkursen jag gick och har även sökt mer utbildningar till hösten.
Men istället för att berätta massor så ska jag visa massor av bilder från Rom i nästa inlägg! Har även lite videos att visa så stay tuned!❤


RSS 2.0