"Early" morning



Gooooooood morgon! Jag känner mig fortfarande lite slö i hjärnan eftersom jag precis vaknade, måste ner nu och göra i ordning kaffe!! Lägger in en bild på gårdagens klädsel sålänge x)

Klänning - H&M
High heels - Bianco
Armband - Guldfynd


Känns konstigt




Sov till kl 11 idag. Vaknade av att jag kände mig rastlös.

Ingen skola att gå till längre, det enda som är kvar nu är själva studenten. Efter att ha gått i skolan i 13 år känns det jätte konstigt att helt plötsligt bara sluta. Men fy fan va skönt det ska bli.

Jag känner mig lättad, nöjd, lite rädd och jävligt glad!

13 år av kämpande. KLART! Jag har fått kämpa så himla mycket med min dyslexi i skolan, lärarna har aldrig riktigt brytt sig om att jag har haft det. Fast jobbigast var innan jag fick reda på att jag hade det då jag bara trodde att jag var dum och seg. Plus att jag är så jävla envis och har höga förväntningar på mig själv och vill alltid lyckas, så gick nästan in i väggen ett tag.

Som sagt, jävlar va skönt det ska bli! Känns som att en ny del av livet börjar nu. Dagen efter studenten har jag lovat mig själv och många andra att sluta med en sak, jag kommer inte säga vad det är här i bloggen men usch va läskigt det kommer bli. Men jag tror på mig själv och vet att jag kommer klara de.



Sista dagen


Topp - Gina
Skinnjacka - H&M
Ballerina - Zara
Skärp - Vero Moda

Idag är det sista dagen jag går till skolan innan studenten. Vi ska måla lakan som ska hänga uppe när vi springer ut och bestämma utspringslåt.

Var förresten hos frisören igår och färgade mitt hår blondare i botten:)


Har jag sagt att jag älskar skor?


Skor från Bianco.


Sockersöt bikinitopp från Gina Tricot.


Stor topp från Gina.


Fotlänk + blomma från H&M.


Klänning från Gina.


Shorts från Vero Moda.

Idag var jag och Malin och shoppade, hittade endel som ni ser. Egentligen skulle jag bara följt med henne och kollat på lite saker men det slutade med att vi båda åkte hem med hur många påsar som helst. Sommarkläder är ju så himla kul att shoppa!!


Som du ALDRIG sett mig förr!!!





Temat på min studentskiva var "Som du aldrig sett mig förr".
Sjukt roligt tema tycker jag! Jag och Emelie gjorde oss i ordning tillsammans och vi såg verkligen helt crazy ut när vi var klara! Jag har aldrig sett ut så i hela mitt liv! Ingen kände igen mig när jag kom, det tog ett tag innan dom fattade att det var jag haha. Inte så konstigt kanske eftersom att jag egentligen har blont lockigt hår och inte så mycket smink och till skivan kom jag med svart långt hår och hur mycket smink som helst med ögonfransar som var sjukt långa.
Btw! jag blev klassens "fröken livsnjutare"! Alla i min klass fick ett band där det stod "Fröken" och sedan vad de blev, det var våra gulliga lärare som fixade det:)

Skivan blev verkligen grym! Alla jag snackade med sa att det var den bästa skivan dom hade varit på så jag är skit glad att ens egen skiva blev så lyckad!!



Mösspåtagning!








I fredags hade vi mösspåtagning! har inte haft tid att skriva och visa bilder försen nu eftersom att hela helgen har varit full med roliga saker.

Vi hade i alla fall så sjukt kul! Och vilken känsla det var när alla hade på sig sina mössor och firade




Flowers everywhere!


Från H&M.

Så himla söt klänning, mycket snyggare när man har den på sig än när den hänger på galge! Denna blommiga klänningen ska jag ha på mig imorgon då vi har mösspåtagning! Många från skolan ska först dra till kanalen i åkersberga och sitta och dricka öl i solen sen dra till skolan och efter de blir det Tommy´s. Kul att jag sen har skiva på lördag! Men man tar bara studenten en gång så bara att köra på!!

Nu ska jag och Emelie se film, göra hårinpackning, tända ljus och ha det mys!



New shoes!



Skor är bland det bästa som finns! Hur kan man bara inte älska de! haha. Jag har tittat på dom här skorna länge men slog äntligen till och tog med mig dom hem nu. Dom kommer från Bianco. Enligt mig har Bianco dom snyggaste skorna!

Läste en ganska rolig sak i Cosmopolitan nyss;

"Det område i hjärnan som kommunicerar med könsorganen ligger precis bredvid det område som hanterar fötterna, vilket kan förklara vårt passionerande förhållande till skor".


Maskerad



Som ni ser hade vi grymt kul! Dom flesta hade så roliga outfits också. Jag tycker typ det är roligast att fixa i ordning och klä ut sig! Det är ju något man inte gör varje dag. Gillar Emelies fluff bäst! hahah..


Beautiful weather



Vilket kanonväder det har varit hela dagen! Har sett det genom fönstret på jobbet..haha. Väldigt surt att jobba när solen skiner!

Nu ska jag fixa i ordning för imorgon då jag ska på min bästa väns skiva! Kommer bli grymt! Ska som sagt klä ut mig till prinsessa! Ska jobba imorgon också så lika bra att fixa allt ikväll så jag bara kan slänga ihop allt imorn innan vi sticker!


Cherry tree





Hur vackert är det inte inne i kungsträdgåden på en skala 1-10 just nu? Helt underbart fint med alla körsbärsblommor.

Jag och min kompis Patrik var inne i stan idag och käkade på max samt gick en promenad. Sen när jag kom hem har jag sett på film med mammi och pappi. Super lugn fredag vilket är skööönt. Imorn är det jobb som gäller!


Good morning sunshine




Är ledig idag så har tillbringat hela morgonen med att ligga i min stora säng och sova❤ Nu sitter jag här med en kopp kaffe och funderar på att ta en liten promenix, inte för att det är speciellt fint väder men skönt att röra på sig lite!


Djurmönstrat



Kjol från Gina.

Älskar djurmönstrat! tycker det är hur snyggt som helst. Fast BARA om man har ett, max två plagg åt gången på sig som är djurmönstrat. Annars ser det bara smaklöst ut enligt mig.

Ögonfransarna ska jag ha på mig på söndag, då är det studentskiva igen! Temat är maskerad och många tycker att jag ska klä ut mig till en prinsessa så prinsessa får det bli! Har lånat min lilla kusins krona som jag ska ha på huvudet:)


Vårmys



Va i stan igår med Emelie och gick runt och shoppade! Hittade lite kul, visar upp senare! Så himla mysigt när man kan sitta ute och ta en öl i solen.


Sjuk



Har gått och blivit sjuk, inte kul!
Va redan sjuk i helgen då jag jobbade. Va tvungen att gå till skolan ett tag i dag också men gick nyss hem. Så nu är jag hemma och ska ta det lugnt för en gång skull! Behöver verkligen de om jag ska bli frisk! Ligger i min säng och ska sätta på en film!❤


Har fixat om lite








Va på IKEA för några dagar sen och köpte ett tv-bord till min plutt tv och sen en hylla som jag proppat med kläder. Nu har jag nästan alla kläder inne i mitt rum! Har lite kvar i mitt förra som jag fortfarande inte får in.. CRAP!

Jag tycker att jag jämt rensar kläder, skor och väskor men ändå får jag inte plats. Det jag behöver mest nu är fler ställen jag kan ställa skor på, har bara plats med några. Men ja, det får komma med tiden!


Turquoise


Ring - Glitter, Naglack - H&M

Turkost och andra starka färger är så inne just nu och jag älskar de! Så snyggt med färgglada naglar och brun hy. Plus massa tuffa ringar såklart. Köpte en döskallering på glitter för ett litet tag sen.

So beautiful



Jag ÄLSKAR den!! Längtar såå tills studenten då jag ska använda den senare på kvällen till snygga skor, brun hy, fräscha naglar och hollywood lockar. Kommer bli grymt!

Min blogg har varit ganska konstig på senare tid, därför jag inte har skrivit något! Sen har alla kommentarer utom 2 försvunnit. Jeje... hoppas att det funkar bättre nu i fortsättningen!


RSS 2.0