I am the green in the grass that bends back from underneath your feet





Bilderna beskriver bara lite av allt jag har gjort idag. Har haft en super bra dag och är riktigt nöjd med mig själv för allt jag har hunnit med. Mest nöjd med att jag orkade gå till gymmet denna varma dag, var själv på gymmet vilket fick mig att känna mig lite extra duktig;) haha. Sen har jag såklart passat på att bada och sola idag, det skulle ju bli lite sämre väder nu!


Get ready to get fucked up




Vilket härligt väder det är! Helt klart rätt vecka att vara ledig. Idag har jag varit i stan och käkat lunch och sen fixat lite smågrejer här hemma, mest bara tagit det lugnt, skönt skönt❤


He wanted her,she'd never tell secretly she wanted him as well



Ibland är det så himla skönt att vara ledig. Gick upp runt kl 10 och gick sen och tränade, efter de har jag legat på stranden en liten stund med mamma som också är ledig. Tänkte ta ett bad nu och sen käka massa grekisksallad. Livet är gott


Midsommar ❤






Här är några av väldigt många bilder från midsommar. Gud va roligt vi hade! God mat, roliga lekar som 5-kamp och kubb och mycket, mycket trevligt sällskap! Kunde inte bli mycket bättre än så

Jag vet inte riktigt när jag kom hem men någon gång på morgonen var det i alla fall. Sen sova halva dagen och sen gick jag ut på GK med Ekis och Christer i lördags. Full rulle;) 



Hade ni också en trevlig helg? ❤



She got that whole place glowing





Klänning - Vila
Kavaj - Only, Love Collection
Väska - Mischa Barton
Armband - Från Polen
Ringar - Style by Tyra

Några outfit bilder från midsommar, är så dålig på att uppdatera här på bloggen just nu. Är ledig hela veckan förutom i helgen så ska väl försöka bättra mig och slänga in lite inlägg då och då:) Jag måste i alla fall lägga upp fler bilder från midsommar när jag var hos Jenny med vänner.

Nu är det dags för en dusch efter ett långt träningspass, hade inte tränat på ett tag så det var hur kul som helst att köra igång igen.


No more lies no excuse, walk a mile in my shoes




Kavaj - Only, Love Collection
Jeansshorts , Väska, Solglajjor - H&M
Heels - Nelly

Har inte bloggat på en hel vecka nu, har inte haft någon inspiration alls. Får se om denna vecka blir bättre;)

Jag har i alla fall haft en bra måndag och start på veckan. Började med att gå till frisören och färga håret och köpa lite hårprodukter. Sen gick jag och handlade lite basic kläder som man aldrig kan ha för mycket av. Nu ska  jag strax ner till centrum för att träffa Emelie ❤


I want to stand beside you




Lite bilder från i lördags! Har haft en super härlig helg med Jenny. I fredags satt vi ute på kvällen och hade picknick på ett berg med vin och chips. Igår blev det utgång på soft med både Jenny och Ekis. Och idag så hade vi lite hemmaspa då jag klippte och färgade jennys hår, vi gjorde inpackningar, ansiktsmask och lite annat kul!


Party rock is in the house tonight



Sitter ute på altanen med Jenny och dricker vårt första glas för kvällen. Senare ikväll åker vi in till stan, vet dock inte vart vi ska, om det blir en mysig bar eller att gå ut och dansa återstår att se. Trevlig kväll!




I found myself in Wonderland



Älskar den här låten just nu, Avril Lavigne - Alice in Wonderland. Tycker den är jätte härlig och spelar den nästan hela tiden.


Daylight come and we don't wanna go home


En bild på min fina Emelie och mig.

Skööönt med en ledig dag, sov tills nu och det var väldigt skönt. Drömde jätte mycket olika drömmar inatt så försöker förstå hur min hjärna har kunnat knepa ihop det där, haha.

Nu ska jag gå ut i trädgården och se om det finns någon sol att ligga och sola lite i ❤


We were meant to be, supposed to be, but we lost it



Transparent topp - Vila
Halsband - Unica
Jeansshorts & Ballerina - H&M
Skinnjacka - Jofama By Kenza
Väska - Present
Ringar - Style By Tyra, JFR

En outfit för några dagar sen som jag inte har visat.
Nu är det dags att gå till jobbet, riktigt skönt att börja sent ibland. Idag känns det även inte så fel att jobba när det är såhär mulet. Ha en fin onsdag!

❤ ❤ ❤


My style is di bom digi bom di deng di deng digigi



Lite bilder från stranden igår, gud va härligt det var att bara ligga där och lösa korsord och läsa modetidningar med Jenny. Och herregud vad solen tar, vi låg inte där så länge men fick ändå väldigt skarpa linjer från bikinin.


Waiting on some beautiful boy to save you from your old ways



Heels - Bianco
Klänning - Zoul
VäskaPresent
Ringar - Style by Tyra

En outfit från i lördags. Var ute på en pub på söder med lite roligt folk.

Ikväll har jag haft det mysigt och trevligt med Jenny på tegel. Riktigt skönt att bara sitta ute med en drink och snacka. Det är bland det bästa med sommaren när man kan sitta ute på kvällen. Imorgon tänkte vi gå ner till badet och sola lite om det är fint väder!


See me ride out of the sunset on your colored TV screen



Topp - Vila
Kjol - Från London
Väska - Lindex
Heels - H&M
Armband - Från Polen
Ringar - Style by Tyra och från London

Outfit från igår på Jespers student. Det var super trevligt, träffade några gamla kompisar från högstadiet plus många nya!
Det blev en väldigt sen kväll så jag hann bara sova ungefär 3 timmar innan jag skulle upp och jobba så har varit väldigt trött idag. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba igen så kanske bäst att sova nu!❤


I may be bad, but i’m perfectly good at it



Slutade precis jobbet nu och ska snabbt hoppa in i duschen och sen sticka till Jespers studentfest. Kommer nog bli kul! Vi hörs imorgon:) Puss


How did this come over me, I thought I was above it all






Lite bilder från igår då jag, mamma och min storasyster Elina var ute på en lång  shoppingdag då Elina skulle få handla i stort sett allt hon tyckte om, det var hennes födelsedagspresent:)
Det var sjukt trevligt med väldigt mycket shopping och god mat. Det blev en lång dag för mig eftersom att jag jobbade på förmiddagen också. Men en rolig dag!
Det är idag Elina fyller år men vi ska fira henne imorgon eftersom att jobb står på schemat hela dagen och ikväll ska vi till en kompis som tar studenten idag! Jag blir så avensjuk jag vill ta det igen..


RSS 2.0