Sorry for party rocking








Tjingeling finisar. Har haft mycket för mig på senaste tiden, därför jag inte har skrivit något här.

Så här har ni några bilder från mitt liv på senare tid. Det har blivit ganska mycket festande på senare tid som ni ser. Jag brukar vanligtvis inte festa så här mycket men ibland kan det vara kul att bara köra på och festa järnet!
Jag har haft så jävla många roliga kvällar! Tack för det kära vänner❤



I'll be the first to cross the line



Topp - Vila
Kofta - Oxmo
Ring - Från London
Heels - H&M




Would you take me in? Take me deeper now?



Somnade till när jag satt vid datorn nyss. Är såååå trött idag. Kan bero på vädret som varit idag och att jag vaknade klockan 6 imorse. Tänkte ta ett bad nu, tända massa ljus och så. Sen lägga mig i sängen igen och nanna❤

 

They say that it's just a phase. They tell me to act my age, Well I am


Klänning - Lipsy
Söt Halsduk - Vila
Halsband - Syster P
Väska - Fiorelli
Örhängen - Friis & Company
Heels - Topshop


She is smiling like heaven is down on earth



God morgon solstrålar! Jag har lite bråttom då jag snart ska till plugget! Efter det blir det jobb till ikväll så kommer ha fullt upp hela dagen.

❤ ❤ ❤


 

We're both looking for something that we've been afraid to find. It's easier to be broken. It's easier to hide



Hej fina, underbara, vackra, söta läsare! Det blev så att jag tog en paus med bloggen i en vecka. Hade ingen ork till att skriva eftersom jag inte har mått helt okej psykiskt.
Men nu är jag tillbaka igen! Söndag idag. Den har jag tillbringat med att jobba och ska avsluta med ett bad!

Min helg har varit bra! Har tagit de lugnt, jobbat, varit på casinot, varit på min kusins dotters dop och lite annat! Dopet var hur sött som helst. Tuva, som hon döptes till, var så jäkla söt! Hon somnade under dopet och vaknade när prästen stänkte vattnet på henne, inge roligt att bli väckt så;)
Jag blir helt galen av bebisar, kan sitta och pussa på dom hela tiden hur länge som helst.

Hoppas ni också har haft en fin helg

 

It will all get better now, At least that’s what they say. But I don’t see it coming



Jisses, vad trött jag är idag. Är inte van att stiga upp tidigt eftersom jag var sjuk hela förra veckan och bara jobbade ngn sen dag. Men det är samtidigt skönt att komma upp i bra tid och komma igång med en ny dag och ny vecka. Är det bara jag eller flyger tiden iväg? snart julafton? hehe.


We all fall short of glory



Skinnjacka - Jofama By Kenza
Topp - Vila
Vaxade Jeans - Zara
Skor - Nilson
Väska - Charmani

Så var den här helgen slut! Imorgon är det dags för plugg och jobb. Var borta hela förra veckan från båda så känner att jag måste köra igång med allt nu igen. Har som tur är kommit ikapp med plugget, nu gäller det bara att få in pengar! Håller på att försöka spara så mycket pengar som möjligt.

Jag har haft en trevlig söndag i stan med min kompis Marcus. Vi gick bland annat runt i lite butiker och jag var såå nära på att köpa en jätte fin väska, men ibland får man tygla sig själv om man vill spara:)

Nu är det bara söndagsmys kvar! Och det ska jag ta itu med nu, sätta på mig mjukisar, tända ljus och titta på film.



A light shining through



Tröja - Joy
Kavaj - H&M
Vaxade Jeans - Zara
Skor - H&M
Väska - Mischa Barton
Armband - Snö Of Sweden
Ring - Guldfynd

"Jag vet hur man gör gräddsås, ska jag berätta för dig?" Sa min lilla kusin på 5 år. "Jaa visst gör det!", "okej, man tar först lite grädde, sen tar man sås".
Sötnosen.. barn är så söta och tänker så logiskt jämt.

Nu denna lördagskväll sitter jag här, lyssnar på musik, fixar naglarna och har hårinpackning i håret. Älskar att ha lite egentid och bara koppla av lite. Är ju fortfarande inte helt pigg efter min långa förskylning som kommer och går så kände verkligen inte för att gå ut eller hitta på något idag. Har ändå haft fullt upp med att plugga halva dagen och sen har jag varit på släktkalas!



I love the way you are



Jag och min lilla kusse Alice.

Tjingeling, kom hem från jobbet för ungeär en kvart sen och nu är min lilla kusin Alice här, ska passa henne ikväll:) Hon är så söt, älskar allt som är rosa och glittrar och blänker som jag, haha. Vi kommer få en super mysig kväll med prinsesstidningar och ostbågar❤



Bik Bok by Whitney Port


Mina 4 favvosar från Bik Bok by Whitney Port. Tycker om Whitneys stil, hon har en söt och ganska avslappnad stil som är så himla fin.

Har ni några favoriter från kollektionen?



She's a blonde one, they say they're more fun



Kofta - Rosebud
Topp - Lindex
Skor - H&M
Jeans - Only
Armband - Unica, Kenza By Guldfynd, Snö Of Sweden
Ringar - Style By Tyra , JFR
Väska - Friis & Company

Hej finisar! Ligger hemma i soffan med en kopp te och försöker bli frisk men verkar bara bli sämre hela tiden. Så trist! Vill träna och hitta på roliga saker men har inte någon ork i kroppen alls.
Det dumma med mig är att när jag ligger hemma och är sjuk blir jag så himla rastlös. Tycker inte om att bara ligga här så det blir lätt att jag går in på olika hemsidor och klickar hem kläder och olika saker.. Det blir dyrt att vara sjuk!


So take these words and sing out loud




Köpte för några dagar sen den här Miracle Oil från Lee Stafford. Tycker väldigt mycket om den och kommer börja använda den varje dag.
Det är lika viktigt att återfukta håret som hyn, speciellt den här årstidern när det är lätt att håret blir torrt och risigt. Då är det jätte bra att använda produkter med olja i för håret som återfuktar.
Det som var bra med den här oljan är att den gör inte håret "fettigt" som många andra oljor.
Kostar 119kr på Kicks!


(För fler hårtips klicka HÄR)



Baby, before it's too late, What about now?



Pälskrage - H&M
Pälsärmar (egentligen benvärmare) - Kappahl
Skinnjacka - Jofama By Kenza
Topp, Väska - Gina
Skinnleggings - H&M
Halsring - Pärlgrossisten
Heels - XIT

Ligger hemma i sängen nu. Varit och pluggat hela förmiddagen och nu ligger jag här och tycker synd om mig själv. Har så jäkla ont i halsen och är förskyld så ska gå till doktorn imorgon och se om jag behöver penicillin eller något. Hatar att inte vara pigg eller att kunna träna! Man blir trött på att vara trött.




Lie awake in bed at night and think about your life. Do you want to be different?





För er som undrade vart jag köpt min halsduk som jag har på mig här och i ett inlägg lite längre ner, så kommer den från märket Love Forever. Tror den kostade 500kr. Köpte den på Rococo som ligger i Åkersberga. Älskar den butiken, dom har så himla mycket fina kläder, smycken och väskor. Alla märken jag älskar.

Hade en super mysig dag med Emelie igår! På dagen satt vi ute vid kanalen och sög åt oss all D-vitamin vi kunde få. Käkade en av mina favvo choklader. Kokos choklad är bland det bästa jag vet.
På eftermiddagen åkte vi till Täby Centrum för lite shopping, en öl och sen bio på kvällen. Crazy, stupid, love såg vi. Ganska bra film:) Ryan Gosling var sjukt snygg i den här filmen!

Idag har det bara blivit jobb. Ska nu se Gustafsson 3 tr!


It's the perfect day


1. Halsband H&M 99kr.
2. Tofflor H&M 149kr.
3. Vantar Svensk 449kr.
4. Armband Pearls For Girls 249kr.
5. Heels H&M 399kr.
6. Väska Whyred 3349kr.
7. Läppstift Max Factor 99kr.
8. Ansikts palett In Your Dreams 449kr.
9. Tröja H&M 249kr.


RSS 2.0