I'm running from the enemy inside







1. Vinterjacka från Vila
2. Mössa från Rut m.fl.
3. Topp från SisterS point
4. Ring med vingar på från Gina, Ring med stor rosett samt små rosettörhängen från H&M.

Lite grejer av det jag shoppade igår. Sen blev det massa baskläder som lackleggins, underkläder osv. Jag är verkligen super nöjd med min nya vinterjacka! så skön och så tycker jag om att den är ganska lång.


See the road rise up to meet us





Halsduk - Köpta i London på River Island
Skinnjacka - Jofama by Kenza
Kjol - Köpt i London på H&M
Halsband - Gjort själv
Ringar - Köpta i London på River Island
Hjärtstrumpbyxor - Lindex
Over knee strumpor - Köpta i London
Väska - Oasis
Converse

Har haft en trevlig, mysig och rolig dag i väsby centrum med mamma och min syster. Har shoppat lite för mycket som vanligt men svårt att låta bli. Visar upp imorgon vad jag har köpt för nu är jag svintrött och ska nanna. Natti❤
 

Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself





Ny ring som jag köpte i London, Me like very, very much!

Ställde klockan på 11 idag men var så jävla trött så sov till kl 12 istället, ville egentligen sova längre än så men masade mig iväg till gymmet. Har varit jätte trött hela dagen. Så idag blir en lång vilardag.


Hamleys Toy Store







Bilder från en leksaksaffär i London. Det finns över 40.000 leksaker där! Plus massvis av godis. Tur att jag inte gick där när jag var liten med mina föräldrar för då hade jag aldrig gått ut därifrån. Om ni åker till London och har vägarna förbi Regent Street tycker jag ni ska gå in där och titta!


Frozen inside without your touch without your love darling only you are the life among the dead




Uuuuuunderbara London

Gud vad jag har rensat bort kläder ikväll! Har rensat bort säckar fulla. Sen har jag städat och gjort fint så känner mig as nöjd när jag äntligen ligger i sängen och tar det lugnt. Nu har jag bara min lilla vind som är full med skit kvar att ta hand om.

Ska snart sova. Imorgon ska jag upp och gymma och sen söka lite jobb tänkte jag. Puss finisar!



I've been this way with so many before but this feels like the first time



Stickad tröja - H&M
Jeans med skinndetaljer - Lindex
Stövlar - Bianco
Väska - Gina
Örhängen - JC

Nu ska jag snart gå till gymmet, nu var det lite över en vecka sen jag var där så ska bli skönt att gymma igen. Ciao❤


London Calling

Hemma från bästa underbara London❤ Vi har haft det så himla bra där, vill bara tillbaka. ÄLSKAR London. Får se till att åka dit snart igen..
Här är lite av alla miljoner bilder vi tog, mer bilder kommer såklart


På arlanda


Älskar att flyga, så vackert!


Första dagen i London åkte vi runt på en sitesing buss för att kolla på alla olika sevärdigheter.


Så fint överallt! Älskar dom röda bussarna:)



Big Ben❤





Lägger upp fler bilder sen! Har massor att visa



Imorgon åker jag till London!




Japp imorgon åker vi! Väskan är packad och nu ska jag bara plocka fram kläder tills imorgon så är allt klart. Emelie och hennes mamma kommer och hämtar upp mig klockan 10. Sen bär det av. Åhh va kul det ska bli! Är så taggad!

Ha det så kul här hemma i Sverige sötisar! Jag lovar att komma hem med tonvis bilder att visa er. Pusspusspuss



All the stories are over. Chapters are done. All this chaos around me. Always alone.




Skinnjacka - Jofama By Kenzas
Linne - Gina
Tunika - Indiska
Nitbälte - Lindex
Örhängen - Jc
Latexleggins - Gina
Väska - Gina

Har haft ännu en mysig dag i stan med Sofia, Malin och Marie. Dock är jag fortfarande sjuk så det suger. Tråkigt om man kanske måste stanna hemma hela helgen för det, men vi får se!


We could make the night last 4ever





Har haft en mega mysig dag på stan med Malin och Sofia. Sist vi sågs var på studenten! Verkligen för länge sen.. Men det är väl så det blir när man får mer olika liv. Malin har tex flyttat upp med sin kille till norrland så det är inte så lätt att ses då. Men vi har i alla fall bestämt oss för att försöka träffas mer framöver❤


How come the only way to know how high you get me is to see how far I fall


En bild från i somras.

Ligger hemma och är sjuk, det suger verkligen hårt. Har jobbat i helgen med feber och sen var jag ute i lördags, kanske inte så bra. Men kul var det! Vi var närmare 20 pers som var inne på hard rock café och firade Oskar.

Jag är ledig hela den här veckan så ska bara försöka bli frisk, åker ju till London på söndag så måste vara frisk tills dess!

Ligger hemma just med en stor filt, massa olika tidningar och musik och tar det lugnt. Vilket är väldigt tråkigt när man blir rastlös väldigt fort som jag alltid blir.


Några hårtips

Det var länge sen jag gav er hårtips nu! Jag vet att ni har velat ha fler hårtips men jag har hela tiden glömt bort att ge er det. Så här kommer några!


- Många älskar att platta håret med en plattång; det är verkligen bland det värsta man kan göra om man vill ha fräscht hår. Då är det bättre att föna det rakt!
En ganska ny hårserie som har kommit; Aussie Take the Heat är jätte bra om du gillar att använda hårfön eller andra stylingsverktyg. Aussie Take the Heat är då bra att använda i shampo, balsam, inpackning, spary för fuktigt hår och creme för torrt hår, hela serien dvs! Prudukterna är gjorda för att användas tillsammans och ger ett bättre resultat då. Aussie Take the Heat rustar upp håret redan vid shamponering för att kunna användas olika typer av styling. Super bra! Om du ofta stylar håret tycker jag definitivt att du ska satsa på de här.

- En annan sak som förhindrar mer slit på håret när du fönar är att föna håret uppifrån och sen ner. Inte hålla fönen nerifrån, det separerar lättare håret och gör det kluvet. Och använd såklart mycket värmeskydd!

Jag har skrivit ganska många olika hårtips, kolla in dom här under kategorin "hårtips"

Nästan alla dom här produkterna använder jag dagligen för håret:






Efter att jag har shamponerat håret med Björn Axén extreme care och använt balsam i samma serie eller använt Björn Axén hårinpackning.

1 - Så använder jag Sunsilk Passionate Waves & Curls i längderna och duttar närmare huvudet för att få finare våger i håret samt att håret blir lenare.

2 - Efter det sprayar jag Kérastase Specifique Stimuliste i hårbotten för snabbare hårväxt och minskad risk för håravfall samt att håret blir mycket tjockare, starkare och förlänger hårets livslängd. Min absolut bästa hårprodukt!

3 - Kérastase Reflection Chroma Protect ger färgat hår glans med UV-filter. Luktar otroligt gott!

4 - Björn Axén Leave-in sprayar jag i hela håret för glans, minskad statisk elektricitet samt näring.

5 - Sen lägger jag in Björn Axén Repair Serum (silikondroppar) i topparna och lite i längderna. Det är jätte bra för håret och det ger mycket glans.

6 - Kérastase Reflection Chroma Riche, även den luktar otroligt gott. Det används på färgat hår innan styling! Jätte bra produkt.

7 - Är jag ute mycket i solen är phc Protecting Energizer Sun Spray perfekt. Det är som Solskyddsfaktor för håret, skyddar alltså håret från att bli uttorkat från solen.

8 - Om jag väljer att ha ganska lockigt hår en dag och vill ha vackra lockar i hela håret tar jag lite Osis+ Twin Curl. Det sätter jag i när håret är lite fuktigt så blir det fina lockar utan att använda värmestyling som är dåligt för håret. Har man rakt hår måste man nog använda locktång eller liknande för att få lockar. 

9 - Björn Axén Salt Water Haze är en saltvattenspray som ger håret stöd, en bättre variation av hårspray!(hårspray torkar ut håret med sin höga alkoholhalt). Det är även fint att spraya de i håret om man vill få en mer beach look.

10 - På kvällen använder jag en mjukgörande nattbehandling för håret, Kérastase Noctogenist Voile Nuit. Sprayas på längderna!


RSS 2.0