It gets crazy but that's fine by me



Transparent skjorta - H&M
Väska - Lindex
Shorts - Gina
Örhängen - Scorett
Halsring - Pärlgrossisten
Ringar - Style by Tyra, JFR

En outfit jag hade för några dagar sen.
Jag kom för ett litet tag sen hem från jobbet och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll ska jag först på 100-års kalas! Min kusin fyller nämligen 25 och min morfar har precis fyllt 75 år.
Efter de ska jag träffa Jenny! Ska bli så kul, var länge sen nu! har saknat henne massor:) Vi ska sitta ute och ha en liten picknick eller åka in till stan för några glas. Mysmys!



I'm on the edge of glory





Blir väldigt sugen på en mysig höst när man ser alla mysiga stickade tröjor, coola väskor, goda doftljus och allt annat fint som kommer ut i butikerna nu. Alla dessa kläder och skor här är mina favvosar av det som har kommit, vill ha allt! Men det kommer nog inte bli något eftersom att jag har shoppingförbud. Har satt upp en egen lite budget så att jag ska sluta shoppa som en galning hela tiden. 


Armband - H&M / Uggs - H&M /Halsband - Gina / Kjol - H&M / Kofta - H&M / Pannband - H&M / Tjocktröja - H&M / Väska - Gina / Ankle Boot - DinSko / Byxor - Gina / Doftljus - Voluspa / Väska - Vila

 

Ain’t like you to hold back or hide from the light





Tunika - H&M
Kjol - Från London
Heels - XIT
Väska - Scorett
Ring - H&M
Halsband - Studentpresent

To see a new horizon





Vilken trevlig dag det har varit! Mycket shopping och nu en mindre plånbok att röra sig med, haha. 6 timmar shopping är ganska bra jobbat tycker jag! Sen blev det en paus på Vapiano. Jag käkade en skit god scampi pasta! Måste gå dit fler gånger och käka, grymt ställe. Dock inte så roligt att komma dit när man var helt blöt av allt regn. Mitt hår blir så stort och lockigt av allt regn, riktigt skatbo kan man kalla det.




Could you whisper in my ear, The things you wanna feel



Var uppe med tuppen idag och ska snart åka in till stan med mamma, min kusin och faster för en dag på stan med shopping. Det har blivit lite av en tradition varje år att vi gör det.

Ha en fin dag i regnet


It doesn't matter where, I don't care if people stare cause I feel like dancing tonight



Är inte sådär super bra på att blogga om man säger så. Men det går upp och ner, ibland har man massor att skriva och ibland känner man att man inte har något att skriva alls.

Idag har varit en riktigt mysig dag. Åkte in till stan och mötte upp Emelie som kom hem idag, vi gick runt lite och satte oss i kungsan och tog en kall öl i solen. Mysiga uteserveringar är bland det bästa som finns med sommaren!

Sen nu ikväll har jag varit på bio med Ekis. Det blev filmen "Hanna". Helt okej bra film, den var inte dålig men heller inte super bra så den får "ok" av mig:) haha.


She acting like she don’t sleep



Har nyss tagit en dusch och sitter nu med en latte i handen. Ska strax gå till jobbet. Den här veckan kommer det bli mycket jobb så det gör inget om det är mycket moln på himlen hela veckan som det är nu. Föredrar oftast lite svalare väder:)

Puss!


Really loved me, despite my faults and you knew




Virkad väst - Soyaconcept
Kjol - Indiska
Ballerina - H&M
Väska - Mischa Barton
Halsband - Snö of Sweden
Armband - Present

Klädsel från igår.
Kom hem för ett litet tag sen efter en mysig kväll på solbrännan med Nenny. Det är ett bad som ligger nära oss där vi har suttit och druckit vin och pratat ikväll. Det var verkligen en perfekt varm sommarkväll.


I dream about movies




Det blev 0-0 mellan Norrköping och Malmö, men kul att titta i alla fall. Jag hejar ju inte på något av dom lagen, är djurgårdare så för mig gjorde det ingenting=)

Nu ska jag snart träffa min fina Jenny och sitta ute i det fina vädret!


Lips that felt just like the inside of a rose



Nu ska jag snart åka ner till Norrköping, ska dit med Ekis och titta på fotboll. Skönt att byta miljö lite även om det bara är över dagen. Hörs imorgon finisar.


Mini me!


Mamma, min storasyster och jag


Min fina mormorsaknar henne otroligt mycket..


 
Jag och min syster älskade att klä ut oss:)


Tittade precis runt lite i gamla fotoalbum och hittade massa roliga bilder från när jag var liten, skrattar nästan åt alla bilder haha. Jag var nog den hemskaste ungen man kunde tänka sig att ha.. Min stora syster Elina var alltid så snäll och lugn medans jag var en liten terrorist. Satt inte still en sekund och skulle förstöra eller äta upp allt jag såg. Var rund som en bulle! Eller som en kaka som också var mitt första ord;) Körde rally med min röda gåvagn, istället för att sitta och sparka lite med benen i den så tog jag upp den under armarna och sprang iväg.


I’ve been doing just fine



Det blev en myspys dag i stan med Emelie! Tur att man hann träffa henne idag, annars hade vi inte träffats på länge länge. Hon kom nämligen hem igår och ska åka iväg imorgon igen haha. Busy girl!
Så det blev en trevlig fika och sen kolla runt lite i affärer ❤


I learn so much from you




Det blev en lugn och mysig helg för mig, endel jobb men även hemmamys och bio. Så nu känner jag mig utvilad för en ny vecka. Idag är jag ledig och ska träffa Emelie som har varit bortrest ett tag så det ska bli riktigt kul ❤


Imagine a place you can always escape to



Älskar sommaren och allt vad sommaren hör till, grillkvällar, sol & bad, uteserveringar och såklart kläderna, skorna och accessoarerna! Gjorde ett litet kollage på vad jag hemskt gärna skulle vilja klicka hem men har försökt sätta lite tyglar på mig själv och ta det lugnt med shoppingen. Allt är dock så fint


This one’s for you and me, living out our dreams



Eminem - Lighters Ft. Bruno Mars spelas nästan hela tiden hos mig nu! Tycker den är helt grym och underbar att lyssna på.


Was it I?



Topp, Heels, Skinnkjol - H&M
Väska - Lindex
Ring - Style by Tyra
Halsband - Unica

Trodde att det skulle bli dåligt väder idag så jag har varit inne i Täby centrum hela dagen och shoppat. Mest saker från Body Shop, det är som en godisaffär för mig! Vill ha allt från den butiken. Blev så glad när jag såg att dom hade body butter blueberry. Det är min absolute favvo och tyvärr har dom den bara vid speciella tillfällen. Fick en på köpet också för att jag köpte lite mer saker, inte fel:)


RSS 2.0