Society blind by color



The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything.

Kom för en liten stund sen hem från jobbet och nu ligger jag i fåtöljen med en stor kopp te och slötittar på lite program på tv. Skönt att bara ta det lugnt och varva ner. Är dock jätte sugen på att träna men eftersom jag inte är helt frisk än så vågar jag inte, bättre att vänta så man inte snabbt blir sjuk igen direkt.
Ha en fin kväll!


You're looking at a single in gold




Jag är helt kär i mitt naglack från Dior Garden Party, 504 Waterlily. Hela kollektionen från Dior Garden Party är en dröm och jag vill verkligen ha allt.
Men man måste börja i något hörn och jag började med att köpa mig det är lacket. Det ser ut som marsipanen på en prinsesstårta, Underbart❤



Learn how to make yourself happy



Att ta ett bad är bland det bästa jag vet. Att ligga och pyssla om mig själv, lyssna på musik med tända ljus. I badet har jag Soya Milk Foaming Bath Powder från The body Shop och babyolja. Att bada kan annars torka ut huden, speciellt om man använder badskum.

Så därför gör jag som Kleopatra gjorde förr, badar i mjölk. Jag tar 1-2 teskedar med sojamjölk pulvret och ungefär 3 matskedar babyolja eller mer, tycker om när det är mycket babyolja i badet, det gör huden så len och mjuk!!

Soya Milk Foaming Bath Powder innehåller Vitamin E och har Community Fair Trade sojaolja från Brasilien.


Warm yourself by the fire





If you want to know where your heart is look to where your mind goes when it wanders




Time grabs you by the wrist, directs you where to go. So make the best of this test, and don't ask why





Hej fina ni! Har varit så otroligt trött så har knappt varit inne på datorn därav dålig uppdatering.

Jag har i alla fall haft en bra helg! Jobbat mycket och sen var jag på middag hos Jenny med Ellan. Så mysigt att träffa mina fina vänner igen. Det var för länge sen! Vi åt och drack gott och pratade om allt mellan himmel och jord. Hoppas ni också har haft en fin helg ❤


Tonight, you arrested my mind



Har precis ätit en god sallad chevréost, valnötter, honung och massa annat gott. Nu blir det film, Abduction ska vi se ikväll. Sen blir det tidigt i säng eftersom att jag ska upp och jobba imorgon!:)



You could be my it girl


Glittriga detaljer.

Började dagen med en körlektion. Sen åkte jag och handlade lite hudprodukter i täby. Nu måste jag käka lite lunch för kl 14 är det dags för jobb! Tror att det blir en lugn kväll sen med film och chips


Make sure you do it wise



Torrschampo är något jag använder väldigt ofta. Känns ofta som att håret blir "fettigt" och jag vill inte tvätta håret för ofta då det inte är bra för håret.

Just nu använder jag Batistes torrschampo Blush. Tycker den doftar gott vilket är ett stort plus för mig. Många torrschampon doftar inte speciellt gott tycker jag. Använd dock inte Blush om ni har mörkt hår, håret kan bli lite "vitt". Batiste har andra torrschampon för mörkhåriga.

Köpte för ett litet tag sen hem nyheten Batiste XXL Volume. Om du vill ha volym tycker jag definitivt att du ska testa den. Det var torrschampo fast med mycket mer stadga, kändes lite som att man hade haft i hårspray i håret. Det var lätt att få volym.

Batiste Dry Shampoo Blush - 69 kr på Kicks
Batiste Dry Shampoo XXL Volume - 79 kr på Kicks



Bury ourselves in them



Måste ju börja med att säga vilken stor dag det är idag! Att vi har fått en ny prinsessa! Stort grattis till Daniel och Victoria! ❤

Nu ska jag iväg som jag sa igår, ner till körskolan för att plugga teori! Tanken var ju att vara där lite tidigare, menmen!
Vi hörs när jag kommer hem igen❤


Do you think I'm wasting my time doing things I wanna do?

 

Efter jobbet idag fixade jag i ordning lite tortellini och satte mig i badet och kollade på lite serier. Vädligt mysigt att äta middag i badet faktiskt:)

Tänkte snart sova nu. Är ledig imorgon men ska upp i tid i alla fall, tänkte gå till körskolan och plugga lite teori där. Har bokat halkkörning så nu känner jag mig på g med körkortet. När jag känner mig säkrare på teorin ska jag boka uppkörning också tänkte jag. Skulle ju inte vara fel att ha körkort innan sommaren:)❤


Better off that way. I'm better off alone anyway



Något jag alltid har med mig i partyväskan är Tea Tree Facial Blotting Tissues. Jag älskar att dansa när jag är ute och då är det lätt att man blir svettig och blank i ansiktet eftersom det alltid blir så varmt. Börjar känna att jag har hamnat i klimakteriet.

Tea Tree Facial Blotting Tissues är små servetter som suger upp fettet och lämnar hyn matt och fin. Samtidigt som den tar bort fettet ger den även nya vitaminer till huden.
Kostar 65 kr på The body Shop.

"Den perfekta lösningen för att hålla huden fräsch och matt hela dagen. En liten förpackning som utan problem får plats i handväskan. Varje absorberande liten servett suger upp överflödigt fett, så allt du behöver göra för en matt yta är att trycka den mot huden."


They disguise it, Hypnotize it



Seeeemlaaa! Bästa dagen på året idag. Haha eller inte men nästan. Har inte ätit någon semla på ett tag nu men idag var jag bara tvungen att smälla i mig en:)

Har ni ätit någon semla idag?:)


A way to heal my soul



En liten del av mitt smink. Älskar att handla nytt smink så det har blivit att jag har samlat på mig endel. Bara för att det är så kul med nytt smink att experimentera med!

Oftast så är det rosa smink eftersom att det matchar mina gröna ögon bra. Mitt favorit rosa läppstift går jag nästan inte hemifrån utan haha.

Som sagt, mycket rosa smink. Sen kör jag på mycket oljefria produkter som foundation, det är ett bra tips att använda det om man har fet hy som lätt blir blank.
Oftast så blir det inte mer smink än lite puder till vardags! Är för lat för att sminka mig då. Roligare till fest! Använder i stort sett bara foundation tex på fest. Det är bra att låta huden vara lite till vardags och andas! Lätt att man får mycket finnar om man täpper till med massa smink hela tiden ❤



Success and nothing less



Väskor och Skor från Zara
1.
679 kr.
2. 549 kr.
3. 499 kr.
4. 679 kr.
5. 799 kr.
6. 549 kr.
7. 599 kr.
8. 799 kr.
9. 799 kr.
10. 679 kr.
11. 679 kr.

Kläder från Zara
12.
799 kr.
13. 499 kr.
14. 399 kr.
15. 559 kr.
16. 299 kr.
17. 799 kr.
18. 399 kr.


Open your eyes and look outside, find the reasons why.






Hej på er! Äntligen börjar jag känna mig bättre. Så imorgon ska jag till jobbet igen! Så himla skönt att jag börjar komma igång lite nu. Blir otroligt rastlös när jag är sjuk, eller i alla fall när jag har varit sjuk en dag. Då orkar jag inte vila längre:)

Tänkte plugga lite teori idag jag i alla fall får lite saker gjorda :)


I get distracted by shiny things

1. River Island 346kr
2. Lindex 99kr
3. Carvela/Asos.com 1481kr
4. Vila 499kr
5. Valerie/Nelly.com 3349kr
6. Carvela/Asos.com 1481kr
7. Marc By Marc Jacobs 1543kr
8. Cutie 299kr
9. Sam Edelman 2530kr
10. Cocoo 895kr


Please let there be light in a darkened room






Min helg i bilder. Även fast jag var sjuk så har Emelie bott här hela helgen. Vi har tagit det väldigt lugnt och bara haft det mysigt. Sett en massa olika filmer och ätit gott och sen var vi snabbt inne i stan igår och shoppade några behövliga saker.

Såklart så såg vi endel Disney filmer. Sen The Big Bang Theory och lite skräckisar. För er som inte har sett Julias Ögon.. Se inte den! Den var inte läskig i överhuvudtaget.

Hoppas ni haft en fin helg


This night is sparkling, don't you let it go



3 nya doftfavoriter! Body Butter Duo Floral Acai (185kr) , Body Butter Duo Sweet Pea (185kr) och Watermelon Body Lotion (80kr). Från The Body Shop!


Tack för filmtipsen söta ni! Jag har legat hela dagen och sett på filmer och druckit te. Nu blir det snart pizza till middag och sen se ännu en film.
Imorgon måste jag vara frisk för då har jag bokat in världens bästa dag med Emelie❤



Glitter all over the room. Pink flamingos in the pool

 



Freeeeedag. Woho. Haha själv ligger jag hemma i soffan, idag igen. Kunde inte gå och jobba idag. Usch hatar detta! Jag är sjuk så himla ofta så man blir ju galen. Jag måste ha en jätte dålig motståndskraft med immunförsvaret.

Någon som har några bra filmtips när man bara ligger här? haha



Colorful


Ballerina - Guess 1449kr
Blå maxiklänning - Nelly Eve 479kr
Klänning - Lipsy 1149kr
Grön väska - H&M 129kr
Armband - Sophie By Sophie 899kr
Heels - H&M 299kr


I feel the dream in me expire



Topp - Vila
Kofta - Soyaconcept
Clutch - Zoul
Armband - Våga
KlockaMoretime
Ringar - Guldfynd

Outfit från alla hjärtans dag. Glad alla hjärtans dag på er i efterskott söta ni!❤
Jag har haft väldigt mycket för mig dom senaste dagarna, därav den tröga uppdateringen.

Nu gör jag däremot inte speciellt mycket, började känna mig lite dålig igår och idag vaknade jag upp och kände mig inte bra alls. Nu ligger jag hemma i soffan med ett stort täcke och en kopp te. Vill bli frisk nuuu.


There's no one like the other



Jag har varit seg på att uppdatera i helgen, har jobbat massor och sen gick jag ut i lördags så det blev inte mycket tid över till bloggen.
Nu är det ny vecka och nya tag. Börjar jobba kl 14 och efter jobbet ska jag träna med Emelie! Mer än så hinner jag nog inte med idag:)



Juste! för er som ville ha receptet på dom cupcakes jag bakade förut hittar det HÄR. ❤



In my world I am a Princess


1. Te Amo 349kr.
2. Rare Fashion 449kr.
3. Forever Unique 3695kr.
4. Rare Fashion 549kr.
5. Lipsy  1149kr.
6. Nelly Eve 699kr.

Jag tror inte att det är många som har missat att jag älskar rosa, det är definitivt min favorit färg. Jag är bara så galen i klänning nummer 3 från Forever Unique. Vem skulle inte känna sig som en prinsessa i den? 


I might've saved a little trouble for the next girl



Clutch - Accessories
Örhängen - Indiska
Transparent skjorta - H&M
Jeans - Vila
Skor - H&M
Armband - Tokyojane
Ringar - Cocoo, JFR
+ en jacka såklart, 12 minus ute nu!

Har precis varit på ett litet event med skor, inredning och annat kul! Kom hem lagom till Once Upon a Time ❤

 

If this was a movie you'd be here by now





Bakade cupcakes igår för första gången och jäklar va goda dom blev! Hade inte bakat på evigheter men mamma fyllde år igår så då får man ju passa på! Älskar att baka men lite halvjobbigt att ha fullt med bakverk hemma jämt haha.

Idag gick jag upp vid kl 8 och har fått endel gjort sen dess, ska om ett litet tag till frisören för att färga utväxten. Det finns typ inget skönare än att gå till frisören och få håret fixat. Jag går dit var sjätte till åttonde vecka för att färga utväxten och ibland klippa håret. Love it:)


I want a moment to be real. Wanna touch things I don't feel. Wanna hold on and feel I belong



När man sitter mycket framför datorn eller tven är det lätt att huden blir väldigt torr och tråkig. Då är det jätte bra att fräscha upp hyn med C-vitamin. Att använda en ansiktskräm med C-vitamin eller som jag, en C-vitaminspray från The Body Shop.

Jag tycker att den är jätte bra. Känns friskt och fräscht och det luktar gott. Brukar spraya på lite när jag tex sitter vid datorn eller ser en film. Den fixerar även makeupen bra.
Kostar 205kr på The Body Shop och räcker i en evighet.  

"En direkt uppfriskande och fuktighetsbevarande spray - Energising Face Spritz är supersmidig att ta med och använda precis när du behöver under dagen, för att friska upp huden eller för att fixera makeup."



Black like my soul



1. Forever Unique 4395kr.
2. Te Amo 349kr.
3. Forever Unique 3195kr.
4. Friis & Company 399kr.
5. Nelly Shoes  379kr.
6. Asos 802kr.




I don't even know what kind of things I said


Lite bilder från igår.

Håller på att rensa garderoben och göra den fin. Har köpt fina galgar för 1000 kr så nu ska det bli fint här...haha. Måste tyvärr köpa fler också. Men det är väl sånt som är bra att satsa på att köpa när man fortfarande bor hemma.

Har endel att fixa idag så ska börja med att ta en dusch nu. Sen ikväll blir det kanske bio! ❤


What can I say what can I do. This is who I am and I'm hurting you



Kofta - Oxmo
Bälte - Nelly Trend
Kjol - Gina
Stövlar - Style By Tyra
Väska - Gina
Halsband - Present
Klocka - Moretime
Ringar - Cocoo, Guldfynd, JFR

Har haft en mysig dag med Elina, Mattias och mamma och shoppat i Täby centrum. Väldigt mysigt. Första lediga dagen på ganska länge så det var riktigt skönt att bara kunna sova ut och sen hitta på något.

Nu har jag suttit framför tven och tittat på Melodifestivalen. Brukar inte titta på det men såg att Dead By April var med idag och jag ääälskar dom. Har sett dom live förut och är så kär i flera av deras låtar. Så självklart ringde jag och röstade på dom några gånger.
Det var ju två riktigt bra låtar som vann! Mer nöjd kunde man inte bli:)

Vad tyckte ni om Melodifestivalen?



Take me, but go slow. Let me hide somewhere I know




Efter en lång dag på jobbet bestämde jag mig för att vila och skämma bort mig själv. Det blev lite manikyr och pedikyr, ett långt bad med skrubb, ansiktsmask, hårinpackning, Plaza och så vidare.
Så nu känner jag mig redo för jobb imorgon också ❤



Things fall apart so that other things can fall together







1. H&M 129kr.
2. Little Mistress 549kr.
3. H&M 59,50kr.
4. Karen Millen 1728kr.
5. Tiamo 599kr.
6. TFNC 379kr.
7. Little Mistress 499kr.
8. H&M 349kr.
9. Pieces 59kr.
10. Asos 185kr.
11. Friis & Company 129kr.
12. Timeless 229kr.
13. Elise Ryan 479kr.
14. Asos 926kr.
15. Friis & Company 169kr.


RSS 2.0