Late night, come home. Work sucks, I know



Ny klänning från H&M! Jag är kär i modellen så tror att jag ska köpa en likadan fast svart också. Den lilla svarta kan man aldrig få för många klänningar av.
Den här röda blir perfekt till julafton. Inte långt kvar nu, det är ju redan första november imorgon!


I thought 18 karat gold, would save a lonely soul




Jag har bara jätte dåliga bilder från Ellans födelsedag igår. Lite tråkigt. Jag tog med kameran men glömde minneskortet hemma, så himla klantigt och det är inte första gången jag gör så heller. Så de blev några bilder med mobilen, men min kamera på mobilen är jätte dålig när det är mörkt ute annars är den ganska bra. Men,men:)

Jag har jobbat hela dagen idag så är jätte trött. Ska upp och jobba imorgon också så ska strax gå och sova❤



Tonight we’re going hard just like the world is ours



Tänkte bara göra ett litet inlägg innan jag måste gå till tåget. Ikväll ska vi ut och fira Ellan som fyller år idag❤ ska bli riktigt kul och trevligt. Hoppas ni också får en rolig kväll! PUSS❤


Just dance!



När jag förra hösten började på poledance var det många som inte alls tyckte om det. När man säger att man går på poledance tror folk att man antingen vill bli strippa eller att man troligen har dåligt självförtroende. Jag blev lika sur varje gång jag hörde det.

Efter att ha dansat olika typer av dans i 15-16 år så tyckte jag att det skulle vara kul att testa det när man hade hört andra berätta om det, att det var så kul och att det var riktigt bra träning. Och sen när jag hade börjat sa jag samma sak, jävlar va kul det är! Och vilken träningsvärk jag hade efter alla pass, träningsvärk på ställen som jag inte ens trodde man kunde få träningsvärk på. Hela kroppen tränas verkligen!

Men många är väldigt trångsynta och tror fortfarande att man endast gör det för att få uppmärksamhet eller för att man kanske vill strippa.

Jag tycker att poledance kan vara sexigt men tycker mest att det är väldigt vackert! Det tror jag att många håller med mig om när man ser videoklippet här ovan.

Det är också väldigt mycket svårare än vad det ser ut att vara. Man får ont och brännmärken på hela kroppen av att glida på stången. Det är verkligen inte bara att hänga upp och ner, det krävs massa teknik och styrka.

Vad jag ville komma med, med det här inlägget är väl egentligen att jag är så trött på folk med förutfattade meningar om sådant dom egentligen inte har någon aning om.


I will be the one that's gonna guide you




Nya skor från H&M! Dock mycket snyggare i verkligheten. 

Var i täby idag och shoppade lite och köpte en present till Ellan som fyller år imorgon. Ska bli så kul att fira henne imorgon! synd bara att jag jobbar lördag och söndag så det blir inte så sent. Jenny skulle också jobba tidigt dagen efter så vi åker väl hem tillsammans:)



I really thought that I could take you there but my experiment is not getting us anywhere




Dagens utseende: Osminkad och utsläppt hår
Dagens klädsel: Mysig kofta från Rosebud, Favvojackan från Lindex, Varma vantar från Lindex, Halsband Studentpresent, Jeans, Gina och Uggs från London!
Dagens roligaste: När jag gick in i en lycktstolpe för att jag kollade ner på mobilen istället för att kolla framåt
Dagens humör: Sömnig!
Dagens låt: Monster - Itchy Daze, en låt jag aldrig tröttnar på
Dagens citat: "Sjömannen ber inte om medvind, han lär sig segla" /Gustaf Lindborg




There are many things that I would like to say to you but I don't know how


Jag i Piccadilly Circus.

Så var andra tandläkarbesöket klart, skönt! Det var många av er som frågade vad det var för fel på min tand, det var så att för länge sen hade jag lagat ett hål i den tanden och bakom fyllningen hade det blivit något konstigt som han sa. Och eftersom jag måste börja betala hos tandis efter nyår som sagt tyckte han att det var bäst att fixa till det nu vilket var en jävla tur..
När min tandläkare ska börja hålla på så struntar han i bedövning eftersom det var så lite som skulle fixas men sen hittar han lite karies bakom fyllningen som inte syntes på röntgenbilderna.

Så det tog lite längre tid än beräknat och mycket mer borrande utan bedövning. De gjorde ganska ont att fixa det och han frågade innan om jag ville ha bedövning men jag struntade i det eftersom jag har ganska hög smärtgräns men inte visste jag att han skulle borra så mycket haha. Tur att jag har en sån rolig tandläkare som sitter och sjunger medans han arbetar och får en att tänka på annat:)

"Och nu borrar jag lite till och va fint det blir! Då blir jag glaad lalalaa.. och nu sätter jag på den vitaste fyllningen som matchar dina fina täääänder nannanaaaa..."

De är svårt att hålla sig för skratt när han sjunger men man är så illa tvungen när man har munnen full med grejer;)



Can't find a good reason. Can't find hope to believe in.





Mer bilder från London! Hoppas ni inte börjar tröttna på att se bilder därifrån;) Har mer att visa nämlingen!

Nu är det  på tiden att jag går och nannar. Köpte förut idag bra ansiktsrengöring, krämer, ansiktsmasker, skrubb och lite annat som jag har pysslat med ikväll så nu är jag verkligen ren från topp till tå och luktar gottigott. God natt



I'm learning to fly but I ain't got wings



Halsduk - Köpt i London
Glajjor - Kicks
Senilsnören - Gjort själv
Tunika - Cream
Jacka - Lindex
Ringar - Style By Tyra
Väska - Bianco
Jeans - Gina
Boots - Din Sko

Hej på er finisar! Jag var ju hos tandläkaren förut idag och måste tillbaka imorgon igen. Jag hade inga hål men jag har tydligen haft något konstigt på en tand i 3 år som han har låtit va eftersom det varken har blivit bättre eller sämre. Men nu är det lika bra att ta tag i den tanden innan jag måste börja betala hos tandis efter nyår.


Tonight I wanna see it in your eyes. Feel the magic


En liten bild från London.

Efter en hel dag i Kista Centrum med effektivt jobbsökande känner jag mig nöjd för idag. Alla jag gick in och sökte hos var så otroligt trevliga så det var bara kul! Nu är det bara att hoppas att någon hör av sig och samtidigt söka ännu mer jobb.

Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och gå till tandläkaren. Det är nog det värsta jag vet! Jag tycker inte alls om när någon rotar runt i min mun haha. Men hellre det än ett ruttet leende;)

Good night folks!


If I only could make a deal with God




Kom hem för ett tag sen efter en myspys helg i Norrköping!:)

Idag är det exakt 2 månader kvar till julafton. Ganska sjukt vad tiden springer iväg. Jag funderar på att snart ta en heldag i stan och bara handla julklappar. Försöka ta det så fort som möjligt så man inte ska handla julklappar samtidigt som alla andra också ska det, det är verkligen alltid kaos i stan när julen närmar sig.
Min önskelista är här uppe haha. Grymt snygga grejer från River Island och Nelly.



My shallow heart's the only thing that's beating



Äntligen har mina ringar från stylebytyra kommit! En av ringarna är på bilden:)

Jag kommer inte blogga något i helgen för jag ska åka till Norrköping strax och vara där hela helgen. Måste bara packa lite som jag har varit för lat för att göra innan.

Ha en trevlig helg! Kisses❤


It was me and this world and a broken dream




Ett par örhängen jag gjorde igår:)

Pyssla, tillverka smycken, skissa och skriva dikter är det jag gör när jag inte har något att göra eller får tid över. Tycker att det är väldigt rogivande.

Nu tänkte jag gå ut i det kalla höstvädret! Ska gå ner till centrum och fixa lite grejer, Ciao så länge:)




You still live in me. I feel you in the wind. You guide me constantly




Två pics från London.

Gick upp ovanligt tidigt idag, vaknade 6:30 och gick upp då. Annars brukar jag alltid ligga kvar ett bra tag om jag inte ska upp och göra något speciellt. Har visserligen lite att fixa idag så det var väl bra, men i alla fall! Tihi.

Har tänt ljus i hela mitt rum och sitter med morgonkaffet nu och lyssnar på skön musik. Vi hörs sen❤


Madame Tussauds







"Lite" bilder från Madame Tussauds i London. Det var verkligen häftigt att se hur otroligt lika vissa vaxfigurer var. Det kändes nästan som att stå bredvid kändisar på riktigt:)
Jag var lite besviken över att Robert Pattinson inte var mer lik. Brad Pitt och David Beckham var inte heller så lika. Morgan Freeman däremot var ruskigt lik!!


We're lookin' for adventure, or whatever comes our way





Nya vantar - Lindex

Sitter i min säng med hårinpackning i håret och nytt lack på naglarna. Fixar till mig lite smått för att kanske dra ut ikväll. Det är inget bestämt än men jag och en kompis håller på att ringa runt tjejerna från gamla klassen så får vi se om vi blir ett gäng som drar ut ikväll.



Some of them want to use you. Some of them want to get used by you. Some of them want to abuse you. Some of them want to be abused



Har precis klickat hem fyra nya ringar från Style by Tyra. Älskar dom alla! Jag är verkligen galen i snygga, tuffa och udda ringar. Helst ska jag ha 10 ringar på mig samtidigt också, en på varje finger. haha. Sooo beautiful..


The smile on your face lets me know that you need me



3 pics från London.

Jag har glömt att visa mer bilder från London, har ju massa bilder att visa:)

När vi gick runt i Piccadilly Circus så var det många konstnärer som satt längs gatorna som hade ritat jätte tuffa bilder så jag och Emelie ville också bli avmålade, lite kul när man är utomlands:) Resultatet blev ju kul! Jag kommer ihåg att han sa att han tyckte att jag hade väldigt långa ögonfransar som han blev kär i haha.



I am yours now. From this moment on. Take my hand. Only you can stop me shaking. We'll share forever. This I promise you.




Kavaj - H&M
Läder heels - Din Sko

Har varit och shoppat hela långa dagen, dessa två godbitar är bara lite av allt som följde med mig hem idag. Det är tänkt att jag ska ha på mig det imorgon på festen med temat "jorden runt". Jag har funderat lite på om jag ska vara flygvärdinna. Annars får det bli Hollywoodbrud, jag får bestämma mig imorgon tror jag och känna vad som känns bäst.

Första snön kom idag förresten! Jag tycker nog att det är liiiite för tidigt för snö nu, men lite mysigt var det ändå. Så idag invigde jag vinterjackan! Lite tidigt det också kanske, det är ju bara höst.


It's easier not to be wise and measure these things by your brains




Lite nya grejer från The Body Shop. Alla deras produkter doftar uuunderbart! Nu när det är höst är det mysigt att unna sig lite sånt. Tända ljus och ta hand om sig själv, inte helt fel tycker jag:)

BTW! Jag tycker ni ska kolla in min kusses blogg, intressant och bra blogg. Ni hittar den HÄR!


I can see it in your eyes, Not good enough





Fakepälshalsduk - H&M (Har gjort blinget själv)
Örhängen - Indiska
Ring - Gina
Skinnjacka - Jofama by Kenza
Tröja - Vero Moda
Boots - Din Sko
Jeans - Gina

Jag har precis varit och hälsat på Helen, min äldsta vän. Vi har kännt varandra sen vi lärde oss att krypa. Så kul att fortfarande ha kontakt!
Helen fyller snart 20 och ska även snart resa jorden runt så hon ska ha en avskedsfest/födelsedagsfest i helgen. Ska bli så kul! Det är tema "jorden runt". Jag har jätte svårt med att bestämma mig vad jag ska ha på mig, någon som har ett förslag?? Jag funderar på att vara Hollywoodbrud men vet inte riktigt... Som sagt får ni jätte gärna komma med förslag!


Started with a little kiss

 

Tunika - Köpt i London
Fjäderörhängen - Gjort själv
Stövlar - Bianco
Nitbälte - Gina
Halsduk - Köpt i London
Väska - Oasis

Gick upp tidigt idag då det var omöjligt att sova längre eftersom vi har några snickare här som bygger om här hemma. Gick sen till läkaren eftersom jag har varit sjuk ett bra tag nu. Så fick kortisonspray som ska hjälpa både mot halsen, öronen och huvudvärken som jag har gått med. Efter det blev det shopping i täby! Behövde nya boots som jag hittade plus lite annat kul. Visar sen!❤


I love the way I feel today




Tjocktröja - VeroModa
Fårskinnsjacka - Lindex
Uggs - Köpta i London
Väska - Oasis
Halsduk - Gina

Efter jobbet idag var jag ute på en mysig höstpromenad. Hösten är en av mina favoritårstider. Löven ligger på marken i olika färger, tända ljus och en kopp te inne, mysiga promenixar, ja, you name it. Höstkläderna är inte helt fel heller! (;


Run to the water and find me there





En ny favvoprodukt för håret! Sunsilk co-creations, Damage reconstruction program, Leave-in treatment.

En billig produkt som verkligen fungerar. Jag använde den för första gången precis och fick super fint resultat. Jag har lockigt/vågigt hår naturligt. Mina lockar blev silkeslena och fina av den här produkten. Använd i fuktigt hår och låt håret va sen så slipper du den frissiga looken.


RSS 2.0