You are my fire.The one desire. Believe when I say, I want it that way



En sommaroutfit från igår:) första gången jag gick med shorts och linne i år, nu märker man att det börjar bli sommar verkligen. Hur härligt som helst!

Nu ska jag ner en sväng till centrum innan jobbet för att handla lite och sen träna. Ha en fin dag❤

Jeansshorts, Linne - H&M
Väska - Bianco
Ringar - Stylebytyra, JFR
Ear cuff - Gjort själv
Converse


Jennys och min 20års feeeeeeeeest












Här har ni några bilder från i lördags. Det togs sjukt mycket bilder den kvällen! Det var en riktigt rolig kväll och jag kunde inte bli mer nöjd med festen.


Go girl work it out




Outfitbild från igår då jag och Jenny hade vår 20års fest! Det blev en riktigt grym kväll. Bilder lägger jag upp i nästa inlägg.

Klänning - H&M
Heels - Graceland
Halsring - Pärlgrossisten
Ringar - H&M, Lindex



Dropped to my knees when hope ran out



Nu blir det en sen middag. Har haft fullt upp hela dagen med bara massa roliga grejer så nu ska jag sätta mig ner och njuta av min sallad och se på tv.




You blow me away



Älskar mitt läppstift från Isadora! Jag har en mängd olika läppstift i rosa men det här är min absoluta favvo på sommaren. Det är nr 114 "Dolce Vita"


Now prepare for what's to come




Ring - Från London
Heels, Kavaj, Linne - H&M
Väska - Vila
Pilotisar - Åhlens
Halsring - Pärlgrossisten
Örhängen - Indiska

Måste börja med att säga att Im number four som jag såg på bio i helgen var grym! Jätte bra verkligen, se den om ni inte har sett den!:)

Idag har jag och Jenny planerat och fått super mycket gjort till vår fest, känns skit bra att allt verkar bli så bra som vi har tänkt oss. Annars har jag varit och storhandlat idag, shoppat lite och tränat på gymmet.


My heart is blue, My heart is blue for you




Väska - friis & company
Heels, Halsband - H&M
Ringar - JFR, H&M, Style by Tyra
Jeans - Vila
Jeansjacka - Gammal

Ska snart åka och käka lite god sushi och sen åka in till stan för att gå på bio på sergel. Jag har ingen aning om vad som går på bio just nu förutom Im number four typ. Den verkar jätte bra så får se om det blir den!

Ha en trevlig lördag



You forgot me long ago




Lite outfitbilder från någon dag sen;

Tunika, Kofta - H&M
Skärp - Present
Kängor - Deichmann
Väska - Gina
Ringar - H&M, Style By Tyra

Klockan är typ halv 12 och jag är skit trött. Har jobbat, tränat och hämtat ut ett paket idag där världens finaste klänning låg i plus ett par andra grejer. Jag älskar verkligen att beställa hem kläder och annat kul från internet. Tycker nästan att det är mycket roligare än att shoppa ute i butiker. Så skönt att slippa trängas bland folk och stå i kö. Men det är lite farligt på så sätt att det känns som att det inte kostar att göra det;)


Girls night!❤







Vi hade en underbart trevlig kväll igår! En riktigt härlig kväll med dom bästa tjejerna man kan hitta. Det blev god mat, mycket vin och ännu mer tjejsnack.

Love




The worst part is that I didn't even know




Skinnjacka - Jofama By Kenza
Klänning - H&M
Heels - H&M
Skärp - H&M
Armband - Guldfynd By Kenza, Thomas Sabo

Märks det att jag älskar H&M?;)


So tell me what would you say? I'd say it's time too late..



Hej finisar! Det har varit lite dåligt med uppdatering senaste dagarna, har haft mycket att göra och tänka på! Har bland annat varit i Borlänge och gjort lite annat kul som varit hos frisören och färgat håret osv.

Idag ska bli en riktigt mysig dag med dom bästa människorna i världen. Mina 3 närmsta tjejkompisar kommer på middag och mys ikväll. Jenny, Helen och Emelie

Nu ska jag fixa i ordning mig lite och sen ska jag iväg till täby och möta upp Jenny för att köpa lite grejer till vår 20års fest som är om 2 veckor.




If there was a single day I could live, A single breath I could take, I'd trade all the others away.



Skinnjacka - Jofama By Kenza
Skinnbyxor - Lindex
Spetsklänning - H&M
Väska - Bulgarien
Ear cuff - JFR
Ring - Style By Tyra
Skärp - H&M
Kängor - Deichmann

Har fått ganska mycket gjort idag så känner mig nöjd med dagen. Har varit och fikat med Emelie, jobbat lite, tränat med Jenny så att mina ben känns som spagetti, badat och pluggat på om en grej och lite annat smått och gott.
Nu kommer jag nog snart somna gott❤


Now the story's played out like this


En massa bilder på mig och Jenny.

Efter att ha jobbet hela dagen har jag och Jenny suttit ute på min baksida med tända ljus och druckit champagne(haha) och planerat vår 20-års fest vi ska ha ihop senare i april.
Vi har hyrt en liten lokal och har idag planerat in vad vi ska köpa till festen, olika saker vi måste fixa och mycket annat. Det kommer nog bli super sen när allt är klart! Det känns som att det kommer bli en riktigt rolig fest. Läängtar.


Now the pain is my pleasure




Pälsväst - Rut m.fl.
Armband - Unica
Byxor - Vila
Heels - H&M
Väska - Zara
Ringar - Stylebytyra, H&M, Lindex

Idag var det lite roligt att jobba, en kund kom med en blomma till mig eftersom att jag fyllde år i onsdags, inte för att jag vet hur han visste det men det var ju lite kul. Vilken tjej tycker inte om att få blommor liksom:)

Nu ska jag snart käka och sen blir det mys med familjen. Jobbar imorgon också och sen känner jag inte för att gå ut och röja på dansgolvet idag. Så nu blir det lördagsmyyyyyys




Someone to hear your prayers





Skinnjacka - Jofama By Kenza
Ring, Halsband, Farfarströja, Päls - H&M
Läderstövlar - Från moster
Väska - Bulgarien

Har haft en mysig fredagskväll med god sushi. Det är tredje gången bara denna vecka jag äter det, det är verkligen en av mina favoriträtter.

Ska gå och lägga mig strax eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Nattinatt


How do you feel? That is the question


Jag blir avsminkad och blir insmord med härliga krämer.


Blir sminkad med mineralsmink.



Goodiebagen plus lite hudprodukter jag köpte.

Igår var jag och Min storasyster Elina på Vip-kväll på The Body Shop. Jätte roligt. först minglade vi runt lite sen fick vi hudrådgivning och efter det sminkrådgivning. Skit bra, nu vet jag verkligen exakt vilka produkter som passar min hy.
Sen fick vi hem varsin goodiebag med massa bra produkter i. Det var en trevlig eftermiddag!




RSS 2.0