Hey baby girl what you doing tonight?



Igår va jag ute i stan med Emelie, vi hade riktigt kul! Shakade loss på dansgolven och drack goda drinkar. Jag tror vi båda fick i oss lite för mycket vilket som syns på bilden.. haha.

Min kamera har gått sönder, skit trist! Så kommer inte kunna ta så mycket bilder tills jag köper en ny. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa för någon.. jag är så dålig på sånt. Om någon vet en bra kamera så får ni gärna tipsa;)


How can I move on when I'm still in love with you









Massa bilder från i somras.. Åh vad jag längtar tills det blir sommar igen! Man blir så glad när man ser härliga, soliga bilder från stranden.

Nu hoppas jag att snön skyndar sig att försvinna...


Shine Your light so I can see You



Dom här fyra hårprodukterna är mina absoluta favvosar när jag vill få bra volym på håret utan att slita så mycket på det.

Jag tänkte dela med mig av mina tips för bra volym!

-
Tvätta håret med huvudet böjt framåt, massera in shampot i endast hårbotten och skölj ur. Ha huvudet böjt framåt när du sätter i och tvättar ur balsamet eller hårinpackningen.

- Låt håret självtorka lite. Spruta lite Urban by Björn Axén Size Matters Volume Spray Mousse i händerna och massera in i hela hårbotten.

- Använd sedan ett jätte bra värmeskydd i hela håret, Kérastase Nutritive Nectar Thermique är min absoluta favorit eftersom att den återfuktar håret så otroligt bra, har du väldigt torrt hår nu efter vintern är den super!

- Föna sedan håret med huvudet böjt framåt på så låg värme som möjligt. Dra hela tiden fönen längs håret (uppifrån och ner). Om du håller fönen nerifrån och fönar upp på ditt hår sliter du mycket mer på håret.

- När håret börjar bli torrt tar du i lite Kérastase Nutritive Oléo-relax i topparna så blir håret inte blir så "flygigt".  

- Spraya sedan lite Urban by Björn Axén Sparkle Explosion Shine Spray i hela håret för mycket glans!


Se mer hårtips under Kategorin Hårtips!



Happy valentines day everyone❤




Glad alladag! Hoppas att ni har haft en jätte mysig dag och att den fortsätter att vara det. Min dag började riktigt mysigt och kommer att sluta bra då jag snart ska till Emelie:)




You keep me comin' back for more




Mina bästa dofter! Jag är helt galen i alla dessa parfymer.

På första plats kommer Dior Pure Poison, andra plats Paris Hilton Heiress och sist men inte minst den nya doften från Escada Taj Sunset! Alla doftar verkligen så gott..

Armani Black Code gillar jag mest av ALLA parfymer, både kill-och tjejparfymer! Den doftar så otroligt gott! Jag önskar att jag var kille och kunde ha den;) 

Vilken är er favoritparfym?




So much hate for the ones we love


Bilder från Lookbook.

Jag älskar inspirationsbilder. Och av dessa bilder får jag verkligen lite vårinspiration. Nu önskar jag bara att det kan sluta snöa och börja töa. Jag har beställt hem så otroligt mycket söta vår- och sommarkläder som bara väntar på att få användas.


Don't try to fix me, I'm not broken


Två små outfits som jag inte har visat.

Det är otroligt härligt väder ute nu! Jag sitter med mitt kaffe och tänkte snart gå ut på en långpromme. Man får passa på när solen är framme❤



Why give me hope, then give me up..



Lite mysiga kusinbilder från idag då mamma fyllde år. Jag måste ha världens gulligaste och sötaste kusiner. Dom är så roliga att busa med!:)


Hope that my soul be saved




Inspirationen till att blogga är inte på topp men gör ett inlägg nu i alla fall. Efter en mysig helg med jobb och biljard med trevligt sällskap är det dags för ny vecka igen. Imorgon är jag ledig och då måste jag in till stan och hitta en present till mamma som fyller år på tisdag. Sen blir det träning och lite annat kul:)

Nu väntar badet:) Puss


RSS 2.0