Alla Hjärtans Dag!



Jag vaknade väldigt sent av att min mobil lät, då hade jag fått massa alla hjärtans dag sms av nära och kära❤

Enligt mig är alla hjärtans dag lite överskattat! Istället för att visa extra mycket kärlek på en dag ska man visa det hela tiden! Eller när personen i fråga förtjänar det minst.

När jag var yngre, typ 15- 16 år dumpade jag en kille på alla hjärtans dag! Haha sån var jag, väldigt okänslig mot killar. Tur att det har förändrats lite x)

Well, well... nu ska jag fortsätta äta mina goda gelehjärtan jag fick av mamma och pappa! Sen lite senare såfort jag har fått bilderna från igår av min syster så lägger jag ut dom här:) Pussss.

Kommentarer
Postat av: Felicia

sv: Hehe tackar :D

2010-02-14 @ 13:56:11
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack:)

hoppas du får en fin alla hjärtans dag:)

2010-02-14 @ 14:50:34
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Frida

Screw presenter och skit, det hela handlar om att vara nära sina nära och kära och bara uppskatta det man har :) borde göra det oftare!

2010-02-14 @ 15:21:41
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: hanna

usch stackars kille, men alla är vi lekiga av oss, omogna, man förändras ju som tur är;) hur gammal är du nu då? vi var bara hemma idag å åt tacos tände ljus och åt god efterrätter å titar på film, sen fick jag presenter:D jaa jag vet tycker också alla hjärtans dag är uppskattat jag med men alla tycker ju olika;D ågg vad kul, min pojkväns mamma fyllde idag å vi firade henne också idag fast hon fyllde 51;)

2010-02-14 @ 22:54:29
URL: http://girlishness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0